Gå til innhold

August78

Members
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så fint at ENCN ble ditt prøveprosjekt, Andrew! Jeg har utlovet en dusør til den som lager en god representasjon av ENCN først
 2. Aha! Vel, Gode gamle Andrew. Gleder meg til å se når den er ferdig
 3. Fantastisk, @Augustin Winther! Du får PM meg ditt mobilnummer så vippser jeg deg når du er ferdig
 4. Kjære sim-kolleger! Jeg har forskrekkelig lyst på ENCN scenery som i det minste gir meg korrekt parking. Ellers er egentlig ENCN ganske grei i default. 200 kr (vipps) til den første som lager en akseptabel representasjon av ENCN
 5. Navigraph vil ikke erstatte MS default nav database. Den vil brukes i stedet for, men kan enkelt avinstalleres via navigraph beta appen (tar 2 sekunder å gjøre). Det er mye rart med simmen når det gjelder akkurat dette. Den slår automatisk sammen ils og transitions selv om du ikke har valgt transititions, og det er ingenting navigraph kan gjøre noe med. Den fjerner heller ikke obsolete waypoints så vidt jeg forstår. Disse bare dukker opp "selv om navigraph databasen burde ha fjernet dem". Asobo må fikse disse tingene før Navigraph vil kunne funke som i p3d osv.
 6. Kjapt spørsmål (beklager dobbelposting i scenery): Kan jeg bruke AoN for p3dV5? på nedlastingssiden står det at den kun er for v4.
 7. Starter flyet slik, eller oppstår problemet en stund inn i flygningen? Har du forsøkt restart?
 8. Har vi en discord som det går an å bruke?
 9. Dyreparken og Julius kaller! Kan noen fikse ENCN med tanke på parking?
 10. Jeg er ikke vant til å måtte vente på patches som løser bugs. I mmo's og andre online spill er det vanlig å få patches hurtig etter launch da det alltid er ting som må rettes. Synes det er rart at de samler opp bugfixes i stedet for å løse dem fortløpende. Simmen sjekker jo for updates ved hver startup.
 11. Når det gjelder hud (som de kaller det) kan du fjerne dette ved å gå til options for kamera og slå av hud for external. Når det gjelder å mappe panning på hat switch kan dette gjøres via funksjonene "cockpit look left" right up down etc. Hvis du vil bevege deg så heter disse translate cockpit look left, up down right etc.
 12. Tror at azure text to speech service rett og slett er sprengt og ikke klarer å henge helt med.
 13. Jeg har satt alt til "hard" i simulering, men jeg klarer ikke å krasje med andre. De bare ghoster og så kjører jeg rett igjennom dem
 14. Noen nevnte noe om at US voice pack må ligge øverst hvis man har flere installert for at atc skal funke ordentlig, men finner ikke tråden igjen (på avsim). Vet dere hvordan man gjør dette? Jeg ser jeg har tre pakker - uk english, us english og norsk bokmål. Disse er listet opp med uk først og deretter us og så norsk, men jeg får ikke lov å endre rekkefølgen på dem.
×
×
 • Opprett ny...