Gå til innhold

Magnus Vie Pettersen

Members
 • Innholdsteller

  505
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Magnus Vie Pettersen

 • Bursdag 16. april 1996

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjapt spørsmål. Når jeg har FSUIPC i fokus så overfører den akse-konfigurasjonene uten problem, men når jeg klikker meg inn i simmen og har FSUIPC i bakgrunnen skjer det ingenting. Er det noe jeg har oversett? Dette gjelder rudder-aksen og jeg har fjernet denne konfigurasjonen inne i simmen.
 2. Artig fly! Lurer på om andre har opplevd tilnærmet åndenes makt opplevelser i flyet, der innvendig lys blir skrudd både av og på etter eget for godt befinnende. Usikker på om det er en bug eller udugelighet fra min sin side, men har ikke opplevd dette i andre fly. Toppet seg nå nettopp hvor jeg i mørket mistet alt av både lys og instrumenter uten å få det på igjen.
 3. Hei og hå! Her kan man nok være både enig og uenig. Jeg er enig i at det er mye som virker halv ferdig, og selv om flyene ser bra ut så mangler det nok dessverre mye på systemsimulering osv. Høydeforskjellene på vann, dårlig/manglende bilde fra Bing, skuffende kvalitet i forhold til google-maps, og slik kunne vi fortsette lenge. MEN... det er en del som er bra også. Tok meg nylig noen turer i småfly på vestkysten av Canada, og må si at jeg storkoser meg. Aldri ville P3D sett så bra ut som MSFS 2020 er, uansett hvor mye ORBX produkter vi hadde dyttet i det. Vi skal være evig takknemlig fo
 4. Har opplevd det samme selv. Det jeg har funnet ut er at man tilfører drivstoff ved 13% NG og venter til man passerer ca. 52% NG før man setter den til full-idle. Deretter må man være rimelig sjapp med å dra Power Control til venstre og i power modus. Aner ikke om dette er realistisk men det fungerer. NAV radioene tuner man med å gå til NAV COM menyen og velger Audio & Radios.
 5. Om du går inn på OPTIONS -> SOUND og velger WINDOWS OFFLINE på TEXT-TO-SPEECH SETTINGS så ordner det seg. Du får riktig nok den gamle generiske ATC lyden og ikke den noe bedre gjennom Azure. Har det samme problemet selv. Eventuelt kan du gå inn på innstillinger i Windows og sjekke at du har engelsk (USA) talespråk installert og plassert øverst i lista, men det var ikke til hjelp for min del.
 6. MeggiPett her! Blir fort 5 år siden sist jeg var borti simulatoren, og foreløpig sitter jeg med en xbox-kontroll og styrer. Fungerer sånn passe😅 Flyr for det meste smått inntil videre.
 7. I alle de ulike simulatorene jeg har testet så har aldri default flyplassene vært noe å rope hurra for, i alle fall ikke i Norge. Ikke er det noe gale i det heller forsåvidt, for vi befinner jo oss i et lite hjørne av verden som få utenom oss selv er særlig interessert i. Vil tro at etterhvert som vi mindre heldige og vanlig dødlige får fingrene i godbiten fra tirsdag av, så vil vi finne mye mer å sette fingeren på. Blir spennede å se hvordan Marketplace vil påvirke utviklertrangen og deretter tilgangen på mer håndsydde flyplasser i Norge. De store utviklerene som Aerosoft vil nok komme på ban
 8. To stykk bilder fra Arlanda idag. Bruker fridagen på å utforske dette nye fantastiske tilskuddet fra ORBX, og jeg regner med at jeg ikke er den enste som har lagt turen dit dei siste dagene. Her har jeg nettopp ankommet fra Oslo, og må si det at jeg er godt fornøyd. Nesten ikke noe utslag på VAS, og FPS er brukelig. Har 35 på Aerosoft Oslo, og 18 på Arlanda. Her må man nesten legge skylda over på alle AI flyene som var rundt meg ;D Shutdown Cheklist please! Når jeg kom, var andre mer opptatt av å stikke. Denne dama skulle over dammen, og hele veien til LA. Vi får ønske henne go
 9. thank you! Da gir det litt mer mening. Jeg ønsker tross alt at det jeg gjør i simmen er "as real as it gets", men mon tro om detter er simulert i P3D?
 10. Noen som kan gi meg en god innføring om hva ISA er?
 11. Tok meg en liten runde rundt Homer i Alaska for å sjekke om ting fungerte som det skulle. Har hatt en del rare problemer med utstyret i det siste men nå ser det ut til å fungere. Håper jeg! Er vel ikke så mye mer å si om den saken. Noen som vet hvordan jeg kan gjøre sola litt mer intens?
 12. Takket være vår store messias her på forumet gikk overgangen fin den. No er FTX oppe og går, og mangler bare noen dugelige doninger før jeg virkelig setter av gårde.
 13. Da var stunden kommet, og jeg har endelig fått fingeren ut av ørene og ræva opp fra sofaen. FSX gikk i søppelkurven, og P3D ble lastet ned og installert. Etter at PMDG slapp en av sine godbiter var det ikke noe å vente på, og FSX ble plassert i hylla sammen med alt det andre skrotet. Blanke ark og nye farge stifter til, og jeg er klar til erobre nye skyer. Kommer med et lite bilde fra min første tur. Tok å installerte mine ORBX regioner + noen flyplasser, og oppdaget et lite problem. Vet godt at ORBX ikke er klar for V2.5 helt enda, men ser i andre tråder at andre har fått dette
×
×
 • Opprett ny...