Gå til innhold

Magnus Vie Pettersen

Members
 • Innholdsteller

  516
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Magnus Vie Pettersen vant sist dagen den 11. desember 2020

Magnus Vie Pettersen hadde det mest likte innholdet!

Om Magnus Vie Pettersen

 • Bursdag 16. april 1996

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Magnus Vie Pettersen's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

 1. Eneste tipset jeg kan komme med er å trimme mest mulig stabilt. Enten når jeg klatrer i ønsket vinkel eller horisontalt om jeg ikke ønsker å stige. Jeg bruker riktignok Trackir som gjør jobben med å se seg rundt i cockpit ganske mye enklere i hektiske situasjoner. Ellers er det lurt å alltid stille høyde og heading før takeoff, slik at man får minst mulig arbeid lengre frem i tid. Følger jeg SID ut fra RNW35 i Bergen, setter jeg f.eks 6000 ft og 350 grader på heading før jeg pusher fra gate. Samme prinsipp på approach, der NAV er satt til riktig radio frekvens sammen med kurs så fort jeg vet rullebane/approach jeg får. Jeg flyr alltid offline, så det med ATC bryr jeg meg ikke om.
 2. CRJ er ikke helt frisk etter SU5, men det fungerer sånn passe. Liten rundtur fra Køben til Trondheim og videre til Gardermoen. Husker tilbake til hine hårde da jeg fløy P3D v3.ett-eller-annet, hvor turnaround flighter var ganske enkelt en glemme sak med tanke på OOM. Gleder meg som en unge til Fenix og PMDG 737 kommer på vingene!
 3. Startet nå. Trodde jeg hadde vært igjennom hele forumet der, men neida. Synderen var Process Lasso for de som skulle sitte i samme båt en dag. Hadde egentlig bestemt meg for å fjerne det programmet uansett. Men danke schön!
 4. Var litt i tvil om jeg skulle starte nok en tråd som omhandler å ikke få startet MSFS, men forsøker likevel... Som overskriften indikerer, så vil ikke simmen starte. Jeg har Steam Deluxe Edition. Oppdateringen i steam går greit, men når jeg starter exe. filen skjer det fint lite. Et svart vindu åpner, men lukker seg etter 2 sekunder. Dette skjer før jeg har fått installert oppdateringen i selve simmen. Får opp følgende feilmelding i Event Viewer (aner ikke om dette er til hjelp): Faulting application name: FlightSimulator.exe, version: 1.18.13.0, time stamp: 0x00000000 Faulting module name: WwiseLibPCx64P.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x60532b0b Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00000000002a4205 Faulting process id: 0x25f8 Faulting application start time: 0x01d783cde8bc0e67 Faulting application path: E:\Steam\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\FlightSimulator.exe Faulting module path: E:\Steam\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator\WwiseLibPCx64P.dll Report Id: 3542ccf8-6628-493e-ac1a-0f204ad50b93 Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: Jeg har trålet nettet etter løsninger og prøvd en hel del uten hell. Følgende er blitt gjort: Sjekket for oppdateringer i Windows Oppdatert driver til skjermkortet Kjørt CCleaner Sjekket antivirus (til og med whitelistet MSFS) Fjernet all innhold i Content Manager Sjekket integriteten til installasjons folder via Steam Reinstallert MSFS via Steam Kjørt exe. som admin Noen som har en ide på hva dette kan være for noe?
 5. Er slett ikke så ille å endelig få sette seg ned å fly litt med både ny skjerm og rudder pedals. Masteroppgaven leverte jeg i forrige uke, så her flys det med den beste samvittigheten selv om solen skinner ute. Driver og jager opp og ned Shetland i fin været.
 6. Usikker på om du trenger noe mer enn dette for å vise: 12=PC,7,C65580,0 -{AP_MASTER}- 13=PC,7,C65793,0 -{YAW_DAMPER_TOGGLE}-
 7. Mulig dette spørsmålet er blitt stilt og svart før på forumet men jeg fant ikke noe om det... Jeg lurer på om det lar seg gjøre å binde den samme knappen på f.eks. HC Bravo til to ulike funksjoner. Jeg ønsker at når jeg trykker på knappen "AUTO PILOT" så skrur den av og på autopiloten, naturligvis (såpass får jeg til). Samtidig ønsker jeg at når jeg holder inne samme knappen så skrur den av og på yaw damper. Trykker, så gjør den en ting. Holder inne, så en annen ting. Har fått dette til via RSmapper, men ønsker altså å gjøre dette via FSUIPC. Av det jeg har klart å tolke ut i fra manualen så må jeg inn i .INI filen og rote, men ble ikke klokere på det. Noen som vet?
 8. Gledelige nyheter! Syns det mest interessante er som dem nevner at SDKen ikke er det største hinderet lenger. Samtidig syns jeg det er en merkelig strategi fra PMDG sin side å si at vi kanskje kan forvente en release LITT tidligere enn først signalisert. Er da ingen som er mer utålmodige enn simmere som venter på et nytt fly, særs fra PMDG, og ved å bare holde seg på 1Q22 kjøper dem seg jo litt tid. Så kan en tidligere lansering heller bare være en hyggelig overraskelse hvis det blir aktuelt.
 9. I prinsippet er det vel ett fett. Personlig foretrekker jeg å kjøpe fra Central for å redusere antall kjøpsledd. Skulle jeg i en eller annen situasjonen ha problemer med produktet eller kjøpet, så vil jeg tro det er enklere å bare henvise til kjøpet hos ORBX fremfor å først finne frem til dette gjennom Marketplace. Vil også tro at updates kommer fortere i Central enn via Marketplace. Eneste som kan veie opp er eventuelle rabatter som av og til dukker opp på Marketplace.
 10. Jeg syns det er litt morsomt at min første tur med M20R igjen var presist motsatt og så med samme livery. Fløy KFHR-3W5 i går kveld. Må bli flinkere til å ta bilde, det skal jeg huske på.
 11. Nei, dessverre. Jeg tipper det kanskje hadde en sammenheng med at jeg brukte gratisversjonen av FSUIPC som var tilgjengelig frem til oktober eller noe sånt. Det jeg ikke nevnte var at jeg forsøkte å mappe en xbox-kontroller, hvor det er en kjent sak at MSFS sliter med å gjennkjenne trigger-aksene. Om dette er årsaken tviler jeg på ettersom den i utgangspunktet klarte å gjennkjenne aksene gjennom FSUIPC. Blir vel til at jeg finner frem noen gamle Saitek-pedaler fra roteloftet når jeg er hjemom i julen, og så lukter det en ny investering i utstyr utpå nyåret engang. Blir vel til med en ny runde med FSUIPC da tenker jeg.
 12. Kjapt spørsmål. Når jeg har FSUIPC i fokus så overfører den akse-konfigurasjonene uten problem, men når jeg klikker meg inn i simmen og har FSUIPC i bakgrunnen skjer det ingenting. Er det noe jeg har oversett? Dette gjelder rudder-aksen og jeg har fjernet denne konfigurasjonen inne i simmen.
 13. Artig fly! Lurer på om andre har opplevd tilnærmet åndenes makt opplevelser i flyet, der innvendig lys blir skrudd både av og på etter eget for godt befinnende. Usikker på om det er en bug eller udugelighet fra min sin side, men har ikke opplevd dette i andre fly. Toppet seg nå nettopp hvor jeg i mørket mistet alt av både lys og instrumenter uten å få det på igjen.
 14. Hei og hå! Her kan man nok være både enig og uenig. Jeg er enig i at det er mye som virker halv ferdig, og selv om flyene ser bra ut så mangler det nok dessverre mye på systemsimulering osv. Høydeforskjellene på vann, dårlig/manglende bilde fra Bing, skuffende kvalitet i forhold til google-maps, og slik kunne vi fortsette lenge. MEN... det er en del som er bra også. Tok meg nylig noen turer i småfly på vestkysten av Canada, og må si at jeg storkoser meg. Aldri ville P3D sett så bra ut som MSFS 2020 er, uansett hvor mye ORBX produkter vi hadde dyttet i det. Vi skal være evig takknemlig for den innsatsen flyplass-utviklerne allerede har gjort for oss andre i MSFS 2020. Et slikt produksjonsnivå har vi vel aldri sett makan til verken i FSX eller P3D. Måtte bare flyene følge etter. La meg også få si noen ord om det du peker på når det gjelder markedskreftene og det tilsynelatende "gamer"-fokuset til Microsoft. Jeg er enig at det virker som det er der hovedfokuset til Microsoft ligger, men er uenig i at det er en negativ ting. Enn må være klar over at vi som er nerder og i overkant entusiastiske i alt som har med fly og simulatorer å gjøre er en svært marginal kundegruppe i det store bilde. Dess mer fokus Microsoft har mot "gamerene" fremfor oss nerdene, dess mer penger kan de tjene. Dette vil jo forhåpentligvis føre til et større og lengre utviklingsperspektiv fra Microsoft sin side, og vil antagelig holde liv i simulatoren enda lengre. Det er vi tross alt avhengig av ettersom det blir lite flyging om serverne blir borte om 5 års tid. Jeg tror samtidig at de som tenker at vi bare skal gi simulatoren 1 års tid, så er alt blitt bra, er i overkant optimistiske. Jeg kjøpte FSX i 2008, og når jeg la P3D på hyllen i 2016 var det mye jeg fortsatt ønsket meg i simmen. Vil tro at det samme vil gjelde for MSFS i 2028 for min del også😂 Vi må leve i nuet og være fornøyd med det vi har, støtte utviklerne, fortsette å gi tips og råd til hverandre, holde liv i forumet, og så bare fortsette med det vi har gjort i alle år. Fly! God helg.
 15. Har opplevd det samme selv. Det jeg har funnet ut er at man tilfører drivstoff ved 13% NG og venter til man passerer ca. 52% NG før man setter den til full-idle. Deretter må man være rimelig sjapp med å dra Power Control til venstre og i power modus. Aner ikke om dette er realistisk men det fungerer. NAV radioene tuner man med å gå til NAV COM menyen og velger Audio & Radios.
×
×
 • Opprett ny...