Gå til innhold

christerE

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

christerE vant sist dagen den 27. september 2018

christerE hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om christerE

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. da får jeg ikke brukt Flybywire -arcraft-a320-neo☹️
 2. når jeg logger meg in i MSFS og går in i content manager så ligger alle de filene fra community mappen som not installed .men jeg får ikke aktivert de?. har vart bra til jeg installerte den siste hotfix.har også prøvd og fjernet filerne fra community og lagt in de på nytt uten hell.
 3. De fungere de og fjerne alle mods takk for hjelpen, men fant ikke noen feil på mods la alt in igjen og de gikk fint.
 4. har nå installert v0.5.4, men den virker ikke heller, de blir likkt om jeg har A32nx eller ikke installert må vare nået annet feil hos meg ?
 5. Har nå prøvd flere ulike variasjoner av A32nx men de fungerer ikke på min msfs, jeg har laste de ned som veiledningen viser.
 6. Min A320 har blitt veldig rar etter oppdatering ,den vil ikke følge gps når jeg legger in Flp den vill trekke til høyre helle tiden når vi er i luften
 7. Har laste ned A32nx 0.5.3 fra fbw ,men jeg får en del inop p instrumenter i cockpiten kun2 st som virker?.
 8. Har oppdaterte dag på MSFS, og etter de så blev alle skjermer i cockpiten sorte i A320. har også lastet ned den nye A32NX V0,5,3 men de hjelper ikke nåen som har forslag vadde kan vare.
 9. Har lastes ned FBW vo.5.3 men får den ikke og virker med ting man kan laste ned i cockpiten ( kaffe kopp og andre ting), nåen som har forslag vad de kan vare for feil.
 10. okay får vente og se vad som kommer. takk for infoen
 11. får ikke blanke skjermer på styrmann siden lengre men alle knapper fungerer ikke er som når spillet kom ut ,har lastet ned A320NX 0,5,2. kan ikke bruke SimBrief lengre på MCDU.
 12. Har prøvd og laste ned A32NX stoble vo 5 .2 men da fungerer ikke alt i cockpiten har også prøvd og legge tilbake A32NX 0,5,1 ,men får samme problem hadde de i kke før nåen som har forslag?.
×
×
 • Opprett ny...