Gå til innhold

christerE

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  314
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av christerE

 1. jeg mister kontakten med serven ofte når jeg flyr, jeg har bra nett så de skulle ikke vare ett problem, noen som har ettforslag.
 2. Kjøpte ESSG i dag med den vil ikke laste ned , Package failed står de .
 3. Har gjord de også ,men får denne meldingen når går ikke ESSSA heller de gikk før??
 4. tenker du mapper i community? jeg der har jeg slettet alt .
 5. på Marketplace så står de att jeg er owner av Nordics. når jeg sen går til content manager så ligger Nordics points of interest der som not installed,når jeg laster ned den så går den til ca 40 til 50 %og stopper opp?.
 6. har prøvd de mange ganger og de hjelper ikke dessverre .
 7. slitter fortsatt men Nordic. har installert og de står Nordics har blitt lastet ned. men mappen nordic points of interest not installed ,har prøvd og laste ned men går bare til ca 40%. har også tømt de som ligger i community folder. og har mer en nokk plass på pc.
 8. problemet er ikke helt løst ser jeg, får opp Pachage failed på Nordic point of intsrest ?
 9. når jeg starter msfs så kommer de opp nordiske flagen, men når jeg sen prøver att finne eksempel Vigelands parken Holmenkollen så ser de likt ut som før?
 10. hei fikk en oppdatering på Nordics World ,men de ser ut som de ikke har lagret seig i msfs,er de nåen som har samme problem eller har en løsning.
 11. da får jeg ikke brukt Flybywire -arcraft-a320-neo☹️
 12. når jeg logger meg in i MSFS og går in i content manager så ligger alle de filene fra community mappen som not installed .men jeg får ikke aktivert de?. har vart bra til jeg installerte den siste hotfix.har også prøvd og fjernet filerne fra community og lagt in de på nytt uten hell.
 13. De fungere de og fjerne alle mods takk for hjelpen, men fant ikke noen feil på mods la alt in igjen og de gikk fint.
 14. har nå installert v0.5.4, men den virker ikke heller, de blir likkt om jeg har A32nx eller ikke installert må vare nået annet feil hos meg ?
 15. Har nå prøvd flere ulike variasjoner av A32nx men de fungerer ikke på min msfs, jeg har laste de ned som veiledningen viser.
 16. Min A320 har blitt veldig rar etter oppdatering ,den vil ikke følge gps når jeg legger in Flp den vill trekke til høyre helle tiden når vi er i luften
 17. Har laste ned A32nx 0.5.3 fra fbw ,men jeg får en del inop p instrumenter i cockpiten kun2 st som virker?.
 18. Har oppdaterte dag på MSFS, og etter de så blev alle skjermer i cockpiten sorte i A320. har også lastet ned den nye A32NX V0,5,3 men de hjelper ikke nåen som har forslag vadde kan vare.
×
×
 • Opprett ny...