Gå til innhold

Hvor går årets siste flytur for deg?


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

Mange av oss som flyr jevnlig på simulatoren har tradisjoner som må følges, spessielt i disse jule/nyttårstider. Siden vi om ikke mange timer går over i ett nytt år, og 2008 blir historie er det nok flere enn meg som tar en "siste" tur før alkoholinntaket øker og himmelen blir fylt med fyrverkeri.

 

Hvor går din siste flytur i 2008?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ivar: Hvorfor stoppe flygingen (på simulator, vel å merke) når alkoholinntaket øker :grin: Kan jo bli mye interessant flyging da...

 

Regner med det blir en liten treningstur i Flight 1s Cessna 172 i dag. Ettersom det blir lite "real" flyging for tiden er det greit å få flydd litt skrivebordsflyging.

 

Ha et riktig godt nytt fly-år, alle sammen :cool:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rett etter middag stiller jeg inn klokka i simmen til 23.45, tar noen landingsrunder på gode gamle Kai Tak (Hong Kong) Flott skue hvis man har installert "Fly Tampa" scenery vel og merke. Går opp en del pyroteknisk ved midnatt i denne byen. Det skytes opp en del ved frihetsgudinnen og (NY), men Hong Kong er bedre. (smak og behag) Noen som har testet Las Vegas?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merkelig hvordan alle har flotte landinger - såfremt man ikke dokumenterer de på video (... for alle videoer fra FS ser ut til at ingen vet at det finnes en runway centerline :-)

 

Er veldig vanskelig for oss som har tatt hobbyen ett hakk videre å få til instant replay.. dessuten så er det först når vi bommer stygt på centerline at det står noen med video kamera og legger det ut på youtube 3 minutter etter.

 

Happy Landings i det nye året!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha' date=' føler virkelig at vi er i "kaffekroken" nå, mye småsnakk på oss! :grin: [/quote']

 

*pludre, pludre*

 

Hadde siste arbeidsdag før nyttårsaften igår. Wien, Schwechat - Milano, Malpensa og retur. Dagen før fikk vi sett en meteoritt som kom ned foran oss i flygeretning mens vi lå på descend inn mot Salzburg. Ikke så lett å si avstand, men man kunne lett se hvordan den løste seg opp. Greit å ikke bli truffet..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...