Gå til innhold

Christian Kråkenes

Members
 • Innholdsteller

  149
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Christian Kråkenes

 • Bursdag 02. des. 1981
 1. Jeg har vært et par år uten pc med fs-muligheter, men har nå bestilt skikkelig datautstyr for å ta opp igjen hobbyen. Men så støter jeg på et lite problem når det gjelder joystick. Det ene er at det ikke står i beskrivelsen av ulike joysticks om de har force feedback eller ikke. Er dette blitt så selvsagt at man ikke bruker tid på å nevne det i produktomtalen lenger? Det andre, skulle veldig gjerne hatt en joystick som er trådløs, finnes slikt? På forhånd, takk for alle tips!
 2. Hva synes dere om denne pcen?? http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/ASM3970228/acer-aspire-m-stasjonar-pc-am3970_h
 3. Dååårlig gjort å rippe opp i det der, Ernst...:cry: Hmm, en vakker dag skal jeg ta meg råd til ny pc...
 4. Har nedgradert til FS2004 for å få bedre ytelser, og i dag kjøpte jeg Aerosofts F104. Beste flyopplevelsen jeg har hatt i FS! Spesielt lydene er fantastiske, vilter susing rundt flyet når jeg drar ned trottle. Ikke noe bilde av landing, har ikke kommet så langt... Kan ikke huske å ha blitt utfordret så kraftig av en FS-modell før... Siden skyene er det eneste jeg grafikkmessig er sånn høvelig fornøyd med - foreløpig - er det også alt jeg viser fram... REX. Så håper jeg på å få til litt penere landinger i morgen...
 5. Kjære kolleger, jeg får ikke dette til!!! Noen som kan være så snill og lage eller vise meg en step-by-step-oppskrift på hvordan programmere en rute inn i iFlys FMC? :cry:
 6. Rrrrrrgh... Har trykket litt på den dingsen, men skjønte ikke så mye. Skjønner i hvert fall at jeg må til å lese nå... :eek: Takk for hjelpa!
 7. Enda et spørsmål litt på siden... Hvordan får dere flyruta inn i displayet over stikka? Jeg bruker flightplanner i FS9, men får ikke ruta inn. Smått irriterende. Edit: sorry, glemte en detalj, jeg flyr iFly...
 8. Mulig jeg trakker i salaten med et kjempedumt spørsmål, men så noe på et 737 i dag som jeg ikke har lagt merke til før. Hva er den klaffen som ligger i flyskroget like foran/under vingerota? :whistle:
 9. Hvilken programvare trenger jeg for å få opp disse dataene?
 10. Takk for det! Jeg får følelsen av å bli fullstendig parkert ift kvaliteten på bildene, med en pc som begynner å dra på årene, når jeg ser grafikkytelsene til andre her på forumet :cry:
 11. En av mine favoritter! Kveldstur fra Bardufoss mot Tromsø, pent vær!
×
×
 • Opprett ny...