Gå til innhold

Lars-Petter Meyer Bedin

Members
  • Innholdsteller

    2 756
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lars-Petter Meyer Bedin

  1. www.icelandairvirtual.com har Air Iceland sine fly og ruter også.Vafs basert va som SAS.
  2. Nå er det startet ett nytt KLM virtual. KLM virtual . De er basert på vafs financials Vafs
  3. Nå er det blitt laget en liten promo video.Hans første FSX promo film. [video:youtube]5xJHglog2yU
  4. Tar en liten bump på denne! Har oppdatert siden vår nå. primera air virtual. Har lagt til endel fictional routes,enn så lenge.(for dere som ikke gidder og sitte på timesvis) Vi har også lagt til den gamle 767-300ER som var i flåten fram til 2008. på downloads finner dere div paints til div addon fly.. Velkommen til Primera air scandinavia!
  5. Norwegians inntog på Island. Keflavik airport news
  6. Vi bruker vafsfinacials sin acars(samme som scandinavian-va.com.Den er veldig lett og bruke.Vi har ingen minimum timer pr måned ennå. vafsfincials
  7. Da har vi fått en splitter ny design og hjemmeside!Nye piloter er velkommne!Vi er basert på Primera air scandinavia,som bla flyr for Sollia reiser her i Norge. www.virtualprimera.com
  8. Jepp-Kan legge til at det ble sendt opp 2 F-15 som foretok en visual sjekk av hjulene.
  9. Flyet flyr ikke videre i dag eller i morgen.Tanken slo meg at det kanskje er Canadiske soldater ombord.Who knows....jeg skal komme til bunns i denne saken :grin:
  10. Noen som sitter med litt info hvorfor Icelandair flyr til Evenes i dag? charter 1301-1302 ser det ut som dep ENEV 17.15 lokal.
  11. Synes ikke noe var likt i det hele tatt jeg.Begge bruker Vafs finacials.(samme menyer som man henter fra Vafs,og setter opp på websiden. Jeg har ikke designet siden.
  12. Da har jeg startet ett Primera Air virtual Basert på Primera Air som flyr for bla Sollia,her i Norge Vi har samme ruter,flightplans som det ekte Primera Air. Vi kan friste med 5 Boeing 737-800,og en 737-700. Websiden er under construction enda,men her på www.primeraair-va.com kan man ta en titt,og søke eventuelt. Vi bruker VAFS5 som acars for logging av flighter. Velkommen!
  13. Hei.Her er Icelandair rute ENZV-BIKF. DCT ZOL DCT GUNPA DCT 63N010W DCT GAKTU G3 KEF direct KEF vor,denne dagen pga skiftende vinder.Som regel VOR DME appr rwy 11.Men de får også ofte direct ett ils FIX for en av rullebanene.
  14. Søknad sendt!Ang timene...så er alle mine VA timer vatsim som Icelandair...No big deal,om det blir en annen rang på meg.
  15. Blir bra dette.Vi kjører også VAFS.Jeg vurderer og melde meg inn faktisk.
  16. sleepy are we? :grin: Han er en glider nå,nord for færøyene.
  17. Er det sweden online hver torsdag?eller bare nå og da?Jeg ser ingen bookings for i dag.
×
×
  • Opprett ny...