Gå til innhold

Jarle Damgaard

Members
  • Innholdsteller

    98
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jarle Damgaard

  • Bursdag 30. nov. 3

Jarle Damgaard's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er faktisk litt adrenalinhøy ennå...Ikke mobb G-trynet mitt :-)
  2. 6/11 er det min tur. Må si jeg er fornøyd med gaven fra madammen. http://www.dinside.no/836408/jagerflyver-for-en-dag-i-norge
  3. He he...lurte på når denne ville komme Per. Har humret litt over denne tråden. Store maskiner kan ikke komme ned her..Hvorfor ikke? Støpt betongdekke (dobbelarmert)over flyplassen? Magnetfelt (alla starwars) rundt flyplassen? Vi skjønner alle hva trådstarter mener, men litt artig lell..
  4. Ser at noen plasser er betydelig mer utsatt for dette svineriet enn andre. Hva om politiet inviterer foreldre og barn til et felles møte og opplyser om faren med denne aktiviteten? Kan jo hende at foreldre vil gå gjennom lommene til avkommet hvis de får opplyst at poden kan bli siktet for drapsforsøk på 90 passasjerer.... Gjør seg veeeldig dårlig på CV`n... Mulig jeg skyter spurv med kanoner her, men blir så eitrende sint når jeg hører om dette. Som om ikke pilotene har nok å gjøre på en short finale i ruskevær, om de ikke skal være nødt til å sitte med en hånd foran øynene lissom...
  5. Den står ved 19r. Så den da jeg kom fra Egypt i går kveld. "Røret"er åpent i begge ender.. Viste den til madammen. Hun var såååå interresert lissom :grin:
  6. Den hadde jeg ikke. Takk Tom, den er jo fin selv for "ikkeflynerder"...
  7. Hei Ken Prøvd dettte ? http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=58668&Number=456605#Post456605
  8. Men ved nærmere ettertanke så har du nok rett, er nok birdstrike begge deler.
  9. http://ekstrabladet.dk/112/article1158502.ece
  10. Oki...trodde at birdstrike var fjøkre i driverket, og at dette var kollisjon med det samme vesen :-) Jeg er vel blånd da...:-)
  11. Jaggu kom storken. http://uk.news.yahoo.com/5/20090423/tod-gaping-hole-left-in-plane-after-bird-870a197.html
  12. Rett etter middag stiller jeg inn klokka i simmen til 23.45, tar noen landingsrunder på gode gamle Kai Tak (Hong Kong) Flott skue hvis man har installert "Fly Tampa" scenery vel og merke. Går opp en del pyroteknisk ved midnatt i denne byen. Det skytes opp en del ved frihetsgudinnen og (NY), men Hong Kong er bedre. (smak og behag) Noen som har testet Las Vegas?
  13. Har kanskje vært nevnt før, men drister meg igjen til de som sliter med fps i FSX, prøv config fila til 2004 på FSX. Hjalp veldig hos meg...går så det griner.
  14. Denne har de vel glemt i FSX? Eller er det jeg som trenger øyekrykker....
×
×
  • Opprett ny...