Gå til innhold

Jon Berg Jørgensen

Members
  • Innholdsteller

    753
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jon Berg Jørgensen

  • Bursdag 28. juni 1991

Jon Berg Jørgensen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Flybussen går fra Værnes når den er ca. full. Går alltid en buss etter flyankomst, slik at uansett når du kommer (med fly) så går det snart en buss.
  2. Ikke for å være gledesdreper, men hvis du ser her er det vel sansynelig at hele Norge blir stengt igjen i morgen.
  3. 1000 fot/300m over høyeste hindring innen 600m radius over tettbebygd strøk. 500 fot/150m over bakken eller vannet utenfor tettbebygd strøk 50m over bakken eller vannet ved hangflyging med seilfly EDIT: Andreas svarte 12 sekunder før meg.
  4. Det er så vidt jeg kan se bare en oversikt over ansvarsområder og frekvenser i botlang, det jeg trenger en nedre grenser på CTA-er som ikke er inntegnet på 1:250 000-kartene.
  5. Noen som vet hvor jeg kan finne et kart over de norske CTA-ene med høyder? Det står jo her, men jeg har litt vanskelig for å danne meg et bilde ut fra det (uten å tegne det inn på kartet da) :grin:
  6. Når vi nå snakker om teip på fly: se litt ned på siden
  7. Kommer an på hva folk vil gi for dem. Jeg hadde vel sett for meg noe i området 6-8000, men du får bare komme med bud.
  8. Tenkte å selge de nye ATPL-bøkene mine. Det er de bøkene luftfartsskolen bruker, utgitt av Oxford. Jeg kjøpte disse i juni i år. Du får også med student route manual og CD-med eksamensspørsmål. Nytt koster dette litt over 10 000kr hos luftfartsskolen.
  9. Hvilken bruksanvisning? :eek: :grin: Dette var selvsagt en dum ting å gjøre, men når de først gjorde det var det piloten eller GPS-en som gjorde feilen som fikk de til å trimme vegetasjonen? Noen som vet?
  10. Jepp, går tredje året på studiespesialisering (almenfag) på videregående. Men gjorde unna innsending og klasserom i sommerferien.
  11. Selv fløy jeg opp til PPL på 17-årsdagen min, litt under ett år senere fløy jeg opp til seilflysertifikat og nå, noen måneder etter det igjen, har jeg tatt ATPL-teorien. Godt å se at det er flere som er så unge som flyr :cool:
  12. Man flyr vel gjerne oppe i "kiste-hjørnet" i starten av en transatlantisk flyvning, da har man ikke så store marginer på hastigheten. Hvis man da i tillegg har vindskjær og turbulens blir det fort en vanskelig oppgave å fly uten fartsmåler.
  13. Finner den ikke i luftfartøysregisteret, er du sikker på at registreringen er korrekt?
  14. Har jagerfly noen config. warning for å hindre dette? De flyr jo gjerne lavt uten å skulle lande.
  15. Fra 2001, innholdsmessig er de så vidt jeg kan se ganske lik de nye. Alle 15 bøkene. Kom med bud.
×
×
  • Opprett ny...