Gå til innhold

Ivar Skaugstad

Members
 • Innholdsteller

  8 616
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Ivar Skaugstad

 1. Slik det ser ut nå blir det en tur fra New York til Rovaniemi for mitt vedkommende, hvis noen kunne tenkt seg å vært med over Atlanteren denne dagen, let me know;)
 2. Trandisjon tro, Fly and See Santa avholdes i år, 14. desember 1800z - 2300z. Ivrige piloter fra hele verden kommer til å strømme til denne kvelden, særdels Rovaniemi! Flyplasser som blir bemannet er Rovaniemi, Luleå og Tromsø! Husk, ta med ekstra fuel for holding! http://santa.vateud.net/ Kommer du?!
 3. Tok ett raskt dykk i arkivet fra julen 2009, og se hva jeg fant! En skikkelig god julehistorie;)
 4. Lekkert! Jeg må vel ærlig innrømme at dette er drømmejobben, dog etter Homeland Security P-3C og Luftforsvarets P-3C.. Men jeg er realist og holder meg på hjemmebane! Takk for tipset, dette var virkelig en lekkerbisk!
 5. Johan, stilig! Desverre er ikke banen på Engleøya godt egnet for Safir flygning da vi holder oss på asfalt med denne flymaskinen, men takk for tipset! Blir nok en lokaltur rundt Bodø/Fauske* tenker jeg.
 6. Ser virkelig fram til helgen! Vi blir å fly Værnes Flyklubb sin SAAB Safir oppover, forhåpentligvis på fredag om været blir bra. Retur på søndag, så om dere ser en knallgul Safir med registrering LN-FMU på display, så er det bare å ta kontakt med karen i lys kort lugg som peker og viser.. :grin: Hvis det forøvrig er noen som kunne tenkt seg en liten tur opp i Safiren etter stevnet på lørdag, send meg en PM. Vi deler kostnadene. Begrenset antall plasser, jeg regner med at to turer for holde på à 1 time, altså 4 heldige som kan få bli med.
 7. Takk for informasjonen! Er du forøvrig på leting etter jobb? Arctic Air, som opererer i dette distriktet trenger piloter, forutsetter at man har kjenskap til FSEconomy.
 8. Dette så jo herlig ut! Er det slik å forstå at dette er Return to Misty Moorings? Fant ingenting om "Misty Fjords" i denne sammenheng. Selv er vi svært aktive oppe i Glacier Bay området (Juneau etc.) Du vet vel ikke om noe slikt scenery er på vei inn til FSX?
 9. Hvis noen av dere har iPhone, prøv en app som heter "OnTheFly". Gir deg god oversikt over hvilke perioder som er billig, samt ett forslag til rute/selskap. Dere kan enten bestille billettene via telefon oppgitt i app'en, eller gå direkte til selskapene som er angitt på egen hånd. God tur!
 10. Takker for svært god hjelp gutter! Flyet er nå på vei ned på hardisken i håp om å få tatt til vingene ila. kvelden.
 11. Men har ennå ikke mottatt noe svar.. :grin: Noen andre som vet?
 12. Pent, tør jeg spørre hvilket fly du har avbildet på de siste bildene?
 13. Lekkert! Spennende med litt variasjon blandt alle disse NGX bildeseriene.
 14. Takker, utrolig hvor lenge man kan leve med FS9 og Level-D 767. :grin:
 15. Er vel den samme flighten som jeg måtte gjennomføre for mange herrens år tilbake - litt oldschool kanskje, men om man virkelig vil fly for SVA, så gjør man det. Kanskje det er en effektiv måte å kun rekrutere de som virkelig ønsker å være medlem, og ikke bare "listemedlem"? SVA er vel også en av de få VA'ene jeg kjenner til som faktisk har hatt rekruterings stopp over en lengre periode pga. medlemsmassen og søknadsbunken.
 16. Utrolig artig måte du har valgt å presentere denne turen på! Du skal ha for kreativitet - takk for at du delte denne turen med oss.
 17. Nice! Deler Alexanders oppfatning, denne modellen hadde nok solgt bedre om de hadde levert den med VC, jeg hadde iallefall "tatt utsjekk" om så hadde vært tilfellet.
×
×
 • Opprett ny...