Gå til innhold

Einar Kristiansen

Members
  • Innholdsteller

    3 008
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Einar Kristiansen

  1. Hei. Huff dette var veldig trist,fikk en klump i halsen da navnene ble offentligjort.Einar var en promotor i FS miljøet Hadde også mye kontakt med han i den tiden,lærte meg mye innen FS og ATC. Takk for alt! Tanker går til pårørende og familie
  2. Av en pussig grunn får jeg ikke opp noe kart på radaren lengre. Under "map" oppe til venstre står det 0 og map link er blank.Hva er evt url til map link?
  3. Vil du fly ATR så er Coast Air det rette selskap
  4. Kansje Norges første VA er noe for deg Virtual Coast Air
  5. Lengesiden sist.. C-17 på vei nordover fra Ørland til Banak (BRK27)
  6. ..Og for ikke snakke om C-5 galaxy :grin:
  7. Jeg kommer tidlig og vil være på sheltret ved lokasjon 4 kl 10:05
  8. Da har Italienske Frecce Tricolori landet med stil! Ankom i tett lowpass formasjon,noen runder over byen.Right downwind leg rwy 25, her hang de som ei perle på ei snor før de "brake off" for landing! Imponerende skue..
  9. Nais Ivar! Det er meldt bra vær til helgen med opp til 17-18 varmegrader.Ja du hørte riktig!
  10. På Lørdagskvelden kan man nyte ei utepils eller to og miniflyshow i "midnattsola" Bodø AirShow
  11. Det blir en liten forsmak på Fredag ikke mat da, :grin: men mange av de som skal fly under airshowet ha trening.Sakset fra ScanAir forumet: Tidene er som følger, men endringer kan skje: 1026 F/A 18c Swiss Airforce 1050 Jas Gripen Swedish Airforce 1110 Patrouille Suisse 1140 SK 105 Austrian Airforce 1215 F/A 18c Finnish Airforce 1245 Frecce Tricolori 1410 F16 Belgian Airforce 1638 Jurgis Kayris SU26 1707 RAF Hawk Blir neppe mye jobbing på meg den dagen :grin:
  12. Det er jo en skam å se favotittflyet mitt så skitten,er det innstramminger hos KLM eller!! :grin: :grin: I allefall så har du en nydelig atmosfære i bildene dine!
  13. Se sjokklandingene i den Spanske stormen
  14. Flotte bilder. Heftig approach det der ja,har sett en del kule T/O og APP videoer på YouTube fra plassen..
  15. Takk for fyldige svar. Ja, skjønner at sektorfilene er gamle,litt synd at disse ikke blir oppdatert.men det må jo gå greit å sitte med VRC hvis man har oppdaterte kart i tillegg. (GND-TWR-APP) Selv om ES er kjempeflott så syns jeg det må være valgfritt hva man ønsker å bruke.(Enkel programmvare og avansert) ES tar tid å lære og det er ikke alle som har muligheten å sitte i flere timer å lære seg noe nytt hele tiden Dette var ikke ment som noe syteinnlegg,men ønsker bare og ha muligheten til å bruke VRC når jeg har tid til å sitte ATC. Må jo huske at dette er en hobby og ikke noe "real life" :grin: :grin:
  16. Si meg er det ikke lov å bruke VRC klienten lenger i Vatsim SCA? Fikk beskjed om dette da jeg logget meg på for en stund siden. Dette forundrer meg litt siden VATSIM har godtjent 3 klienter til bruk som ATC. Kan VATSCA lage sine egne regler og si at her gjelder det KUN EuroScope? Hilsen en gammel vetaran
  17. Heldigvis bare løs snø,men slikt gambler man bare ikke med..Grøss å gru hvis det hadde vært is under.
  18. Pinlig seanse for denne piloten.. http://www.tv2.no/underholdning/broom/denne-helikopterpiloten-maa-ha-ni-liv-3738712.html
  19. Har hatt mange slike opplevelser da jeg var aktiv med RC seilfly. Ganske så nervepirrende men dog artig.De fleste ørnene er for det meste bare nyskjerrig..
  20. Kansje det noen der for å lære? :grin: :grin: PK jeg vil ha bodø controll opp på streemen NÅ! :grin:
  21. Lurer på det samme,kan det være i forbindelse med Cold Response? I skrivende stund er 1301 over Lofoten på returen
×
×
  • Opprett ny...