Gå til innhold

Kasper Martinsen

Members
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kasper Martinsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Kasper Martinsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. På Fokker 50 er vel det absolutte minimum 7 knapper. Battery(1), fuelpumps(4), starter(1, og til slutt start L eller R. Vi går jo aldri rett inn i flyet og starter rett opp, og det er jo en del andre systemer som skal startes og testes først. Så alt i alt blir det jo en del mer en beskrevet ovenfor. Noe mer du lurer på?
  2. Jeg er enig med deg. F50 er ett must og fly :-) I virkeligheten så har vi tcas i BAZ og det er ikke noe eget display. Informasjon om annen trafikk vises i VSI (Vertical Speed Indicator). Der er det også omformasjon om hvor mye climb eller descent som må til for å bli clear of conflict. Uansett fint å se at Fokkeren har noen fans, er nok ikke så mange av dem :-P Du får si fra om du har noen spørsmål om flyet, kan hende jeg kan hjelpe deg så du får det så "real" som mulig. Kasper
  3. Så ut som en flott tur. Fløy samme tur som deg i går, også med YL-BAZ og utsikten i CAVOK vær var upåklagelig :-) :grin:
  4. Noen som vet hva max-x vind er på bussen? Satt bare å ventet på go-around hele filmen der... :eek:
  5. Er veldig vanskelig for oss som har tatt hobbyen ett hakk videre å få til instant replay.. dessuten så er det först når vi bommer stygt på centerline at det står noen med video kamera og legger det ut på youtube 3 minutter etter. Happy Landings i det nye året!
  6. Siste tur i år ble ULLI -> EVRA. Satte punktum for året med en flott landing i 12kts x-vind. Perfekt slutt på aviasjons året. Godt Nytt år.
  7. Fokker 50 helt klart. Aldri prövd den i FS, men skjönner jo at det må pröves. I virkeligheten er det en flygers dröm, selv om damen begynner å dra litt på årene.
  8. Sjekk denne adressen. http://www.flysamlingen.museum.no/
  9. Jeg vil tippe at det er LN-NFP du har sett. Follo Flyklubb's C177RG Cardinal. http://www.folloflyklubb.com/ln-nfp.php Denne maskinen har base på Rakkestad flyplass så det er ikke usansynlig at den tok turen over Sarpsborg på vei ut eller inn. Er foressten en kjempe maskin å fly og helt klart en av mine favoitter
  10. Ta en kikk her: http://www.nak.no/luftfartsskolen/Nyesider/newsletter4/Newsletter_fra_Luftfartsskolen.htm
  11. Noen som vet om det er spesielle restriksjoner for oss som kommer i eget fly? Vet at det har vært vanlig når vi har vært på flystevner i Sverige.
  12. *.rm filer er det vel RealPlayer som tar seg av.
  13. Kom over denne på e-bay. Tror jeg må vente til neste lønning.. typisk http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1871775187
×
×
  • Opprett ny...