Gå til innhold

Christian Kråkenes

Members
  • Innholdsteller

    149
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Christian Kråkenes

  1. Jeg har vært et par år uten pc med fs-muligheter, men har nå bestilt skikkelig datautstyr for å ta opp igjen hobbyen. Men så støter jeg på et lite problem når det gjelder joystick. Det ene er at det ikke står i beskrivelsen av ulike joysticks om de har force feedback eller ikke. Er dette blitt så selvsagt at man ikke bruker tid på å nevne det i produktomtalen lenger? Det andre, skulle veldig gjerne hatt en joystick som er trådløs, finnes slikt? På forhånd, takk for alle tips!
  2. Hva synes dere om denne pcen?? http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/ASM3970228/acer-aspire-m-stasjonar-pc-am3970_h
  3. Dååårlig gjort å rippe opp i det der, Ernst...:cry: Hmm, en vakker dag skal jeg ta meg råd til ny pc...
  4. Har nedgradert til FS2004 for å få bedre ytelser, og i dag kjøpte jeg Aerosofts F104. Beste flyopplevelsen jeg har hatt i FS! Spesielt lydene er fantastiske, vilter susing rundt flyet når jeg drar ned trottle. Ikke noe bilde av landing, har ikke kommet så langt... Kan ikke huske å ha blitt utfordret så kraftig av en FS-modell før... Siden skyene er det eneste jeg grafikkmessig er sånn høvelig fornøyd med - foreløpig - er det også alt jeg viser fram... REX. Så håper jeg på å få til litt penere landinger i morgen...
  5. Kjære kolleger, jeg får ikke dette til!!! Noen som kan være så snill og lage eller vise meg en step-by-step-oppskrift på hvordan programmere en rute inn i iFlys FMC? :cry:
  6. Rrrrrrgh... Har trykket litt på den dingsen, men skjønte ikke så mye. Skjønner i hvert fall at jeg må til å lese nå... :eek: Takk for hjelpa!
  7. Enda et spørsmål litt på siden... Hvordan får dere flyruta inn i displayet over stikka? Jeg bruker flightplanner i FS9, men får ikke ruta inn. Smått irriterende. Edit: sorry, glemte en detalj, jeg flyr iFly...
  8. Mulig jeg trakker i salaten med et kjempedumt spørsmål, men så noe på et 737 i dag som jeg ikke har lagt merke til før. Hva er den klaffen som ligger i flyskroget like foran/under vingerota? :whistle:
  9. Hvilken programvare trenger jeg for å få opp disse dataene?
  10. Takk for det! Jeg får følelsen av å bli fullstendig parkert ift kvaliteten på bildene, med en pc som begynner å dra på årene, når jeg ser grafikkytelsene til andre her på forumet :cry:
  11. En av mine favoritter! Kveldstur fra Bardufoss mot Tromsø, pent vær!
  12. År og dag siden sist jeg posta bilde her, men var ute og fløy i hjemtraktene mine i kveld, og da kom inspirasjonen til litt ps-herping... En versjon til... Originalen... Hadde jeg hatt bedre pc hadde jeg kanskje ikke trengt photoshop for å få dette til å se spennende ut :cry:
  13. Håper ikke dette er et dumt spørsmål, menmen: Har Awacsen noen praktisk funksjon ift innhenting og utsending av info om motstanderen under slike tokt? Christian
  14. Hei! Hvordan får jeg plassert flyet mitt på hangarskip i FSX gjennom Free Flight, altså uten å gå via et mission?
  15. Jeg styrer litt med radio om dagen, og det er vel en viss fare for at dette har vært tatt opp i forumet før. MEN: finnes det noen oversikt over hvilke frekvenser de ulike selskapene bruker til kommunikasjon under flyging? Ved kontakt med tårn, deler flyene frekvens med tårnet, eller sender de på en annen frekvens enn de lytter?
  16. Ta den med i forsen, sier nå jeg, gjør seg med sånn en sak på brakka. God medisin mot brakkesjuka... )
  17. Sitter og leser Alf R. Jacobsens nye bok «U2-affæren» nå, en kjempespennende bok, med utgangspunkt i U2-nedskytingen i 1960, som anbefales! Så når jeg nå leser om alle de fantastiske egenskapene til dette flyet, begynner jeg å tenke at det hadde vært artig å teste denne ut sjøl... så, noen som veit om U2 finnes til FSX?
  18. Er det noen her som jobber med flyfrakt - eller kjenner noen som gjør det - på Gardermoen? Har en spesialforespørsel, blir veldig glad om den som måtte føle seg truffet kan sende meg et PM...
×
×
  • Opprett ny...