Jump to content

Morten Nelson

Members
 • Content Count

  1,756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Morten Nelson

 • Birthday 10/25/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ny Flightsim fra Microsoft. Lite detaljer akkurat nå, akkurat vist frem for første gang på E3. Ser veldig bra ut, men ingen detaljer angående simulering og fysikk for øyeblikket. Regner med og håper at vi får vite mer i uken som kommer. Link til trailer: Youtube
 2. Solgte X52 for å kjøpe G940. Fant en ubrukt Microsoft Sidewinder på finn til en billig penge, så det ble den. Burde bli levert i morgen hvis alt går som det skal.
 3. Hei. Har etter lang tid borte fra flightsim og slikt blitt interessert i å fly litt igjen. Fokuset skiftet mer og mer over til bil og simracing, og dette utstyret tar en del plass. For øyeblikket har jeg en Logitech G940, men grunnet plassmangel har jeg konkludert med å bytte den i noe mindre. I mine yngre dager hadde jeg en Microsoft Sidewinder, men nå som produksjonen på de har sluttet, er jeg usikker på hva som anbefales av stikker i samme klasse. Er det noen som har erfaringer med slike produkter, eller har alle forflyttet seg til en mer high-end del av simverdenen? Håper på en form for konklusjon snarlig. Mvh Morten
 4. Tror ikke det er noen andre som har lyst til å spille Flight så veldig mye.
 5. Døra på en 737 er stor og tung, og det må brukes muskler for å i det hele tatt flytte den fra åpen til lukket posisjon. Måten man lukker den på gjør det også totalt umulig å ikke se om det står noen i veien, da man selv må stå foran (ikke i) døråpninga for å få fart på den. Den er som tidligere sagt helt manuell, og det er ingenting automatisk som hjelper til. Har store problemer med å forstå hvordan noen kan skade seg på måten som har blitt forklart.
 6. Så hvordan var det? Noe å satse på?
 7. Når jeg jobbet på flyplassen for et par år tilbake, tror jeg bare jeg opplevde en gang at safety-brosjyren var borte. Hadde en hel eske full av dem på lagret, så det var mer populært å ta før i tiden.
 8. Ble det gjort noe med Force Feedback? Byttet nylig til stikke med FF, og den ene gangen jeg har testet Cliffs etter det var stikka så stiv at den nesten ikke ville røre seg. Kun nær stall eller på bakken ble den slappere.
 9. Som både A2A og PMDG har vist, flyter simmen mye bedre når alt annet enn grafikken kjøres utenom FS og heller bruker SimConnect til å snakke med eksterne programmer som gjør alt av simulering. Knall grafikk og veldig komplekse systemer/fysikk uten at det går ut over frameraten. Nå vil jeg tro at dette tar mer tid å få igang helt i starten, men som A2A sier er det en mye enklere måte å jobbe på når man har en egen modul som gjør alt FS brukte å gjøre. I tillegg blir det lettere å utvikle til flere platformer på denne måten, sett at de har en måte å snakke sammen med (i dette tilfellet: Accusim) på.
 10. Vurderer det sterkt, men har ikke meldt meg på enda. Sies at det ikke er klart før om noen uker, så jeg har ikke hatt noe hastverk.
 11. Videoen omfatter innhold fra SME som har blokkert den i landet ditt, på grunnlag av opphavsrett. Beklager.
 12. Må vel bruke et par ruller tape og noen bokser lakk for å fikse det der.
 13. Har sett på 5D mk2 siden før 7D ble lansert, og nå som prisene begynner å komme ned til et nivå jeg kan ta meg råd til, vurderer jeg å oppgradere. Har vært strålende fornøyd med kameraet og har ingenting å klage på med unntak av crop-sensor. Eneste grunnen jeg har til å bytte er at jeg vil få brukt fastoptikken min til det den var laget for. Kjøpte 7D-en min for ca ett år siden, rett etter den ble lansert. Til nå har jeg tatt ca 8700 bilder. Huset ser strøkent ut, ingen bruksmerker hverken inne eller ute. Har tatt vare på orginal innpakning og alt som fulgte med. For huset alene skal jeg ha 8900kr. Hvis jeg får solgt denne har jeg en Canon EF 10-22mm til overs som jeg ikke får mye bruk for. Det ble kjøpt i februar 2010. Også denne har jeg orginal innpakning til. Prisen for objektivet er på 4800kr.
 14. Vurdere å selge min ca 1. år gamle Saitek X52 pro. Lite brukt, ser helt ny ut, ingen feil med den. Vurderer oppgradering til Logitech G940 og trenger dermed ikke flere enn en stikke. Selges hvis jeg får bud så nært 1000kr som mulig.
×
×
 • Create New...