Gå til innhold

Morten Nelson

Members
 • Innholdsteller

  1 766
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Morten Nelson vant sist dagen den 10. november 2020

Morten Nelson hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Morten Nelson

 • Bursdag 25. okt. 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den føles veldig tung, og blir veldig raskt ustabil i lav fart. Passer bedre til angrep på bakkemål enn dogfighting. Har ikke fått så mye erfaring med den enda, men den reagerer ikke like raskt som P-51. All røyken påvirker ikke FPS så mye, men den går rett i gulvet når alle B-17 slipper bombene sine. Er heldigvis et alternativ å begrense hvor mange om skal være i formasjon
 2. Noen bilder fra siste dagers tokter. 352nd fighter group eskorte av B-17 til nordlige Frankrike P-47 på tur bak fiendens linje for å forstyrre forsyningslinjene. Endte til slutt opp på en åker med tomme tanker og noen kulehull i cowlingen.
 3. Var like før jeg kjøpte både Spitfire og P-47, men problemer på Steam gjorde at det ikke ble noe av det. I etterkant benyttet jeg meg av ED sitt eget salg og kjøpte F/A-18 og Supercarrier (og kanskje noen WW2-greier for bruk til Mustangen jeg kjøpte for flere år siden uten at den ble brukt da). Skal først bli bedre kjent med P-51 før jeg handler flere warbirds, men du er god til å friste med bildene dine
 4. Kjøpte meg også X-plane mens det var på salg. Virkelig bra, synes jeg. Må innrømme at det er lettere å leve seg inn i FS2020 sin verden, men X-plane sine fly virker mer stabile og realistiske, med færre bugs enn i FS. Har ikke kjøpt noe ekstra til det foreløpig, så mest på det som en billig måte å fly 737 mens jeg venter på at FS skal modne til litt. Og for å gjøre det enda mer komplisert, kjøpte jeg like så godt flere fly til DCS. Kanskje vi har det for godt med valgmuligheter for tiden?
 5. Ny Flightsim fra Microsoft. Lite detaljer akkurat nå, akkurat vist frem for første gang på E3. Ser veldig bra ut, men ingen detaljer angående simulering og fysikk for øyeblikket. Regner med og håper at vi får vite mer i uken som kommer. Link til trailer: Youtube
 6. Fikk meg en F-86. Får se om det blir en FW190 litt senere også, eller om det holder for øyeblikket. Var mest interessert i 109, men regner med tilbudsprisen på den varer en stund til.
 7. Du frister mye med DCS for tiden. Den ser jo fantastisk bra ut, og skal man tro det man leser, flyr den like bra også. Blir nok handel på meg etterhvert.
 8. Oi, den så ganske så snasen ut. 20% rabatt på forhåndsbestilling i tillegg, og da får man tilgang til beta-versjonen. Frista veldig, men vet ikke hvor mye tid jeg får til det akkurat nå. Mulig den må kjøpes mens prisen enda er lavere. Kjøpte alt annet til DCS på et Steam-salg. Tror det var 70% avslag eller noe. Planen var å vente til det kommer på tilbud igjen, men vet hvor lang tid det vil ta.
 9. Wooohoo. Har du testet Cliffs of Dover med alle patchene som er laget av noen smarte hoder blant tilhengere av serien? Det skal visst ha fikset problemene som var med det kapittelet av serien. Har ikke orket å prøve selv, men jeg var nyskjerrig på hvordan flyene oppfører seg der kontra BoS. En ting je likte bedre med DCS er at det ikke kjennes ut som at man prøver å balansere flyene på et knivblad, noe som etter min mening har vært veldig tydelig gjennom hele IL2-serien.
 10. Kartet som ble lagt til i siste oppdatering er laget av en gjeng som har fått tilgang til mod-tools, så jeg regner med det kommer noe satt på sommern også etterhvert. Usikkert hvor mye modding det blir, men det virker i hvertfall som at vi får sett mer enn bare Stalingrad når verktøyene blir gitt til de rette folkene.
 11. Har blitt en del IL2 de siste dagene. Her er et knippe bilder tatt i forskjellig lys Først et bilde tatt mellom 0730 og 0800. Propellen er resultatet av en dogfight der kulene ikke strakk til og tyskernes egen taktikk ble brukt imot dem. Var såpass høyt oppe at det gikk fint å seile ned til flyplassen under høyre vinge. Takeoff i solnedgang. Et bilde som viser skademodellen på flyene. Landet for hardt, noe som resulterte i brukket skrog, vinge og understell, samt bøyd propell. Nattbombing i HE111. Her fra cockpit, med månen som lys. Fienden hadde visst
 12. Slenger ut noen bilder av HE111 før Formel1 begynner. Blir noen timer før jeg får tid til en mer avansert rapport. Andre forsøk på takeoff. Første gangen endte det i trærne ved ended av rullebanen. Flyet virker stort og tungt på vei ned rullebanen, og de store bombene under veier nok en del de også. Veldig kul modellering av skade. Traff et tre og rev av den ene vingen, før flyet gikk i bakken med halen først og knakk i to. Det sto en stund på understellet før det også knakk. Her har jeg i det minste kommet meg i lufta. På vei mot målet mitt, som i dag var et tog.
 13. Det begynner å komme seg. Kom en ny oppdatering sent i går som ga oss et nytt kart, HE-111, bedre cockpit til FW190 og andre forbedringer som ikke ses med det blåtte øyet. Flyene har en mye mer realistisk følelse enn i gamle IL2, og lydene er fantastisk morsomme. Det høres ut som at våpnene kommer til å gjøre skade på det som blir truffet, noe man også ser resultatet av både på fly og kjøretøy på bakken. Blir å komme med flere bilder og inntrykk litt senere. Akkurat nå sluttet nordavinden for første gang på en måned, så nå skal det sykles.
 14. Solgte X52 for å kjøpe G940. Fant en ubrukt Microsoft Sidewinder på finn til en billig penge, så det ble den. Burde bli levert i morgen hvis alt går som det skal.
 15. Prøver sakte med sikkert å kommer inn i flyenes verden igjen, og den beste plassen å starte på må jo være 70 år tilbake i tid. Med gode gamle IL2 tilbake i ny drakt, var det bare å bestille ny stikke og la nostalgien flyte. Bildene er tatt rett etter skuddløsning, ett fra hver part sitt synspunkt. Må si det frister veldig å fyre opp DCS igjen nå som Mustangen har fått noen å leke med, men vi får ta det en annen gang.
×
×
 • Opprett ny...