Gå til innhold

Johan Luiggi

Members
  • Innholdsteller

    1 819
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Johan Luiggi

  1. Selger en del Saitek greier. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38100023 Ta helst kontakt på mail (info@johanluiggi.com), jeg er veldig lite på PM her. Alt fremstår som nytt uten særlig slitasje, utstyret har ikke vært brukt så mye. Om noen er intressert i cockpitbygging selger jeg også en Matrox Triplehead2go og en skjerm. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38099885 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=38099848
  2. I âr var det Langley Travels i Oslo (Mer reiselivsrelatert enn luftfart men )
  3. Nâ er det praktisk med 30 000 Flying Blue miles :grin:(Ogsâ skal jeg ned til Paris om en uke, sâ kansje jeg kan ordne en spontantur til London )
  4. Mâ vel gâ ut i fra at det var en Cirrus SR20/22? Men ja, praktisk med fallskjerm :grin:!
  5. Kommer de den 16 skal jeg stâ der med kamera klar til â ta bilde !
  6. Ser pâ dagbladet at det spekuleres i at piloten ikke godt nok russisk, kansje jeg stiller et idiotisk spörsmal, men hvis piloten ikke kan russisk skal det da ikke vaere sâ vanskelig â snakke engelsk eller et av de andre ICAO-sprâkene istedet?(Ja, jeg vet at russisk er et ICAO-sprâk.)
  7. Ser pâ TV-serier som Chuck, Community, hörer pâ musikk, leser, surfer osv. Men noen ganger tar jeg av nâr jeg stâr opp, gâr pâ skolen, og lander nâr jeg er hjemme.
  8. FSAirlines er det mest ustabile systemet jeg har sett noen gang... Og at de nâ har begynt â kreve inn betaling er â forlange for mye.
  9. Indeed! Hâper pâ en FS repaint og :whistle:
  10. http://www.dagbladet.no/2010/03/22/nyheter/utenriks/fly/flyulykke/10969095/
  11. Den du har sett pâ har en ganske dârlig prossesor, og FSX(Og litt GTA) krever ekstremt av prossesoren Av det jeg har hört av andre som spiller GTA IV pâ PC er at en i7 prossesor er det beste MW2 funker pâ de fleste pc'er, men pröv â gâ for pc'er med grafikkkort fra nVidia eller ATi og prossesor fra Intel Denne eller denne er greie pc'er i omrâdet du leter etter pâ pris. Skal du ha ordentlig baerbar, gâ for Multicom eller Origin PC
  12. I Frankrike er det faktisk valgfritt mellom fransk og engelsk, men majoriteten snakker fransk(Hvertfall blant GA-flyene). Egentlig trodde jeg det var pâbudt â bruke engelsk hvis man flöy kommersielt, men tok feil da jeg var oppe i târnet pâ en fransk flyplass engang... Back on track: Alle kan gjöre feil, men hvis de var innom de-ice kan de nok ha tatt feil av den svingen ja.
  13. Jeg... Mâ... HA... Denne... Bare... Mâ... Ha!! P180=FETESTE BIZJET EVAH!
  14. Terminalen sier meg sterkt at dette er et FS bilde ja.. Ser iallefall veldig ut som FS.
  15. Rygge er jo like langt fra Oslo som Gardermoen?
  16. Gaaah! Kan ikke Rapidshare ha en 14-dagers trial av premium da? :grin:
  17. Veldig godt poeng :grin: Kansje de var jagerflypiloter og var best i skvadronen pâ hangarskipslandinger? :grin:
  18. Ahh, orker ikke WMP, mâ bare ha VLC :grin:
  19. Hmm, noen som vil leie noen varebiler/lastebiler og pröve pâ et nogenlunde crazy stunt :grin:?(Lande en 747 oppâ noen lastebiler )
  20. Noen som har prövd den i VLC? Laster ned akkurat nu.
×
×
  • Opprett ny...