Gå til innhold

Romfergen skal lande i kveld Se det live!


Ole Solheim

Anbefalte innlegg

Dette er ytterligere en heving av tilliten til romfergeprogrammet etter tragedia for snart 4 år siden. En fantastisk ferd, trass i solstormer og problemer med montasjearbeider på ISS. Ferden har jo blitt omtalt som en av de aller mest kompliserte STS-ferdene. Og Christer Fuglesang har vist seg verdig til flere oppdrag i følge media. Helt kjempe at en fra vår del av verden har markert seg såpass som han nå har gjort i rommet. Med håp om at alle resterende ferder går godt inntil romfergene vel fortjent settes på bakken for godt ca 2010.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå kan vertfall Romlingane og Fuglesangen slappe litt av på bakken å kose seg godt med ribbe, medisterkaker, sosisser og rød- eller surkål. Marsipan og sjokoladebiter får de sikkert også til kaffien, hvis de er noe kaffetørste da. Tipper Mark Polansky tar seg et fingerbøl med noen varmende dråper i, men det skal han da få lov til så mye han har farta de siste dagene.

 

Vinker glad til alle de flygende vennene som har kommet seg hjem til jul med stil! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...