Gå til innhold

Filip Gundersen

Members
  • Innholdsteller

    178
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Filip Gundersen

  • Bursdag 06. okt. 1991

Filip Gundersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har sendt deg mail, Morten! Og med det har jeg skaffet meg både Warthog HOTAS og TrackIR, så legger tråden død.
  2. Tittel sier det meste! og Betaler forskudd ved postgang, kan hente i Trondheimsområdet!
  3. Husker ikke' date=' men det var veldig lite. Jeg flyr ikke med så høy AA settings til vanlig, det er for bildets skyld [/quote'] Hvilken anti-alaisnig setting brukte du på disse bildene da?
  4. Hm.. Virker ganske kult å skrive annmeldelser da. Får se om jeg ikke slenger inn en liten "søknad".
  5. Har ikke så mye å bidra med i konkuransen, men må si at det er supert at det nå blir lagt litt insats i å forbedre Flightsim.no. Med ny innpakning og skribenter for anmeldelser tror jeg dette vil gi fs.no og mijøet generelt, et stort løft
  6. Viser hvor ekstremt overdimensjonerte autogentrea/byggningene er :crazy:
  7. Får å kunne utnytte Dx10 må du ha et skjermkort som støtter dette. Vist du har det, tror jeg det skal bli lastet ned automatisk gjennom Windows Update. Å ang. det bildet, Dx10 fungerer dårlig i FSX så slik grafikk kommer du ikke til å komme i nærheten av, engang.
  8. Stilig Trodde det var så godt som umulig å få sitte på klapp hoss Norwegian... Hva gjorde du for å få komme inn på "kontoret" ?
  9. Sorry vist jeg kaprer tråden, men når vi allerede er inne på det, kan det vel ikke skade. Ferierer fortiden rett vesiden av Dubrovnik airport, LDDU, og flyene dundrer rett over hustakene på final. Er det non som har erfaringer med sure sikkerhetsfolk her? Sikkerhetsvakten jeg spurte når vi kom hit forstod knapt hva jeg sa, så håper det er noen med mer vettuge erfaringer her inne.
  10. Jeg blir med vist det blir bemannet tårn på ENKB
×
×
  • Opprett ny...