Gå til innhold

Andreas Nysveen

Members
  • Innholdsteller

    1 678
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Andreas Nysveen

  • Bursdag 11. nov. 1989

Andreas Nysveen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sist jeg sjekket gikk nå SAS norge rundt på egen hånd. Er det et slikt selskap man ønsker å slippe fremover? Selv om noe i SAS konsernet går dårlig så det griner etter, er det likevel deler som får inn penger.
  2. Med det flotte været som er her i dag, er jeg glad jeg kan si: been there, seen that.
  3. Definisjonen til Geir er riktig. ett stykk håndbaggasje er EN gjenstand. Det sies dog ofte (gjerne også i reglementet til selskapet) at en håndveske eller laptop ikke skal telles med (men her er det flyselskapets representant som vurderer). Dette gjelder riktignok PCen, og ikke nødvendigvis vesken den transporteres i, i hvertfall ikke når PCvesken er en fullsize ryggsegg, som skal gå i tillegg til trillekofferten (håndbaggasjen). Når det snakkes om håndvesker er det også en vurdering opp til den enkelte. Det som mange jenter ser på som en veske (men som jeg personlig kaller en bag), kan innsjekk stoppe med god samvittighet. Jeg pleier stort sett å la disse situasjonene gå i passasjerens favør, dog når amerikanerne kommer med sine "personal items" (trillekoffert/sekk) nummer to) i tillegg til vanlig håndbaggasje, er det lett å si nei. Ofte kan mye løses ved å dele ut Delivery at Aircraft tagger. Ellers kan jeg legge til at SAS og Widerøe opererer med 8kg, mens KLM tillater hele 12kg.
  4. Skal ikke spekulere i hva som har skjedd, men jeg syns det høres veldig rart ut at noen hos Norwegian har prøvd å lukke døren mens passasjerer ikke har nådd midtgangen en gang. Samtidig lurer jeg på hvordan hun har klart å skade hånden sin slik.
  5. De fleste av disse japanerne drar faktisk på tur på egen hånd.
  6. Jeg tror roten til mye av problemene på Flesland er som Geir sier, kapasiteten er sprengt for LENGE siden! Det eneste vi har nok av der, er remote stands for fly. ellers er check-in område, sikkerhetskontroll, området rundt baggasjebåndene, rett og slett HELE terminalen alt for liten i forhold til alle flightene som godtas der.
  7. Er det bare meg, eller opplever vi flere av disse på Flesland en resten av landet til sammen?
  8. Nå er den fylt opp med 400+ turister på jakt etter sol.
  9. Hvis du ender opp med KLM, så har de tre flighter med 737 og en med F-70/100 hver dag. Hva de flyr in til AMS med fra SIN vet jeg desverre lite om.
  10. De flyr/fløy ukentlig dit fra Bergen hvertfall.
  11. Nydelige bilder! Må si jeg likte flyet også, har sett lite på WWII maskiner tidligere.
  12. Stemmer ser du SK7XXX er maskinen chartret. hvis de hadde filet feil, hadde vel noen fanget det opp under veis. Jeg holder en knapp på at feilen ligger hos flightradar.
×
×
  • Opprett ny...