Gå til innhold

Tom Setsaas

Members
  • Innholdsteller

    109
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tom Setsaas

  • Bursdag 15. feb. 1983

Tom Setsaas's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har samme problemet ved ankomst Røros. Plutselig kraftig lag, kanskje ned i 1 FPS, ender med flykrasj om jeg ikke er ekstremt rolig på yoke..... Bruker frkristi sin addon ENRO. Spørs om problemet har kommet med en update, var i hvertfall ikke slik for noen mnd siden.
  2. Opplever akkurat det samme som du beskriver. Blir rett og slett slitsomt på lengre turer. Jeg bruker ei gammel CH Flight Sim Yoke fra 90-tallet som jeg bygde om til USB med et BU0836-kort for mange år sida. Men den funker forøvrig alldeles utmerket, så jeg tviler sterkt på at det har å gjøre med hvilket utstyr man flyr med.
  3. Ikke verst! Har sett en del lignende opptak i Airbus, men har ikke funnet noe med 737NG før nå
  4. Kan absolutt anbefale den! Spoilers, flaps osv blir med ja, du bestemmer selv i settings hvor mange parametre den skal recorde
  5. Husker ikke hvor jeg har det fra, muligens fra norsk astronautisk forening der jeg er medlem, kunne hvertfall lese at romfergene glatt kunne operert 15 år til med riktig vedlikehold.... Vemodige tider! Discovery er nå i ferd med å bli demontert, det er mye innmat som f.eks motorer som skal fjernes før fergene er klare for museum.
  6. Flere som la merke til objektet som slo borti Discovery ei stund etter separasjon av SRB? Må vel ha kommet fra drivstofftanken. Uansett var det vel ingen big deal siden det ikke ble nevnt etterpå, men jeg kan ikke huske å ha sett et såpass tydelig objekt treffe romferga før.
  7. Så på bildene at lukene til hjulbrønnene henger nede, virker som det har vært "free fall deploy" eller hva det kalles, av understellet??
  8. Må si jeg kjenner meg igjen her, når jeg i tillegg er den eneste i mils omkrets som sitter med flightsim så er det ikke den store forståelsen for hobbyen gitt :crazy:
  9. Stemmer bra d ja Stein! Denne radioen befinner seg på Stugudalen, vil tro det er selve flyene den fanger opp. Fikk med meg ei melding med noe ala "climbing and maintaining..." midt på dagen i dag så det tyder kanskje på at det var RWY 09 som var i bruk, hørt fra en sørgående maskin. Såpass dårlig vær så umulig å observere om det passerte flytrafikk.
  10. Jaha, hehe artig greie gitt! Blir vel å følge med flytrafikken i matpausene heretter :grin: Byttet radio for ikke så lenge siden nemlig, men gammel er den ikke, maks noen få år gammel radio vi fant.
  11. Hei Nå spekulerer jeg. I ei arbeidsbrakke har vi en radio som står på lokalradioens frekvens, 104.00 MHz. Med varierende mellomrom, noen minutter, kommer det inn meldinger fra fly i varierende lydkvalitet, de fleste rimelig tydelig. Men hva i all verden, hvordan går dette an? Flere som har vært borti? Vi befinner oss kanskje 8-10 mil i luftlinje sørøst for Værnes. Lurer på at det er direkte fra flyene radioen snapper opp.
  12. Selger nytt, uåpnet sett med OCZ DDR2 4GB RAM Gold series. Hastighet: PC2 8500 (1066MHz) Timings: 5-6-6 Spenning: 2,1 volt To brikker på 2GB Dual channel. Når jeg ventet på disse i posten i sommer, røyk mitt daværende hovedkort i lynnedslag, så det ble ikke bruk for settet den gangen. Nå har jeg bestemt meg for å selge dem. Antyder 500,- evnt bud tom.christian@tydalsnett.no
  13. Etter 60sek er vel hastigheten mellom 1500-2000km/t, når ferga oppnår jordbane ligger den rundt 28000km/t. Uansett heftig, her er det akselerasjon
  14. Da ser det mer lovende ut ja. Planlagt oppskytning om ca en halvtime!
×
×
  • Opprett ny...