Gå til innhold

andreas a berg

Members
  • Innholdsteller

    489
  • Ble med

  • Siste besøk

Om andreas a berg

  • Bursdag 15. feb. 1988

andreas a berg's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt utrolig flotte bilder. Men Bilde nummer 11 fra bunn, av motoren derimot er jeg litt skeptisk til , med tanke på refleksen i vinduet av kameraet. Men hva vet vel jeg, meget tilfredstillende bilder uanset.
  2. Vidar om jeg ikke tar helt feil var det nok EH101 Merlin som du så på Sola:)
  3. Heisann alle sammen. Jeg driver med et lite prosjekt her. Prosjektet går ut på å bygge en motor rampe hvor det skal være mulig å kunne teste alle typer 2- 4 takts modellflymotorer. Konseptet er bygget på en gammel klesstativ stolpe som er ca 5 cm tykk og er støpt ned i bakken. Vedhjelp av dette skal et fagverks bygget rampe monteres på denne stolpen ved å tres over og der etter låses fast med en sort klemmer som skal våre montert på rampen. Dette er et prosjekt jeg bygger for jeg har en motor som jeg sliter med å vil få gang på igjen og er møkka lei av å måtte montere den på en treplanke man springer runt med. Derfor kom jeg på iden som skal kunne brukes for vedlikeholds tester og innkjøringer av motor. Jeg har noen spørsmål vedrørerende dette prosjektet jeg nå skal vise frem tegningene mine for og ønsker på noen tips og svar. Først skal vi da ta en liten titt på tegningene jeg har kommet med så langt: Det jeg egentlig lurer på om noen som vet hvor jeg kan få kjøpt materialer til denne modellen?. Det jeg trenger er noen stål rør siden jeg planlegger å ta dette med på jobb og sveise dette. Så det jeg lurer på er om noen hadde gidda å tenkt på en mulighet til låsinga av rampa til stolpen ( Boring av hull er ingen problem). Ellers ønsker jeg bare tips og kommentarer av dere
  4. Det du tenker på heter EGPWS (Enahanced Ground Proximity Warning System). Dette etter som jeg mener følger ikke med Default flyene som komme med i FSX pakka uanset om mann har Deluxe eller den vanlige verisjonen. Dette kan etter som jeg mener å fikses ved å laste dette ned fra Avsim . Prøv å søke etter GPWS der for FSX og se om det jerne er laget ekstra filer for det. Hvis ikke er jeg redd for at du må finne et nytt fly til simmen din . PMDG er kjent for å ha gode og detaljerte lyd effekter og stemmer men bare synd ikke denne fungere til FSX. Men kansje noen andre her kan svare deg om deg finnes lfy som kan lastes ned eller filen som fikser dette Håper dette hjealp litt :grin:
  5. Som noen gjerne vet allerede så har det vert en natatt terror handling mot den skotske flyplkassen glasgow. Nå virker det som at sikkerhetsen blir satt opp. Her er mer informasjon: Sky News
  6. Men hvem sier at Boein 737 er et nytt fly da??
  7. Flott! Takker så meget for hjelpa folkens. Veldig mange gode svar. ja dette er et spørsmål som blir vanskelig å fremstille.Som tidligere nevnt av dere så er det flere av alternativene som blir rett. Men problemet er ikke svarene men spørsmålet. "Nyere fly", ja altså en ny Cessna eller en ny A380??,ja dette er jo to helt forskjellige fly med helt forskjellige instrument oppsett (Layout). Jeg ville bare skaffe meg gode argumenter fra flere for og se om det bare var jeg som hadde det samme syn på dette spørsmålet. Takker så meget for hjelpen å jeg fikk vite det jeg var ute etter. Ifølge prøve fasiten var alternativ B)fly med autopilotpanel som var riktig. dette var noe jeg egentlig ikke var enig i, med tanke på hva di mener er et nyere fly! Takk for hjelpen folkens, ha en videre god kveld :grin:
  8. Heisann. Jeg har lyst å foreta en litentest her, så unskyld om noen syns dette ikke var noe god iden. Jeg tar et av spørsmåla fra en prøve fra Flyfag VK 2. Dette er blandt annet et spørsmål det har vert noen protester mot og kan bli brukt til eksamen. Siden jeg ikke klarte å få igang en poll her så skriver jeg bare spørsmålet med tre alternativer.Fint hvis hver kunne svare på hva di tror er det riktige spørsmålet. Svar vil forekomme i løpet av slutten av dagen.Om noen har noe å kommentere på spørsmålet er det veldig fint emd tilbake medling, på Forhånd takk:). ( hvis noen hadde klart å lage en poll av spørsmålet hadde d også vert fint. Spørsmålet: Hvor finner mann HDG Select og CRS Select knoben på et nyere fly? A) på ADI`en B) på Autopilot Controlpanel (Glearshield) C) på HSI
  9. skulle ikke forundre meg at det finnes. Jeg har selv en Boeing KC-135 Stratotanker og en Boeing E-3 Sentry (AWACS) i 1:72 skala. disse kjøpte jeg riktignok i storbritania men vet di finnes. disse modellene jeg har er fra Heller. Håper du finner det du leter etter. Lykke til!
  10. Jeg bruker flyplasskortet mitt jeg når jeg spør om å få sitte på klapp. Nå er det riktig nok ikke alle som har avinor kort men vil tro at du nesten bare må prøvce deg fram og spørre.
  11. Ja det trur jeg og, fordi at det er lett å trykke feil på 4 og 3...har gjort det en del ganger før. Men lurer fortsatt på hvorfor dem refuela i dag...kan ikke fuelen fryse til is i vingene hvis den står en plass der det er kaldt? Fuel fryser ikke!
  12. Hei. som jeg har erfart er det noen her som jobber i lufttranspoort as. Jeg lurer på om Lufttransport søker lærlinger fra fly linjene rundt fra landet blandt annet som System/komponent avionikere eller struktur/system mekanikere for Fixed wing. Mvh Andreas
  13. jeg er med Kan fly Bell 412!! dette høres mega kult ut
×
×
  • Opprett ny...