Gå til innhold

Ole Solheim

Members
  • Innholdsteller

    64
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole Solheim

  • Bursdag 30. nov. 3

Ole Solheim's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Btw, her er det jeg skrev på db siden. Stem det frem og gi det tommel opp, om dere synes det var bra:) "Bra! SAS ordner opp Skrevet av CABINCREW WANNABEE 05.06.2007 kl. 15:20 Ok, flyvertinne kastet ut av seg en kommentar til pax på vei inn. Jeg mener man bør være litt hardhudet som flyvertinne. Kansje fordi de som tross alt skal evakuere meg om noe skjer, bør ikke bli vippet av pinnen av en hullete olabukse. Uansett nå kommer mitt poeng:: Dere som roper ut om hvor dårlig SAS er, Les engang til. Her får han tilbud om ny reise. Ny reise.... til kansje mange 1000,- fordi en overfølsom flyrvert/inne kommenterte en hullete bukse. Det er service. Det er ett eksempel på god service " Also på dagbladet siden, ca kommentar side 15, ikke her
  2. " Nå vil vi gi passasjeren en ny billett så fort vi får tak i ham, sier informasjonssjefen." Jeg skal jammen ta på meg stygge klær neste gang jeg skal ut å fly, så får jeg også kansje gratis tur. Neida, jeg liker best å ha en god tone med de som skal både gi meg mat å passe på meg om noe sjer. Men her viser SAS ansvar og ordner opp(ihvertfall etter saken kommer opp i media).
  3. Det her er buisniss og ikke sikkerhet. Før 11 sept. slapp vel crew og bli sjekka grunding. Så sitter det noen og lager sikkerhetsregler. Også tenker de. Hoisann, kansje flygerne som etter lang utdannelse, politisjekk osv osv kan bli sjekka også. Da kan vaktfirmaene våres tjene enda mer, og politikere skape arbeidsplasser. Det her er pinlig og en skandale. Greit at vi har security som sjekker passasjerer, at ikke de tar med seg noe ugga bugga ombord. Men sjekk av crew sjekka for vær tur blir for dumt. Hvem vokter vekterne foresten? Passer de på segselv.
  4. Da blir det det. om jeg får tatt noen bra bilder (og om jeg finner frem) legger jeg de ut her. Tusen takk for hjelpen.
  5. Hvordan kommer jeg meg opp på storinden?
  6. Hei, jeg bor i bergen nå og jeg hørte noen snakke om at det var bra å gå på løvstakken. Der hadde man full oversikt over flesland og flyene letta/landa ofte rett over. Noen vennlige innfødte som kan si om det stemmer, eller om det bare er ett rykte. Evt, enkleste måten å komme seg opp på toppen der. Nå er det så fint vær at en tur opp dit hadde vært greit, istedet for bare å sitte inne å fly.
  7. Jammen bra jeg ikke er den eneste som strøk på testen...
  8. Ganske vrien test, men en ting jeg savner at det står hvilken score du får. Jeg prøvde i opera og jeg kom bare tilbake til forsiden. Så enten strøyk jeg, eller så virker den ikke i opera. Litt dumt du bare kan ta testen en gang om dagen. Så får prøve igjen i morra i explorer.
  9. Tror nok mye av det her er folk som har en dårlig dag på jobben. Men når man jobber med mennsesker bør man kunne behandle folk høflig. Har jeg som bibliotekar en dårlig dag, prøver jeg å bite det i meg og ikke lage for mye hassle for lånerne mine Det er jo skattepengene deres som betaler lønnen min. Kansje securitas burde tenkt litt i samme baner når de behandler flyselskapsansatte og passasjer? Kansje securitas også rett og slett burde gått på smilekurs? Men det må gå ann å bruke sunn fornuft også, politattest av politifolk og rigide sjekker av crew blir for dumt. Idag på dagsrevyen sa de at sikkerhetsfolka plaget flyvertinner så mye at de gruet seg til å gå på jobb. Det jeg egentlig mener med innlegget mitt er at det må gå ann å ha to tanker i hodet samtidig, service og sikkerhet. Uansett jeg er så glad i å fly(sitte på med flyet), at jeg gleder meg som en unge mange dager før jeg skal i lufta, og den gleden klarer ikke noen securitas vakt å ta fra meg
  10. Hadde nok hjulpet å fått kaffe og winerbrød uansett kjønn. "You dont have to be gay to make a friend feel ok" som morten abel synger. haha, det var litt tøysete skrevet. Jeg har stor respekt for cabin crew og har selv søkt til ingen nytte noen ganger. Det jeg lurer på er hvorfor securitas ville nekte de adgang til spiserom i 1.omgang. uansett den historien her er noe av det morsomste jeg har lest på lenge.
  11. Det som gjør hele saken hysterisk morsom, er at secrutias etter å ha krangla,tenker seg lenge om hva han kan finne på av faenskap. Åja, tenker han jeg kan jo da en grusom hevn med å erklære full bombesjekk. Det jeg stusser på er om ikke co piloten kunne flydd flyet, mens han som var sinnt ble roet ned av søte flyvertinner. jaja, jeg fikk meg en god latter selv om det ikke var like morsomt for pax som ble stående igjen.
  12. jeg kan anbefale www.liveatc.net Der streamer de live på mange frekvenser fra mange flyplasser rundt omkring.
  13. Det som virkelig var imponerende med vidoen var at du ser kometen så godt, også all lysforurensingen etterpå. Det viser virkelig hvor sterk den er. Tror jeg må komme meg opp på fjellet med stjernekikkerten min i morra å se om får ett glimt.
  14. Astronomene skriver den er synlig i 3-4dager. Tidlig kvelden mot vest, og tidlig morgen mot øst. Jeg bor uheldigvis nedi en dal nå, så tror ikke jeg har sjangs til å se den.
  15. Nå har Emirates og Quantas bestemmt seg for at de skal la passasjerene ringe ombord. http://www.cnn.com/2006/TECH/12/21/wired.airlines/index.html Det var litt morro,
×
×
  • Opprett ny...