Gå til innhold

Hans Olav Sørensen

Members
  • Innholdsteller

    696
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Hans Olav Sørensen

  • Bursdag 24. mars 1957

Hans Olav Sørensen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og da er det vel nermest bekreftet og enda mer tragisk enn først antydet da hans 5 års gamle sønn var med! Forferdelig tragisk! http://nyheter.vg.no/nyheter/artikkel.php?artid=163486 http://www.dagbladet.no/sport/2007/09/15/512194.html
  2. Og her snakker vi om orginal XP selvsagt! :whistle: Jeg kan tenke meg å kjøpe den til kartprogram-pc til båten min, men har flere på hånden i øyeblikket så vi får se hva det blir til!!
  3. Hvorfor bli hørt når vedtaket er gjort og trer i kraft 1.1.08? Hvis du er fornøyd med Studentratingen din og ikke har ønsker om å ta høyere rating, så får du komme deg over til Ivao eller lignende sier Herr Sager! Han sier også at det er vår skyld dersom det blir fritt for ATCer i Norge og ikke Vatsim sin skyld som trer slike regler ned overhodene på oss! Snakk om oppegående kar som "jobber" for oss!!!
  4. Et av de dummeste forslagene som til nå er kommet fra Vatsimledelsen! Det blir ikke flere ATCer i Norge på grunn av dette og hvis vi skal tolke innlegget til herr Sager slik som jeg gjør det, så ser det ut til at det ikke blir anledning til å komme med sine meninger i noen avstemming blandt medlemmene heller, så her blir det tredd nedover hodene våre enten vi vil eller ikke! Farvel Norske ATCer fra S3 og nedover, det var moro så lenge det varte!
  5. Det der må du nesten forklare litt nermere......! :confused: I min tid som både pilot og controller, så måtte vi behandle alle ettersom trafikken tilsa det og ikke ettersom vi giddet å svare textpilotene, da var alle likestilt og ingen trengte å vente fordi de var så uheldige å bruke text istedet for voice! Forøvrig mener jeg å huske at text er hovedkommunikasjonen på Vatsim og at voice kommer i annen rekke? Mulig dette er endret de siste 2 årene uten at jeg har fått det med meg! Correct me if I'm wrong!
  6. Et enkelt spørsmål som selvsagt vil provosere noen: Hvis jeg er utestengt fra et forum for å ikke ha fulgt forumets regler, kan jeg da allikevel få publisert mine innlegg via kopi av innlegg jeg har hatt på andre forum?? Hvis svaret er JA, så er det etter min mening liten vits med utestegning av noen som helst uansett hva vedkommende måtte ha gjort! Hvis begrunnelsen for å tillate dette i dette forumet er at dette er relatert til flightsimmiljøet, og derfor er viktig å publisere på dette forumet, så skjønner jeg lite av hvorfor vedkommende er utestengt så lenge han begrenses til slikt stoff! Hvis slik informasjonsrett ikke respekteres, ja da skjønner jeg det, men da bør informasjon via omveier også stanses! Kunne jo vært grei med et par saftige innlegg fra H.B. via sitater dersom det var lovlig! :cry:
  7. Hadde jeg vært dere,så hadde jeg ventet litt med IE7 da den på meg virker som et litt halvferdig produkt! Tro meg, jeg har prøvd den i et par uker, og for meg så lagde den så pass mye problemer at jeg valgte å gå tilbake til den forrige bra fungerende versjonen IE6! Hvis det er noe jeg hater, så er det enten problemer med IE eller OE!
  8. Nå er det riktig nok en tid siden jeg brukte både det ene og andre programmet som har med FS og onlineflyvning å gjøre, men mener å huske at det du spør etter finnes i Servinfo dersom du krysser av på riktig plass! Mulig jeg husker feil, får ikke sjekket da jeg sitter på en bærbar uten Servinfo!
  9. Når ansvaret til syvende og sist skal fordeles, så spør man ikke om leasingkontrakt eller ikke! Står det Atlantic Airways på flyet, ja så er det det!
  10. CNN viste innflyvningen live sett fra cockpit med rullebane og det hele. Svitchet så over til Tower Wiew de siste metrene ned! Meget bra, og like spennende hver gang!
  11. Ja det er vi enige om, men da vil du heller ikke få logget deg på Vatsim, og følgelig vil du heller ikke få timer som ikke blir registrert!
  12. Herregud mann, det skjønte faktisk jeg også.... Det jeg derimot ikke skjønte, var hva Servinfo har med loggingen av timer på Vatsim å gjøre. Hvis du ikke har et svar på det, så la vær å svar!
  13. Her er jeg ikke helt enig med deg Ivar! SB og Active Sky kan enkelte ganger ha helt forskjellige Metarer, så den mener jeg absolutt bør oppgis i Atis! ATC skal jo ikke bruke AS som du vet!
×
×
  • Opprett ny...