Gå til innhold

Erlend Andrè Larssen

Members
 • Innholdsteller

  3 208
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Erlend Andrè Larssen

 1. Forventet egentlig å se et luftskip nå Ble litt cloud surfing i kveld. Mindre ressurskrevende enn jeg fryktet, og godt er det med tanke på GPU-tilgjengeligheten for tiden.
 2. Ja, TrackIR virker heldigvis etter en oppdatering (får opp et valg øverst til høyre i TrackIR-softwaren). Har ikke fått til å sette kurvene riktig enda, så jeg ser stort sett igjennom nakkestøtten i flyet.
 3. Er GUI'en på PC-versjonen lik den på Xbox? Virker som den er laget for tv-skjerm tre meter unna. Alt kunne vært mye mer kompakt på PC-versjonen, så man slipper å bla sideveis for å finne controlleren man vil konfigurere om man har mer enn tre enheter inkludert mus og tastatur. Savner også at programmet leser input når man assigner brytere. Veldig tungvint å bla frem til riktig knapp. Er dog positivt overrasket over performance i spillet. Kjører riktignok bare 1920x1080, men har ikke opplevd noe drop i FPS enda. (1080Ti og Ryzen 5 2600X)
 4. Ser fantastisk ut. Har ikke rukket å teste selv enda. Blir spennende å prøve Su-25 på Kuznetsov 😁
 5. Artig å endelig ha F16 i DCS. Håper ferdiggjøring er høyt prioritert hos ED.
 6. Jeg vandrer stort sett 2000ft opp og ned før jeg havner på on-speed AoA, men etter det går det fint😂 Blir moro å teste denne. Håper dette betyr at Viperen får TGP ganske tidlig i Early Access.
 7. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/01/11/195490743/nye-gps-forstyrrelser-av-fly-i-nord-norge Et par tilfeller for et par dager siden også.
 8. Antar det blir non-clickable cockpit i likhet med resten av FC3-serien da. Noe som kan være en fordel for VR om man kan binde alt man trenger til HOTAS'en.
 9. Fordelen med early access release er at flyet slippes med begrensede operative systemer, så man tvinges til å lære seg ting etappevis og ikke kan bite over alt for mye som jeg har for vane å gjøre. Når det er sagt er flyet ganske håpløst BVR uten AIM-120
 10. Deadstick så ganske lovende ut ja. Vet om en Christen Eagle under utvikling de godt kan overta
 11. På tide at noen heller konsentrerer seg om en GA/VFR-simulator med fokus på kvalitet under 10'000ft. Og i tillegg godt simulert fysikk for seilfly. Flere burde lært av DCS, hvor man har konsentrert seg om enkeltområder i stedenfor å lage en jordklode som bare ser bra ut fra 30'000ft. Jeg slo ihjel mange timer med Emma Field til FS9 i sin tid.
 12. Når vinger og horisontal stab ser ut som de er designet av Gilette, skjønner jeg hvorfor man kviet seg for å skyte piloten oppover. Det var vel i utgangspunktet kun sprengladninger i de tidligere katapultsetene for å kaste setet ut av cockpit. Katapultsetet i Starfighteren måtte i tillegg utstyres med en rakett som gjorde at piloten fikk nok stigning til at beina gikk klar av T-halen. Mener det fortsatt var en fartsbegrensning for utskytning.
 13. Ser lovende ut. Har hatt Warthog HOTASen i ganske mange år nå og har lenge håpet at det skulle komme alternative stikker på markedet. Hadde egentlig ikke trodd at det skulle drøye så lenge. Synd de valgte å lage en som nesten er identisk med Hog'en med tanke på knapper
 14. Prøvde meg på BMS i går kveld og ga opp av nettopp den grunnen. Ser ut som jeg må prøve å finne ut av hvilken versjon jeg endte opp med til slutt og se om det ikke er en eldre... Ble litt bortskjemt med DCS A-10C og TM Warthog+Cougar MFCD der alt var plug and play, så tolmodigheten til å mappe knapper er ikke lenger som den var : En ting jeg ble imponert over var flamme-effekten i cockpit når flyet tar fyr. Den fikk jeg studert ganske mye.
 15. Var mektig imponert da jeg endelig fikk installert DCS World 2.0. Faktisk så imponert at jeg ikke så poenget med å ha to releaser av samme spill på min stakkars 128gb SSD, så jeg avinstallerte DCS World 1.5. Først etterpå innså jeg at 2.0 ikke, og aldri var ment å erstatte 1.5. Kaukasus er nå borte, og jeg må visst vente en stund før jeg får testet F-5 i DCS 2.0, for den er jo kun utgitt til 1.5 :
 16. Alltid kult med review fra en som har mye kunnskap Må skaffe meg denne. Virker som våpensystemene er greit håndterbare, synes alle våpnene på hueyen ble litt for mye for bare én person :
 17. Kjøpte Doraen i går. Med TrackIR, og 24"-skjerm omtrent rett forran nesa, får man en utrolig følelse av å faktisk sitte i maskina selv. Men å komme seg opp i lufta var ikke lett
 18. Fikk knabbet til meg et GTX770 2GB på tilbud på komplett. Gleder meg nå
 19. Smart! En annen løsning jeg har fundert litt på er å hente strøm til lysdiodene fra batteriet i headsetet. Tre LEDs kan umulig bruke mye strøm?
 20. Testet denne litt i helgen. Fantastisk maskin! Måten modulene fra tredjepartsutviklere kvalitetssikres på gjør at man aldri blir skuffet når en ny modul slippes Fint at du poster bilder, Fredrik! Håper det vekker interessen blant flere her. Skal prøve å bli litt mer aktiv her inne selv. Lukter skjermkort-kjøp nå som EDGE ikke er langt unna
 21. Skader da ikke å prøve å slette cookies i forumet vel?
 22. Disse plassene kalles populært "druer". Det er lett å se hvorfor på bildet du postet Det er flyoppstillingsplasser som ble opprettet da man bestemte seg for at spredningsprinsippet var den beste måten å hindre at hele skvadroner skulle bli groundet av én bombe. I tillegg til druene har man ofte shelters for å beskytte flyene mot skader fra bomber, splinter, vrakgods osv. Men som Fredrik sier gir ikke shelterne mye beskyttelse mot en direkte treff, noe som var skjelden vare i shelternes barndom, men som med dagens våpen nesten kan garanteres. Alternativet til å spre flyene over et stort område og gi de et relativt svakt skjold, er å samle alle flyene i et stort fjellanlegg. Hvis man sprenger seg inn og ned i fjell har man lett 20m med stein over hodet, noe som gir en god beskyttelse mot angrep. Ulempen er at man her samlet mange fly i samme anlegg, og om utgangene blokkeres, er alle flyene sperret inne. Begge løsningene har sine fordeler og ulemper, og det er grunnen til at Norge har vært innom begge (Anlegg96 i Bodø ble brukt frem til 90-tallet). Slenger med litt lesestoff Luftfartswiki- Anlegg 96 WIKI- Hardened Aircraft Shelter
×
×
 • Opprett ny...