Jump to content

Ole Almenningen

Members
 • Content Count

  879
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ole Almenningen last won the day on June 12 2019

Ole Almenningen had the most liked content!

Community Reputation

13 Good
 1. Skjønner godt at Venema ønsker en "åpen" sim og en SDK. De har gjort underverker for FSX/P3D, og det var nødvendig. Det har blitt noen 1000-lapper til Orbx gjennom årene. Håper også at MS har lært og lager en mer "åpen" sim enn Flight, men at den er så bra i utgangspunktet at 1000-vis av kroner til slike fordyrende globale addons ikke blir et absolutt must.
 2. Ja, de burde skjønt at fly uten panel er å banne i kirken. Og at Hawaii/Alaska ikke holdt i en flysimulator. Eller at en "død" simulator helt uten AI trafikk ikke var optimalt. Etc. Når det er sagt.. Jeg starter fremdeles opp Flight i ny og ne og tar en $100 Burger flight. Grafikken er/var smooth som silke og veldig bra for sin tid, og det helt uten addons. Flyfølelse var også helt på topp. Det var en "død" simulator, men likevel med mye "atmosfære" i cockpit. Den hysteriske kaklingen fra hønene i transportburet bak deg hver gang du var litt udelikat med yoke trekker frem smilebåndet ennå Så håper på litt fra flight-verdenen også jeg da. Men først og fremst at både grafisk kvalitet og simulering er så bra at tweake- og addon-hel*ete vil være kraftig redusert. Kanskje til og med eliminert. Det står "real-time render", ikke "in-game render" i preview, så tar ting med en liten klype salt enn så lenge. Uansett, det ser lovende ut!
 3. Ser at SSL sertifikatet gikk ut på dato lørdag så det må fornyes. Nyere versjoner av Chrome gir ikke engang mulighet for å lage exception, så kanskje ikke så rart at det er godt med plass ombord for øyeblikket
 4. Nei slik skal det jo ikke være. Filnavn er som før, men zip-filen i zip-filen er vekk Takk for tips. Bruk gjerne kontaktskjema i hovedmenyen på flightsimnorway.com for slike ting, evt PM her, slik at jeg får beskjed med en gang.
 5. Og selv det var altså for høyt Gleder seg til 3.88.
 6. Men det er vel bare for bøylen med 3 IR LED, eller? Uansett greit som (kompatibel) erstatning for defekt TrackClip Pro. Delanclip er laget i aluminium ser jeg, antagelig 10x mer solid enn de tragiske plastbøylene fra Naturalpoint.
 7. Om man har tid til å vente litt så finnes jo alt som kan betales med penger i store mengder på EBay, for internasjonal forsendelse. Eksempel: http://www.ebay.com/itm/Natural-Point-TrackIR-5-Optical-Head-Tracking-Tracker-Controller-NEW/191475814548?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D36462%26meid%3D7caff29d963e432abcbe09abc8b9b459%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D380337860402 (Norsk mva kommer jo da "som oftest" i tillegg)
 8. Syntes ikke Flight fortjente ikke den skjebnen den fikk. Kunne blitt veldig bra med pen DX10 grafikk og finfin flysimulering. Men halvferdige fly (hvem pokker flyr uten panel!?), begrensede sceneryområder og generelt mer lukket kode ødela nok mest. Skulle egentlig gjerne sett at denne nye var en videreutvikling av Flight, men kanskje vi da hadde mistet muligheten for å fly på hele kloden, og evt. mer lukket i forhold til 3-part og freeware. Så da hadde det jo blitt samme tabbe på nytt. Tiden vil vise, det blir spennende å se hva som dukker opp i neste måned. Enig med D'Andre på ADX, det er litt rart at det fremdeles bare foreligger 5 screenshots, og én video som ikke engang en in-sim opptak. Uansett - en investering på kr. 100,- for preorder er ikke mye. Blir da bare ca. en krone og femti øre per bit
 9. Om ikke absolutte favorittband, så husker jeg vagt at det ble øvd til basslinjene på Street Life Absolutt mye bra fra dem!
 10. Takk for det Vi er fullt klart over at vi ikke akkurat er "Toto", men det er i alle fall VÅR låt, og ikke nok en cover av "Over the rainbow". Og, viktigst av alt, kjemisk fritt for AutoTune
 11. Kjemisk fritt for flightsim, men regner med dette går greit i kaffekroken(?) Bandet "mitt" og jeg deltar i thestream konkurransen på TV2 og trenger litt hjelp til å få strømmet bidraget vårt. Noen som har 3-4 minutter til overs og gidder å streame denne? http://www.tv2.no/thestream/auditions/entry/22373454 (han blekfeite bak bassgitaren er undertegnede )
 12. Når du har installert Norge er den en del av "Europe", så du velger Norge/Europe om du skal fly i Norge. "Global" er ingen "region", dvs bare globalt forbedrede teksturer over hele verden. Så velg FTX Global om du skal fly utenfor Norge. "Hybrid" er ment for transkontineltale flighter, og er en slags "gyllen middelvei" mellom regioner. Den kan gi litt rar autogen og valg av bakketeksturer, anbefaler å ikke ha den aktivert. I FTX Central, under Settings deretter Tools, finner du en funksjon som heter "Installed Products". Den genererer en liste over installerte FTX komponenter, med versjonsnummer.
 13. Mine 2 cent er at ved bruk av alias, og uten engang å måtte logge inn, så flyter ting fort ut. Tror det er et behov i tiden at vi må legge litt bånd på oss selv. Ikke alle som takler helt å alltid forholde seg korrekt til denne nye talerstolen den moderne teknikken har gitt oss. Det er vel gjengs oppfatning at det ikke er den som 'kødder' med en annen i et forum som skal bestemme hva den andre skal tåle. Å faktisk måtte logge inn (og kanskje til og med presentere seg med sitt eget navn), er kanskje det som gjør at man husker på akkurat det. Ikke fullt så farlig, men kanskje hindrer det også at man kommer i skade for å drite seg ut Og ja, det er jo ikke verre enn å svare ja på å lagre user/pass i browseren.
×
×
 • Create New...