Jump to content

Steinar Grindstein

Premium Member
 • Content Count

  6,216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Steinar Grindstein last won the day on February 6

Steinar Grindstein had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About Steinar Grindstein

 • Birthday 11/23/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grunnet flytting til Asia selger jeg min flightsimpc. Spec: Intel Core i7 7700K overklokket til 4.8GHZ 16GB DDR 4 minne. 3000MHZ EVGA GTX 1070 skjermkort 8GB 4stk Samsung NVME SSD disker. 1 250GB, 2 500Gb og 1 1TB disk Phantek Elvole X Kabinett med temped glass og RGB belysning. 750W modulær Strømforsyning. Windows 10 pro PCn kan leveres med eller uten OS. Dette avtales nermere med kjøper. Alle andre disker vil være nullstilt, og alle data på de vil være slettet. Pris 8000kr inkludert frakt ved forskuddsbetaling av minimum 50% av kjøpssummen (VIPPS). Resterende betales ved henting på posten (postoppkrav) 8000kr pluss eventuell frakt (postoppkrav) ved levering/henting.
 2. Han hadde jo en A380 på tegnebrettet for P3D. Ble nok for mye med PTA å så en A380.
 3. Dette var utrolig trist. Har kjent Einar i mange år. Fikk greie på ulykka via Lofotposten bare to minutter etter at dem skrev om den første gangen i går kveld. Jeg sjønte alt da at Einar var involvert, for bare kort tid før hadde han publisert på Facebook at dem skulle sette kursen ifra Svolvær til Tromsø. Har vert noen surialistiske timer siden da. Mine tanker går til pårørende, familie og venner.
 4. Styret i FlyViking har besluttet å avikle driften. https://www.an.no/orland/oslo/nyheter/siste-flyviking-innstiller-driften/s/5-4-666643
 5. Ja en riktig god jul til alle sammen her inne. Måte julen bli helt fantastisk for oss alle sammen.
 6. ORBX har postet en sak i deres forum som tar for seg hva dem ser for seg i 2018. Mye snadder å se frem til uansett hvilken sim du bruker. Også litt her på berget: https://orbxsystems.com/forum/topic/147038-orbx-2018-roadmap-115-screenshots/
 7. Jo mer man legger inn i simmen jo tregere starter den opp. Uten noen addons starter den raskt. Men kjør inn FTX/ORBX produkter samt høydemesh og noen addonsflyplasser og kansje Ai traffic, og tiden den trenger på å starte er tredoblet selv med dedikert SSD disk.
 8. Nå vet vi jo ikke enda hvordan de store addonsutviklerene vil forholde seg til de nye simulatorene. Frooglesim på youtube hadde en fin gjenomgang av situasjonen. Og han var klar i sin sak. Er man hard core simmer finnes det to simulatorer. Det er P3D og XPlane. Er man ny i gamet så har vell innsteget til hobbyen aldri hatt så mye å velge i som nå. Så for rekruteringa kan nok dette slå ut positift. Så for fremtiden vise hvilken simulatorer som overlever.
 9. Lørdag 22. Aprlil satt jeg å lastet ned alle AoN Photopack og tilhørende oppdateringer. Møtte på et problem på en av filene, og det var den som inneholder oppdatering til ENCN og ENTC. Her har man pakket zipfila ifra Andrew inn i en ny zipfil med identisk navn. Og som dere vet så lar det seg ikke overskrive en fil som alt er i bruk. Anbefaler Admin av flightsimnorway og få endret navnet på nedlastingsfila, slik at man i fremtiden ikke trenger å bli plaget av denne lille tabben.
 10. Jaha!! Så Morten ønsker det ja. Jeg har Pr tidspunkt ikke hørt mere ifra Morten foruten om det som jeg alt har sagt tidligere. Så jeg regnet med da jeg fikk smsn at han ville heve kjøpet av pcn som jeg å han har verdt inne på, og som jeg har antydet ønsket jeg å kjøpe dne tilbake. Jeg ville helt klart ha godt for win10. P3DV3.2. For den er den desidert mest stabile P3D utgaven i V3 serien. Og da kan man også få kjørt inn PTA. Og om man ønsker det lille extra putter man inn Active Sky 2016 og ASCA. Gitt F i ORBX Global LC europa og Vector med tanke på OOM. For Norge sin del FTXN med siste utgave av AoN og pakken til Jan. Så for Morten vurdere hva han ønsker av flyplasser ellers rundt om i europa. Min utfordring nå er å finne plass til å gjøre dette. Er noe logistikk her som jeg må få orden på for at dette skal la seg gjøre på en smidig måte. Kan nok bare glømme å okupere stua her til denne jobben. Så må nok få lånt meg engnet plass og en skjerm til å gjøre jobben.
 11. Om man har Win 10 Pro skal det finnes muligheter til å adminstrere update til en vis grad. Men her må jeg få sjeke litt rundt. Vet at det etter realeas av Win 10 fantes det er verktøy for å velge hvilke oppdateringer man ønsket og ikke ønsket. Dette fungerer desverre ikke på dagens versjon av Win 10. Edit: Fant fasit her: https://www.techtantri.com/how-to-block-windows-10-updates/?lang=no Litt ned på siden er det en link som lar deg laste ned et program som kan benyttes til å plokkere oppdateringer man ikke ønsker. Viser seg å være en ny utgave av det som eksisterte i 2015. Og er utviklet av MS. Så er trykt å benytte.
 12. Har brukt litt tid nå til å lese igjennom hele tråden på nytt. Og da så jeg dette: Vær oppmerksom på at ifra man avslutter simulatoren til man kan starte den på nytt tar det noen sekunder. Det har så lenge jeg kan huske vert slik at den forsvinner ifra skjermen, men at det er en forsinkelse i noen tjenester. Vent i 10 sekunder ifra den er borte ifra skjermen til man starter den på nytt, og man vil ikke få noen feilmelding. Fikk sms ifra Morten om at han ville sende pcn til meg på Mandag. Den kom etter at jeg tilbød meg å sende en usb penn med de nyeste driverne til han. Så dette med DVDn til HK. Anbefaler ikke benytte drivere ifra vedlagt media når man kjøper nytt hovedkort eller annen maskinvare. Gå på nett å hent ned de nyeste driverene. Legger man inn gamle drivere så vil Windows Update kjøre inn nye drivere, og da er [*********] løs. Fatter ikke hvorfor MS har tvinga inn at Win Update skal påta seg jobben med å holde drivere up to date. Det er en superoppskrift på problemer. Kjenner en som har vert veldig plaget på grunn av akkurat dette. Simulatoren har fungert fint. Men plutselig etter en Win update får han problemer. Å da vi sjekket litt så vi at den hadde kjørt inn nye drivere til skjermkortet.
 13. Sjekket siden til Hovedkortet. Siste BIOS kom 15. April 2016. Er 50/50 for at den har kommet inn på denne mskinen, da jeg ikke husker om det ble gjort.
 14. Robert: Denne hørtes kjent ut. Tippper løsninga ligger i at gammel/manglende Management Engine Interface (Intel® MEI).
×
×
 • Create New...