Gå til innhold

Steinar Grindstein

Full Member
 • Innholdsteller

  6 217
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  7

Steinar Grindstein vant sist dagen den 3. januar 2020

Steinar Grindstein hadde det mest likte innholdet!

Om Steinar Grindstein

 • Bursdag 23. nov. 1972

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Steinar Grindstein's Achievements

37

Nettsamfunnsomdømme

 1. PMDG å andre utviklerer kommer nok etter. Men uten en komplett SDK til MSFS2020 vil det nok ta tid. Det er nemmelig bekreftet at SDK ikke er klar til 18 august.
 2. Grunnet flytting til Asia selger jeg min flightsimpc. Spec: Intel Core i7 7700K overklokket til 4.8GHZ 16GB DDR 4 minne. 3000MHZ EVGA GTX 1070 skjermkort 8GB 4stk Samsung NVME SSD disker. 1 250GB, 2 500Gb og 1 1TB disk Phantek Elvole X Kabinett med temped glass og RGB belysning. 750W modulær Strømforsyning. Windows 10 pro PCn kan leveres med eller uten OS. Dette avtales nermere med kjøper. Alle andre disker vil være nullstilt, og alle data på de vil være slettet. Pris 8000kr inkludert frakt ved forskuddsbetaling av minimum 50% av kjøpssummen (VIPPS). Resterende betales ved henting på posten (postoppkrav) 8000kr pluss eventuell frakt (postoppkrav) ved levering/henting.
 3. Jeg oppdaget med en tilfeldighet at US Navy besytter sola i min P3Dv4.4 med flere militære AI Båter. Om disse stammer ifra vår danske venn Hennrik eller om det er ifra en paywarepakke som jeg kjøpte på flightsimstore skal jeg la være usagt, men US Navy har i allefal meldt sin ankomst til Norskekysten. SÅ Ernst, her er det bare å fyre opp F-104 å ta en patrulje 😉
 4. Når Sode 1.6.3 kom ut fikk man støtte for at flere dookingbroer som kunne dooke til samme fly så lenge flyet støtter dette. Dette er typiske fly som ofte får to dookingbroer tilkoblet ved gate, Airbus A330, 340, 350, Boeing 757, 747, 767, 777 og 787 kunne fra å med Sode 1.6.3 få broer på dørene L1 og L2 sammtidig så lenge CFG fila inneholder informasjon om disse dørene. Dette gjelder også får AI traffic om man aktiverer suport for dette i Sode. Men det er jo en flyvende hval som er veldig glad i å få 3 dookingbroer, og det er Airbus A380. Pr idag er det ikke mamge sceneryene som støtter dette, men Singapore gjør det, og slik ser det ut når en A380 står ved en av gatene som nettopp støtter dette. Enjoi den stadig økende realismen også innefor ai.
 5. Han hadde jo en A380 på tegnebrettet for P3D. Ble nok for mye med PTA å så en A380.
 6. Blir nok fikset snart skal du se. Har prioritert andre ting angående Ai en FP å texturer den siste tiden. Ligger langt på etterskudd hva angår oppdatering av både texturer, FP og modeller som er conventert til P3Dv4.
 7. Er et team inne på AIG forumet som har oppdatert en rekke ai modeller for å gi disse P3Dv4 standar. Dette har resuletrt i meget avansert belysning som styres med luascript, nye efectfiler å en ny kode i aircraft.cfg fila. Her et lite knippe av hvordan den ser ut. Sceneryet er 100% default da jeg har har slitt med noen problemer som tvunget meg til 3 reinstalasjoner siden fredag. Disse er nå løst, og instalasjon av scenery med mere er akkurat startet opp.
 8. Etter none problemmer med en ukjent filkonflikt mellom min egen ai traffic og MAIW sin Ai trafikk har jeg endelig fått belysninga på ai flyene til å være slik jeg ha ønsket. Her et lite stemningsbilde. Dynamic lightning er aktivert.
 9. Et bilde som viser gode gamla AI Aardvark sin Embraer 190 etter den er blitt konventert til P3Dv4 modell og fått ny natt texture
 10. Ser man det ja. Dette var vakkert. Sitter selv midt oppi to store ai prosjekter. Det ene er å få til fin å realistisk nav, beacon og strobe lys på ai flyene. Det andre er å fysisk feste lys effectene til modellene fremfor å ha dem i cfg fila. Dette med ai lysene er jeg kommet godt igang med hva gjelder valg av effectfiler som skal brukes til hvilke modeller osv. Men å fysisk feste dem til modellene ble startet idag med prøving å feiling, så der har jeg nok en laaaaang vei å gå med McX før man er der man ønsker å være.
 11. Du sier svert lite om maskinvaren din å oppløsninga du bruker når du flyr. Husk at om du kjører høy oppløsning å skjermkortet ikke har nok vram så vil det gå hard utover grafikken og FPS. Jeg kjører 4K oppløsning å ligger med et skjermkortminnebruk fra 4 til 6GB
 12. Så spørs det om kompetanse vi har idag følger med over til en elendig baseløsning på Evenes der etterrettninga skal forbli på Andøya. De såklate fagfolkene er Høyre å FD i denne sammen hengen, Ingen som driver med denne tjenesten til daglig er blitt tatt hensyn til med tanke på deres innspill.
 13. @Torbjørn M Skal gi deg et lite raskt svar. Det er en del jobb, men når man først har kommet inn i det tar det ikke lange tiden å få inn SAS, Norwegian og Widerøe her på berget. I AI delen av forumet ligger det flere låste tråder om hvordan du legger inn ai, hvor du finner det du trenger å tips til feilsøking
 14. Etter over en måned uten å ha fått sittet ved flightsimpcn var det i går deilig å endelig kunne sette seg ned å jobbe med litt ai. Her et lite stemningsbilde ifra LOWW nattbilde som viser hvordan gamle AIA modeller har fått et nytt liv i P3Dv4 etter at dem er oppdatert til P3Dv4 native modeller. Airbus og Boeing er ikke AIA, mens Fokker 70 og Fokker 100 er AIA modeller. Dynamic lightning er activert. Ingen AA er på i simmen.
×
×
 • Opprett ny...