Gå til innhold

Nevian

Members
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Finnes det en nettside hvor innholdet på Marketplace vises slik at man kan følge med på hva som dukker opp der uten å måtte fyre opp simulatoren? Jeg kjenner bare til siden under, men det er vel bare et initiativ fra entusiaster, og ikke noen offisiell oversikt sånn sett. Finnes en slik side i det hele tatt? https://www.dpsimulation.org.uk/microsoft-flight-simulator-marketplace-directory.html
 2. Deres som bruker TrackIR - hvilke innstillinger benytter dere? Dette er første gang jeg bruker TrackIR, og foreløpig har jeg satt verdiene for Speed og Smooth til hhv. 1,3 og 30, og har utover det ikke forsket altfor mye på ting og tang. Tenkte bare å høre hva andre benytter av verdier?
 3. Det er kanskje for å synliggjøre om APU går eller ikke...?
 4. På diverse tutorials på nettet hvor det brukes autopilot på brorparten av flyvingen, så kobles denne ut før landing. Greit nok det, men ofte kobles også auto throttle ut, og jeg forstår egentlig ikke hvorfor. Det må da være hendig å la den være innkoblet for å holde hastigheten stabil helt til touchdown?
 5. Hva med alle de tusenvis av waypoints rundt omkring i verden da? Manøvrerer man bare mellom de ved hjelp av IRS?
 6. X-Plane 11 viser seg fra en god og en ikke fullt så god side
 7. Kikker litt på innflygingen til Kastrup (EKCH), ILS DME RWY 30 via TESPI2D. Her er det en VOR involvert, og min første tanke er at måten å gjøre dette på er å fly 89° fra TNO til jeg krysser og følger 129-kursen fra VOR - for så til slutt gjøre u-svingen til ILS. Har jeg forstått det riktig?
 8. Mens jeg fløy en VOR approach her om dagen kom jeg til å lure på en ting. VOR er jo fint hvis man ikke har GPS, men det har jo sikkert flere og flere - og i hvert fall større fly - så hvorfor driver disse flyene likevel med slike innflyginger i stedet for å benytte GPS-baserte innflyginger?
 9. Jeg har vært på gjerdet en stund når det gjelder P3D vs. XP11 ettersom jeg ikke har hatt god nok hardware til å se dem begge på sitt beste. Fikk nettopp orden på dette, og da jeg tok en tur over Trondheim sentrum for å se hvordan det tok seg ut var konklusjonen egentlig ganske enkel - selv om jeg uansett har begge. Jeg tok disse to bildene jeg synes taler for seg selv. Dette er begge to med alt av innstillinger så høyt det går, og ingen addons. Side om side synes jeg P3D her fremstår så latterlig at jeg måtte dobbeltsjekke at jeg ikke hadde surret med innstillingene. Og når XP11 ser ut som det
×
×
 • Opprett ny...