Jump to content

Hans Øyvind Lunde

Members
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hans Øyvind Lunde

 • Birthday 07/03/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har nok kun default gps ja. Gjør ikke noe om den er gammel. Mener de fleste VFR punktene fremdeles er current. Supert om du gadd maile den ☺ hoelunde@gmail.com
 2. Mener å huske jeg så i det gamle filarkivet vfr waypoints slik de står i AIP sine VFR kart for noen steder i Norge. Noen som vet hvor de er blitt av? Evt vet hvordan man kan lage sine egne punkt i GPS en?
 3. Ble faktisk sagt fra cockpit at de gikk rundt fordi det stod et annet fly på rullebanen. Vi var vel ca 5 sekund før touchdown, så tror ikke dette var noe daglig hendelse nei
 4. Kom fra Paris idag og måtte gå rundt da vi skulle lande på Schiphol idag pga et annet fly på rullebanen!!!! Skulle gjerne vist mer om hva som skjedde og hvem som gjorde feil. Noen som vet om det er noen steder på nettet man kan lese nærmere om sånne episoder?
 5. Har et problem når jeg logger meg inn med et lite fly, legger det seg et stort oppå så det er vanskelig å se ut (under jula til det store) Hvordan fikser vi det?
 6. Lurer på om det finnes noen brukbare apps for VFR piloter på disse telefonene? Hva bør jeg kjøpe av IPhone og HTC isåfall?
 7. Mulig jeg tar en VFR tur med LNDAG hvis jeg rekker. Skal i såfall prøve å ikke drifte så jeg må krysse senterlinjen denne gangen ;-)
 8. PIC 347:41 men meget sporadisk siden 2007. Har vært borte fra det lenge pga software trøbbel, men er påan igjen nå :-)
 9. Haha! må innrømme at jeg bare så slutten :-)
 10. Satt og så på siste episode i "Stormenes tid" fra 1200-tallets England påTV2 igårkveld. Etter siste scene zoomes det inn på klokketårnet i katedralen Kingsbridge mens rulleteksten begynner å gå. Plutselig kommer en Boing 737 flygende forbi i lav høyde. hahaha, utrolg morsomt! :-)
 11. Hurra! Eneste håp om en holdningsendring er å holde dette varmt i media.
×
×
 • Create New...