Gå til innhold

Eirik Mikal Aronsen

Members
  • Innholdsteller

    657
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Eirik Mikal Aronsen

  • Bursdag 02. nov. 1983

Eirik Mikal Aronsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. "...og vi som nættopp har bestilt tur til Fuerteventura..." Knall bilder!
  2. Heisann! Som overskriften sier, skal jeg ha trening i morgen. Sorry for kort varsel, men fant ikke ut av det før i går. Håper at mange vil komme og hjelpe meg å få treninga jeg trenger for å bli reaktivert.
  3. Hei! Så deg så vidt i forbifarta! Kommer helt sikkert opp dit en tur også da. Er dere der i 11-tiden, treffes vi garantert!
  4. Det er det samme som å si at "en dromedar er en kamel med kun en pukkel". En dromedar er en dromedar, og en kamel er en kamel. End of story! :grin:
  5. Er nok det ja. Ser ut til at de er ferdig med det nå. Heldigvis er 08/09 i bruk, så de får nok ganske så direkte ruting inn.
  6. Du tenker kanskje på China Garden? Hvordan var oppholdet her?
  7. Skal du ha billig, er vel de kurdisk-italienske restaurantene det billigste alternativet vi har. Orion, som ikke ligger langt fra jernbanestasjonen, er jo et godt alternativ der. Ellers kan du jo gå på Paviljongen, på torget. Der er det heller ikke så ille. Sikkert noen andre som kommer opp med bedre alternativer enn dette, men det er det jeg kommer på i skrivende stund.
  8. Hehem skal se om det kanskje blir en cola på deg i det minste. :grin: Skal kjøre til Sortland på ettermiddagen, så det blir ikkeno champagne her i gården.
  9. Jada, har hatt med meg sterkere væsker enn det, så det er nok ikkeno problem. Når lander du her da?
  10. Til MD11 også? Trodde det var bare til Boeing 737/747 PMDG hadde fikset det slik. (Skruen nærmest til venstre for A/T)
  11. Min forholdsvis korte liste: SAS: MD82, Fokker 50, Boeing 737-400/500/600/700/800 Norwegian: Boeing 737-300/800 Austrian Arrows (Tyrolean): Fokker 100 British Airways: Airbus A320/A321 Widerøe: Twin Otter, Dash 8-100/300 Norving: BN-2A Islander (Var så liten at jeg ikke husker det, men var like fullt med) Kato Air: Dornier 228-100
  12. Fly the Maddog har en genial multicrew funksjon som funker fett! Da kan man enten være copilot, eller bare følge med på hva som skjer. Ellers er det et supert fly, så anbefales!
  13. Den boken angrer jeg ikke på at jeg skaffet meg! Husker godt den historia om da de landet i Lakselv, med sterk ising på frontruta. Styrmannen åpna sideruta og skrapa av isen med brannøks, slik at de fikk sånn høvelig sikt. Da kapteinen la flyet opp mot vinden, kunne de imidlertid se rullebanen ut av sidevinduet. Flyet ble tjoret fast mellom to tankbiler, og det ble meldt om full orkan i Finnmark etterpå. :crazy:
  14. Ja det er sant. Det er foreløbig alt for få, og egentlig alt for sen annonsering. Syns forslaget ditt, Jan, ikke er så dumt. Får håpe flere kan i august da. Så vi utsetter alt. Beklager hvis dette fører til ulempe for dere som allerede har satt av fredagen.
×
×
  • Opprett ny...