Gå til innhold

Verdens lengste flyrute


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

Dette blir en veldig lang flytur, håper de finner på forskjellig og underholde passasjerene med ellers blir dette en veeeldig lang tur.

 

Hmmm... Kanskje jeg og gutta i bandet skal forhøre oss om mulige spilleoppdrag. Forventer selvfølgelig kost of losji i minst 14 dager i enten Singapore eller Los Angeles for hver spillejobb... "" På den annen side tror jeg halsen min hadde vært lite brukbar etter 18 timers sang... ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vært fett om Singapore Airlines hadde kjøpt opp BA Concordene, og brukt de på den turen der ""

Det hadde vel blitt en del mellomlandinger underveis da, med Concordens begrensede rekkevidde. En av grunnene til at Concorde ikke ble en suksess er nemlig at den ikke kan krysse Stillehavet nonstop. (Og en annen er at den ikke får lov å fly supersonisk over land.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja da ble vi "danket" ut som "verdens lengste flyrute" med B777 våres fra New York til Hong Kong over Nord Polen... 16 timer "" Noen ganger kan den komme opp i over 17 timer pga vind... ""

En sak jag funderar på - hur långt får en pilots arbetspass vara?
Åke... vi bruker en IRO "International Relief Officer" på flighter over 8 timer... tror jeg og huske i farten... og to IRO's på flighter over 12 timer... Med andre ord Houston til London... (9 timer) og Paris (10 timer) osv. har tre crew... og Houston til Tokyo (13-14 timer)... New York Hong Kong til (16 timer) osv. har fire crew. Vi har to senger for crew'et rett bak flight decket på B777'ene våres. Jeg husker ikke maximum totale timer i farten men 18 timer... men med IRO holder fint...

 

Dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 og en halv time til GCLP fra ENGM? Gee... Fra Gardermoen sist påske fløy jeg med MyTA321, den turen gikk nedover på fem og en halv time, og opp igjen på litt over seks pga. motvind.

 

Den lengste turen jeg har joina er Kastrup-Seattle for noen år tilbake, husker ikke om det var 12 eller 15 timer i en B767 ""

 

Blir gøy å se om noen starter Gardermoen- New Zealand når vi får A380 ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At Singapore Airlines er verdens mest lukseriøse flyselskap, hvor har du det fra? kårer de mest lukseriøse flyseleskap ogsÅ? bare spørr jeg,hehe. Fløy med emirates i sommer. det var veldig deilig. Av de fly seleskapene jeg har flydd med så er Lufthansa og Emirates de beste. Klm har pene flyvertiner, men det har jo emirates også, lufthansa hadde gamle damer, hehe når jeg fløy da. British Airways er jo bra det å. Når jeg prater om disse så mener jeg langdistanse som f.eks til midtøsten og til asia. blir litt andeledes her i europa. får lenge lenge siden fløy jeg i første klasse med british airways med pappa til india. og det var topp. Men emirates er et seleskap jeg anbefaler. alt er på topp. cokpit turer fikk jeg ikke lov til. er kanskje lov på mindre distanser, men de ville ikke ha noen inn der. fløy klm 747-300 Combi, Emirats Airbus a330-200, Klm 737-400, Jet Airways 737-700, 737-800, 737-900 også var det et propell fly, husker ikke hva det heter, widerøe har de.. disse flyene fløy jeg i sommer. veldig morro. ser frem til å fly igjen.

 

18 timer blir en del i fly. Da går det ikke med å ha bare seter i flyet, da burde f.eks det gode gamle pianoet og baren komme tilbake,,,vel det var i 747 da.. hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...