Gå til innhold

Andrè Amundsen

Members
  • Innholdsteller

    1 298
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Andrè Amundsen

  • Bursdag 02. feb. 1986

Andrè Amundsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. God helg og kjempe flott fly bilde! Føltes veldig levende av å se på det :-) Godknall ;-)
  2. For et bilde! Er så lenge siden jeg har drevet med simulator, og når jeg ser innom på bilder o.s.v, må jeg si grafikken har blitt helt enorm bra! Husker Chicago fra Flight simulator 1995, det var ikke slik grafikk og se den gang. Ha ha. Utrolig sterkt bilde, med de høye skybyggnigene i bakgrunn var veldig tøft. Bra bilde =)
  3. Herlige bilder, fikk en skikkelig følelse av og være der nede, og hjemmereisen hadde begynt. Dette var RÅ grafikk =.) Du fikk frem det meste av simulatoren her syntes jeg, selv om det meste er payware produkter Var like før jeg stakk innom startour.no og bestilte en sydentur, haha.
  4. I dag 23.juni 2010, kl.13.00, hørte jeg en voldsom lydbølge etter et fly, jeg lå på varandaen og solte kroppen, da jeg hørte denne lyden i en rasende fart noen kliometer ved Ula, hørte ut som flyet hadde retning mot sør-vestover. Det rare var at den plutselige var over og lyden "hang" flere minutter etterpå, man hørte jetmotorene på lang avstand etter, en slags "during" eller brom lyd. Har sjekket flere opplysninger om dette, men på Torp fant jeg ingen ting og Rygge fant jeg ikke noe, derfor lurte jeg på om noen visste hva slags militær fly eller annet som var forbi Larvik/Ula/vestfold området ved kl.13.05 tiden ? Lyden var bare helt enorm, derfor er jeg spent på hva slags fly som var forbi og lagde nettop den lyden Takk
  5. Oi! Va bra grafikk du har, helt nydelig og se på. Knall flotte bilder. Ei nydelig Air France 737
  6. Skarpe og helt nydelige bilder Stian! Love that big mom
  7. He he! Stemmer :-) Ja, det er vel ikke så mye trafikk der i real-life heler? Har aldri vært der i virkelige liv, men har hørt det er meget fint der. Du har en fin vinkel på bildene dine, og du har ferdigheter i dette her :-) Bra jobbet du danske ;-) Håper til og se mer bilder, kanskje en tilbaketur i senere tid? Flott scenery også!
  8. Helt enorm bilde kvalitet! Fikk den reisefølesen ;-) MEN, hvor ble av trafikken på Cypern ? he he
  9. Noen som vet eller har hørt hva dette var? Jeg så rundt kl.11.35 tiden i dag 1. Juni Tirsdag to militær fly som flydde i samme fart og høyde som et, så ut som et passasjer fly, på en måte mini utgave av MD-80. Husker ikke flytypen. Ble desverre ikke bilder. Noen som har noe info om dette? Altså to militær fly sammen med et passasjer fly. PS: Så ut som det hadde retning Torp/Sandefjord.
  10. Takk for info Stian Ivar, det var denne som jeg husker best. For en maskin og så pene fly Kan jeg spørre litt dumt nå, men den tredje motoren, den er også i bruk? Mye krefter er det til sammen i motokraften ? Eller bruker de den kanskje i reserve-løsning
  11. Ja så sant at dette var tider. Husker en av de første reisene mine i 1997, da fløy vi en av disse. Tror det var Premiair, og det er vel det som de kaller en MD-11? Ble ikke Premiair over til nå dagens MyTravel? Stian, knall bilder som vanelig.
  12. Vantaa Airport? Helsinki. Utrolig fint bilde. Fikk en fin følese når jeg så dette. Som og sitte der selv og titte ned på de sm lysene. Er dette orginal natttexturer?
  13. Når ble denne teknologien og maskinen laget? På 60-tallet? Var veldig vanskelig cockpit og se ut fra? Og mange knapper og holde styr på? hehe Fine bilder
  14. Ja, dette var fint MEN, om du tar bort de røde tekstene og fjerner windows linjenså blir det ikke så forstyrende, fordet syntes jeg trakk litt ned... Men god vinkel og fint bilde -Lykke til
×
×
  • Opprett ny...