Gå til innhold

Jarle Vidtun

Members
  • Innholdsteller

    509
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jarle Vidtun

  1. hør med AirContact. www.aircontact.no
  2. Tror det er litt smak og behag.. CO har ihvertfall skjermer i alle setene Har flydd en del med CO og er happy med de. Kanskje fordi gullkortet bidrar med free upgrades osv hehe
  3. snakkes om at dreneringsystemet er tett så det er en hengende hengemyr har jeg fått forklart. Har også sprukket opp enkelte steder.
  4. Det var en sånn hos oss (Gardermoen Mil. Flyplass) i går.. eller dro i går.. fin maskin
  5. Tragisk ulykke. Sender en tanke til offerene og dems familie. www.foxnews.com har en fin dekning på denne saken. Også på www.wkyt.com Flyr til Lexington 2-3 ganger i året så er kjent med flyplassen. 6. september setter jeg meg i flyet igjen påvei til Lexington og Kentucky.
  6. La akkurat ut noen bilder fra en skoletur, og bilde nr 2 er Gullknapp fra luften. http://www.borgfly.no/index.php?id=94
  7. Å komme seg inn på Rygge er det minste problemet, har familie litt oppe i gradene der.. Men da så =) Enklere da. De kan jo faktisk ta med folk inn. Men for oss andre må vi stå på adgangslista for å komme inn. Har forsåvidt "tatt en telefon" før jeg for å ta med meg en inn osv uten å ha søkt og da får man blankt nei, det må planlegges litt bedre osv... men nå har vi ett greit system hvor vi søker 5 dager før planlagt tur om adgang for gjester. Det skal ikke være enkelt serru
  8. Vi bruker plassen mye spes nå om sommeren. Alt du trenger å vite har Einar egentlig nevnt. Får du ikke tak i Rolf så Pm meg el. så skal jeg fixe nr til en som kjenner plassen veldig godt.
  9. hej, virker som noe av problemene er løst.. har en kompis som skulle hjem fra Riga i dag, og de kom avgårde litt over 1 time etter ETD grunnet problemene over Sverige.
  10. Over tettbebyggelse eller folkesamling; 1000ft over høyeste hindring innen en radius på 600m fra flyet.
  11. hehe, morsom maskin denne Fløyet mange timer med HORA
  12. er det på 340 og 330 til SAS. Fløy 330'en fra ARN til ORD i høst, og da kosta det en liten sum på vei over... var ikke så mye. og på hjemover veien var det gratis... Purseren annonserte at det var gratis på denne flyvingen. hehe =) Må ha et credit card vel og merke. Fløy økonomi forsåvidt!
  13. korteste turen jeg har hatt blir fra Gøteborg til København. Lengste er vel København til Seattle tror jeg, i en A340. Eller Amsterdam til San Fransisco i en B747. Husker ikke hvem av de som brukte lengst tid.
  14. Flott at det skjer litt i utviklingen til Rygge, men man må også tenke på at mange østfoldinger flyr fra Landvetter. For meg i Halden er det mer eller mindre like langt til OSL som det er til GOT, samtidig sparer jeg ofte en tusenlapp eller to. Da spesiellt på utenlandsreiser.
  15. Bare hyggelig! Tenkte og logge noen timer online så du hadde flaks der
  16. hardeste er nok landingen med SAS 340 i Seattle noen år siden... ramla ned på banen.. hehe! ellers har jeg vel hatt noen harde med pipern... men den mykeste var med SAS 330 i Chicago i september.
  17. Joiner resten av gjengen med god selvtillit her inne jeg hehe.. Har flydd 737 simmen til Braathens jeg også, og det funka greit det... Landa fint på Vigra. Blitt et par landinger med LN-HOR de siste åra også... stor forskjell fra Piper'n til 737'en, men med litt grunnleggende kunnskap så kommer man alltids ned...
  18. lurer litt på om jeg skal ta meg en tur... Hvis jeg drar så blir jeg og finne på apron. ehe
  19. Ikke så mye som skjer denne helga her i Halden heller. Skal ut en tur i kveld tror jeg, og fly meg en tur i morra fra Rakkestad i en Cherokee, før jeg drar tilbake til USA natt til mandag.
  20. Tror EWR-OSL går VELDIG bra... Fløy osl-ewr i august og var bare et par seter ledig... så der har dere funnet en gullgruve som du sier.
×
×
  • Opprett ny...