Jump to content

Jarle Vidtun

Members
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jarle Vidtun

 • Birthday 05/31/1987
 1. hør med AirContact. www.aircontact.no
 2. Tror det er litt smak og behag.. CO har ihvertfall skjermer i alle setene Har flydd en del med CO og er happy med de. Kanskje fordi gullkortet bidrar med free upgrades osv hehe
 3. snakkes om at dreneringsystemet er tett så det er en hengende hengemyr har jeg fått forklart. Har også sprukket opp enkelte steder.
 4. Det var en sånn hos oss (Gardermoen Mil. Flyplass) i går.. eller dro i går.. fin maskin
 5. Tragisk ulykke. Sender en tanke til offerene og dems familie. www.foxnews.com har en fin dekning på denne saken. Også på www.wkyt.com Flyr til Lexington 2-3 ganger i året så er kjent med flyplassen. 6. september setter jeg meg i flyet igjen påvei til Lexington og Kentucky.
 6. La akkurat ut noen bilder fra en skoletur, og bilde nr 2 er Gullknapp fra luften. http://www.borgfly.no/index.php?id=94
 7. Å komme seg inn på Rygge er det minste problemet, har familie litt oppe i gradene der.. Men da så =) Enklere da. De kan jo faktisk ta med folk inn. Men for oss andre må vi stå på adgangslista for å komme inn. Har forsåvidt "tatt en telefon" før jeg for å ta med meg en inn osv uten å ha søkt og da får man blankt nei, det må planlegges litt bedre osv... men nå har vi ett greit system hvor vi søker 5 dager før planlagt tur om adgang for gjester. Det skal ikke være enkelt serru
 8. rygge kommer du ikke inn på uten adgangskort =)
 9. Vi bruker plassen mye spes nå om sommeren. Alt du trenger å vite har Einar egentlig nevnt. Får du ikke tak i Rolf så Pm meg el. så skal jeg fixe nr til en som kjenner plassen veldig godt.
 10. hej, virker som noe av problemene er løst.. har en kompis som skulle hjem fra Riga i dag, og de kom avgårde litt over 1 time etter ETD grunnet problemene over Sverige.
 11. Over tettbebyggelse eller folkesamling; 1000ft over høyeste hindring innen en radius på 600m fra flyet.
 12. hehe, morsom maskin denne Fløyet mange timer med HORA
 13. er det på 340 og 330 til SAS. Fløy 330'en fra ARN til ORD i høst, og da kosta det en liten sum på vei over... var ikke så mye. og på hjemover veien var det gratis... Purseren annonserte at det var gratis på denne flyvingen. hehe =) Må ha et credit card vel og merke. Fløy økonomi forsåvidt!
×
×
 • Create New...