Gå til innhold

Dag Johansen

Members
  • Innholdsteller

    2 310
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Dag Johansen

  1. Hvor fikk du denne informasjonen? Jeg har tidligere blitt informert om at opplysninger om hvilke firma som har registrert seg i VOES er unntatt offentligheten...
  2. Firmaet behøver ikke være registrert i Norge - det er det som er hensikten med den forenklede registreringen i VOES. Alle europeiske selskaper plikter å rapportere alle salg av nedlastbart innhold (uavhengig om de har krevd inn moms på salget eller ikke) til norske forbrukere og betale inn avgiften etter det.
  3. Selger du programvare i nedlastbar form fra et EU-land til Norge kan (og bør) du beregne moms. Det er nemlig slik at fra 1. Juli er du pliktig til å betale denne momsen til Norge. Litt kjipt hvis du ikke har krevd den inn fra kundene dine.... All info om dette finnes på http://www.voesnorway.com/
  4. Bare for å gjøre det helt klart så har moderatoren holdt seg innenfor de rammevilkår som er gitt, og han har min fulle støtte til å fortsette den flotte jobben han gjør!
  5. Ikke bruk gamle linker! Om du hadde brukt menyen øverst på siden her hadde du etter hvert havnet på Norway Scenic.
  6. Denne filmen kan nå forhåndsbestilles fra nettbutikken vår.
  7. Vi er ikke riktig utsolgt av UT2.... En igjen nå, og mer kommer på fredag.
  8. Bjørn Kjos vil hente en milliard kroner for å starte langdistanseflygninger.
  9. Da var pakken kommet og ferdig tollbehandlet, men det vil nok dessverre si at den ikke vil være her før lørdag eller mandag. Men jeg vil sende ut alle bestillinger med en gang pakken kommer inn her
  10. Det er i grunn vanskelig å gi noen skikkelig dato på dette. Denne gangen har de endelig klart å sende pakken som express, men flyet tok av fra USA for snart en uke siden og foreløpig har ingen pakke dukket opp i Norge Det begynner etter hvert å spøke for levering i denne uken, men jeg krysser fingrene og håper pakken dukker opp de neste dagene..
  11. Midlertidig utsolgt. Mer er på tur, og om du skal være sikker på å få av neste forsyning (som skal være her om en ukes tid) bør du registrere din ordre i nettbutikken vår.
  12. Ja, pakken har endelig dukket opp. For dere som har ventet siden midt i Desember så kan jeg si at jeg har ventet siden begynnelsen av Desember (Omtrent 6 uker tok det). Nå kan dere bestille filmen herfra og få den i postkassen deres i morgen
  13. Jeg har servere til filene.... "Problemet" er at jeg har tatt en opprydding i forbindelse med flyttingen, og en del gamle filer er ikke kommet på plass ennå. Filer som er nyere enn 4-5 år er allerede på plass, og de eldre kommer litt etter hvert som jeg har tid til det.
  14. Joda, den kommer - Men jeg vet ikke når... Det ble sendt en stor pakke fra USA 8. desember, og den skulle gå som express. Nå gikk ikke det som forventet da avsender har prestert å sende pakken som priority i stedet for den avtalte expressen, og da kan ting ta tid. Jeg har jo et håp om at den skal dukke opp før jul da...
  15. Joda, vi jobber med saken. Nå virker det ikke som de er svært mye interessert i å bli kontaktet med tanke på den informasjonen som finnes på siden, men vi klarer det nok når vi begynner på vanlige ukedager igjen.
  16. Jeg skal se litt på dette i helgen. Foreløpig skal det meste av nye filer og filer til FSX sendes fra min server.
  17. Dag er her, men har (som vanlig nå for tiden) vært på annen jobb noen dager. Det jeg trenger er altså et sted å lagre disse filene (være seg http eller ftp) uten at jeg blir ruinert av dette (Geir Ove?) Ja, det er relativt billig å leie seg serverplass nå for tiden, men det er båndbredde som koster, og en slik filserver fører fort til mye "overforbruk" som er svindyrt.
  18. Ja' date=' den kan nå bestilles i nettbutikken vår (Kommer inn før helgen).
  19. Endelig noen som tar bladet fra munnen på vegne av 100.000 reisende: Reiseoperatøren Berg-Hansen tar nå til orde for å fjerne sikkerhetskontroller på norsk innenriksflygninger. Les mer (Og drøm om den tiden man slapp å beregne en time på flyplassen for at overivrige "lekepoliti" skal få utøve den makten de er satt til av et vikarbyrå)
  20. Fordi jeg vil kun vil slippe til voksne folk! (Og det er ikke noe å diskutere engang)
  21. Nå burde kolonnen holde seg i stram linje også i denne nye varianten
  22. Når jeg nå endelig har fått i stand et skikkelig publiseringssystem kunne jeg behøve en eller to som kunne skrive små nyhetssaker som f.eks denne om tileproxy. Nå tenker ikke jeg på en type avsim-kopi som det går hundre av på dusinet, men smånytt om simulatorer og tilbehør som f.eks hardware på norsk som kan interessere nordiske lesere. Jobben krever i grunn ikke så mye, men du må kunne lage illustrasjoner i form av bilder eller annen grafikk til artikkelen. Til slutt ønsker jeg voksne personer til dette, og da mener jeg at du må være minst 20 år. Kunne du tenke deg å begynne å skrive her så er det bare å sende meg en mail hvor du forteller litt om hvilken erfaring du har med simulatorer.
×
×
  • Opprett ny...