Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 26. mars 2023 i alle områder

  1. Mulig…men tror skal gå relativt greit å fikse en skikkelig bro laget fra bunnen av..:)
    2 points
  2. Ja, vil jo påstå at dette her har vi allerede i DCS og mer til. Tenker at MSFS heller bør fokusere på den sivile biten og la DCS ta seg av den militære.
    2 points
  3. Begynner å se lovende ut dette her: https://fselite.net/content/new-details-on-a380x-showcased-on-flight-sim-podcast/
    1 point
  4. Det går seg vel til når de omsider får laget ferdig sesonger i fs....(håper jeg!!)
    1 point
  5. Ja, men sånn som jeg har skjønt det har alle rettigheter blitt overført til Asobo så Blackbird som dem heter nå skulle lansere sin egen versjon med mindre jeg er helt ute på viddene nå.
    1 point
  6. Da husker jeg hvorfor jeg ikke lengre bruker Ghostery, den fungerer jo ikke særlig bra. Fikk plutselig reklame på flere nettsteder jeg aldri har fått reklame tidligere. Ghostery er vel egentlig ingen "reklame blokker". Forsøkte uBlock Origin igjen, den blokkerer nedtellingen på flightsim.to og nedlastinger fungerer helt fint når den er aktiv.
    1 point
  7. Kjøpte denne og testet. Cowansim sine helikoptre er meget bra i X-plane. Dessverre så har MSFS langt igjen når det kommer til helikopter simulering, så for min del blir det rett tilbake til X-plane inntil Asobo har fått en flight model til helikopter på lik linje med hva man finner i X-plane, DCS og Aerofly.
    1 point
  8. Ja du vet , vi Harstadværinger er noe for ås sjøl.ha ha.👍
    1 point
  9. Tja, kanskje? Men DCS ser jo mer eller mindre like bra ut, har tilsvarende muligheter og mer til, og har mye dypere systemsimulering enn det som er rimelig for en utvikler å bruke penger på til et MSFS-produkt som i utgangspunktet ikke har fokus på combat. (Jeg greier ikke å la være å slenge med at jeg selv foretrekker BMS over DCS pga langt bedre AI og dynamisk campaign, men det ser ikke like flott ut... enda!) Forøvrig vil nok ikke akkurat dette produktet i videoen havne i MSFS, da det later til at de som lastet opp videoen har kommersielle militære systemer som nedslagsfelt, ikke hvermannsen.
    1 point
  10. Godt jeg trakk meg som scenerydesigner. Det førte til dere andre nå designer for meg, og jeg kan slappe av og bare fly (når jeg engang kommer tilbake i lufta). Imponert over Evenes dere har fått til.
    1 point
  11. Uten de som bruker det hadde det blitt trist, ja! Herlig!
    1 point
  12. Ah, takk for info. Etter han karen her har flydd noen runder i mine gamle hjemtrakter, bør jo denne testes i helgen. Takker og bukker. PS: Denne YT-kanalen anbefales!
    1 point
  13. En chubby og morsom liten andunge Tusen takk for tipset!
    1 point
  14. uBlock Origin anbefales på det sterkeste. Kildekode ligger åpent på Github så jeg er trygg på den versus de andre med litt mer shady historikk som definitivt ikke er åpne. Enda viktigere er kildelisten som også er åpen. Mange fra Norge bidrar inn slik at de fleste medier i Norge også filtreres godt. Egne lister legges til med 1-2 trykk og vedlikeholdes automatisk i Chrome. Ghostery brukte jeg før jeg gikk over til uBlock da gamle Adblock ikke var god nok på cookies, men nå trenger jeg ikke den lenger. Om du ikke ønsker uBlock Origin er ghostery et godt substitutt for cookie-blokking, men reklamer og logikk i reklamene består uten en som stopper reklame. PS: Schibsted og Amedia er raske på labben, men ikke raske nok for UO.
    1 point
  15. Flott! Jeg syns det var skummelt selv, da jeg første gang tok steget ut i VATSIM-verden. Morsomt nok, første gang jeg gikk online med ATC var fra Flesland med en CJ4, da skulle jeg til ENVA. Fikk raskt etter takeoff beskjed fra departure om å sette snuten mot øst, men klarte på merkelig vis å sette heading mot vest istedet. Tror dialogen som fulgte var omtrent slik: "Ehh, Rooster 331 - what are you doing..?" "...eh, øhh, err, ooouff, apologies - what was the heading again?" Da jeg skulle klareres for 09 på Værnes gikk det ikke bedre. "Cleared dct BAMPU", "??". Tror jeg logget av på final, da lå jeg på godt over 5000 fot. Men jeg tror at jeg har blitt litt flinkere de siste to åra.
    1 point
  16. Som nevnt i min forrige post her så tok jeg angstfylt og skjelvende steget ut i Vatsim verden. Ved clearance kom første "blackout", og når jeg ikke fikk sendt lyd (to monitorer og trykka meg over på den andre) så ble det ganske så svett her. Men jeg overlevde, og dersom noen av de som satt der er her så vil jeg få si tusen takk for hjelp og tålmodighet Jeg har i mange år hatt en del "sperrer" når det kommer til forskjellige sosiale situasjoner, så det å gjøre det her er utrolig kult i seg selv, men også ganske symbolsk når det kommer til andre ting jeg har vært flink til å unngå. Men nok om det. Jeg ønsket bare å si takk Jeg blir uten tvil å se på Vatsim igjen fremover.
    1 point
  17. Takk for det. Tok nettopp av fra BGO. Det er på en måte en liten milepæl etter å ha flydd i sim i over 15 år men aldri ha tatt det steget. Samtidig har jeg hatt ganske heavy problemer med angst, så når jeg transmit ikke funka med ground fordi jeg hadde klikket meg over på monitor 2 så gikk pulsen litt i taket, men alt i alt tror jeg det var ok hehe.
    1 point
  18. Tusen hjertelig takk Henrik. Hadde en innflyvning mot Molde for ikke så lenge siden. Jeg kom vestfra inn fjorden og fløy gjennom lavt skydekke på ca 2.500 fot. Akkurat i det jeg kommer gjennom dekket og skal flytte fokuset over på rullebanen, ser jeg plutselig Hurtigruten gli under meg med autentisk kjølvann og skorsteinrøyk. Det var faktisk et av de mest unike øyeblikkene jeg har opplevd i simulatoren. For en fantastisk addon! Så tusen takk for innsatsen. Vi setter ufattelig stor pris på det 😊
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...