Gå til innhold

Chr. L

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  204
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Chr. L vant sist dagen den 4. februar

Chr. L hadde det mest likte innholdet!

Om Chr. L

Nylige profilbesøk

555 profilvisninger

Chr. L's Achievements

153

Nettsamfunnsomdømme

 1. Folk skal bestandig ty til slike motsetninger, gjerne for å sette seg selv i et bedre lys, jf. """debatten""" (ja, her må det minst tre anførselstegn til) MSFS vs. X-plane.
 2. Nydelig! Gleder meg til å teste dette, så fort jeg er hjemme igjen.
 3. Altså, til orientering: Jo, disse pleier normalt å være lister med hva som er oppdatert i nyeste versjon av Sim update/World update. De siste gangene har dette imidlertid ikke kommet med. Dette er en feil som MS/Asobo er klar over, men det har absolutt ingenting å si for simulatoren ellers. Liste over hva som er oppdatert finnes å lese her: https://forums.flightsimulator.com/t/release-release-notes-1-27-21-0-sim-update-10/543606
 4. Jeg har dessverre ikke noen tips. Det jeg imidlertid ønsker meg, er mer informative overskrifter enn Hjelp!! etc, slik at en lettere kan bruke forumet som den ressurssiden den i beste fall kan være.
 5. Du vet du må holde inne rudder brems i 1-3 sekunder før du kan aktivere brekket? https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/pmdg-737-for-msfs/209314-parking-brake-won’t-release
 6. Det stemmer, dette er foreløpig ikke noe som støttes i MSFS.
 7. Og, for en pris! Med positivt fortegn, altså.
 8. Oppsiden med Marketplace er at de er gode på priser! Den store (les: gigantiske) nedsiden er at produkter anskaffet gjennom Marketplace er krypterte, de oppdateres ikke alltid på samme tid som opprinnelige tilbydere (tidvis leeenge etter at det samme produktet ble oppdatert gjennom feks Orbx-, Contrail eller andre individuelle apper), og de er, som du nevner, notorisk vanskelige å flytte rundt på. Simmen kjenner ofte ikke igjen produktet etter en flytt, slik at det ikke lengre er mulig å få kjørt oppdateringer av produktet. Jeg holder meg langt unna Marketplace. Unntaket er produkter som kun tilbys der, som HondaJet-en, den måtte jeg ha.
 9. Haha! Slapp nå av, dere to. Mitt svar er foreløpig det mest _on point_ til OP spørsmål, og svaret er avgitt uten noen vekting av enten politisk eller verdenssyn eller verdimessig ståsted, bare en stedfesting av faktiske forhold.
 10. Mange som flyr til og fra, og over Russland fortsatt, blant annet tyrkiske flyselskaper. Kinesiske og sentralasiatiske (gamle sovjet-land) flyselskaper har fortsatt tilgang til russisk luftrom.
 11. Dette. Jeg kan varmt anbefale å forsøke seg på VATSIM. Litt skummelt i starten, men det går seg til. Det krever at man kan flyet man opererer noenlunde ut og inn, men det er så mye gøyere.
 12. Denne kanalen er di n venn: https://youtube.com/channel/UCJku5jC23Y0MkmPqU7CZhog Emanuel, som han heter, er pilot på 737-800, og jobber også frivillig på PMDGs tech team
 13. 737-en er nå tilgjengelig i versjon 3.00.0020: https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/general-discussion-news-and-announcements/194282-03jun22-pmdg-737-for-msfs-update-to-3-00-0020-is-released
×
×
 • Opprett ny...