Jump to content

Magnus F. Meese

Members
 • Content Count

  3,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Magnus F. Meese last won the day on September 4

Magnus F. Meese had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Magnus F. Meese

 • Birthday 10/08/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva, er ikke Roger Wilco, et av de aller første voIP-systemene i historien, godt nok i 2019? Makan! Det er bare 20 år gammelt! Det nye systemet er helt topp, og ikke langt unna release. Det er slutt på voice-rom laget av ATC, hele frekvensbåndet er alltid live for alle innen rekkevidde (men 122.8 har en distansebegrensning på 20nm eller noe sånt for at livet skal være levelig på cruise!), så om man vil lage dyrelyder på 121.5 kan den uvanen nå også utforskes på VATSIM. VHF-effektene er knallgode med crackling, 400hz IDG støy, heterodyne, osv., men kan også deaktiveres for de som foretrekker clean voice. Attenuering over distanse er dritbra. Og det aller viktigste er at den grusomme delayen på 0.5-1sec fra du trykker PTT til mottaker hører det er forbi.
 2. Om man synest TrackIR er for dyrt rett fra butikken (som det er), kan jeg anbefale https://www.trackhat.org/. Har eid og brukt flittig både TrackIR med refleks, TrackIR-sensor med Trackhat-emitter på hodet, og nå full Trackhat-pakke. Anbefaler virkelig batteridreven clip eller caps alt etter preferanse, ledning er ikke noe særlig. Jeg finner ingen punkter trackIR sin sensor eller software er bedre på (har TrackIR 4, ikke 5) i forhold til PS4-kameraet og trackhat-softwaren, om noe syns jeg kamera+trackhat er bedre på å ignorere falske lys/refleksjoner enn IR4.
 3. Hvilket system er det du beskriver? Jeg visste ikke engang at GBAS generelt var i bruk i sivil luftfart før GPS ble nøyaktig for alle brukere.
 4. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 33 sekunder  
 5. Jeg kontrollerte den kvelden, og er vel sikkert den eneste aktive i ATC-stallen som enda er på dette forumet, så det var et greit sammentreff! Syns å huske en som måtte innrømme gearpins, ja! Noe de aller fleste i Majesticen har gjort minst én gang. Ellers kan jeg ikke huske noen store tabber, stå på. Det viktigste som fersk pilot på et ATC-nettverk er å begynne på voice med en gang (de med talevansker er unntatt, selvfølgelig), og gjøre masse tabber i starten på alle fronter, det har en strålende effekt på hvor fort du blir god både på voice og det å fly. Rødming blir det uansett, det er best å gjøre alt unna i en fei heller enn å spre det utover en lang periode. Jeg husker ikke om du brukte tekst eller voice, men tipset over er standardsvaret mitt for alle nye (og det kan tenkes at flere finner denne posten før eller etter sin første online-flight)
 6. Airliner-fascinasjon kan vel ikke helt dekkes av å humpe rundt i en Cessna. Jeg er seilflyger, aka innehar jeg kompetanse på den eneste form for ekte flyving (les med glimt i øyet), og er slettes ikke enig i at småfly og full motion overlapper helt eller i stor grad. Jeg har "kastet bort" penger på både full motion (BE20 og 737), fixed base, og introtur til PPL, og syns samtlige var verdt pengene på hver sin måte. Jeg har vel omtrent like mye tid som PF i motorfly som jeg har i full-motion, og hadde jeg fått et gavekort på en time i én av dem etter eget ønske her og nå, hadde jeg nok gått for full motion. Det er mitt syn Edit: Og typerating er vel ikke relevant her, hele poenget for min del er jo at jeg har fått flydd full motion i typer som jeg bokstavelig talt har brukt tusenvis av timer i sim og hundrevis av timer med manualer og videomateriale for å få forståelse for. Det er snodig å ha fysisk tilgang i stedet for skjerm, men man vet jo hvilke knapper man skal tykke på og hvor de er å finne. Til og med A til B som multicrew går sånn tålelig greit. Det er et digert sprik mellom hobbyist og fagmann, men det er også et digert sprik mellom hobbyist og intetanende.
 7. Kan "siste innlegg"-boksen i høyre marg endres til å kun vise samme tråd én gang? Syns det er svært irriterende når alle fem postene er fra samme tråd, akkurat den funksjonen var mye bedre på det gamle UBB-forumet. Ellers syns jeg både det nye forumet og de nylige endringene gjør seg.
 8. Mener at samtlige fly trekker litt ut til siden ved kutt av motor, også Q400? Er ikke helt sikker på Majestic her. I FSLabs med IAE-motorer er det av og til helt nødvendig å shutte ned én motor og leve med at du må korrigere med rudder etter landing, da den ellers fort finner ut at 40-50kts er en finfin hastighet. NGX er grusom på bakken uten ground friction-lua som uansett ikke funker i v4. Har du noe annet enn v4, bruk DynamicFriction.lua fra FSUIPC!
 9. Og for å argumentere litt for at den er autentisk (som jeg fremdeles ikke er overbevist om), her er litt sportsdronefoto: https://www.youtube.com/watch?v=BfO3oUum-hY Samtidig gjør detaljene under avgangen at jeg tviler enda mer, jeg syns ikke at noen sim greier å gjengi det detaljnivået så nært bakken, selv ikke med så dårlig videokvalitet: https://www.facebook.com/ATDrones/videos/1542100842563592/
 10. Jeg så den orginale videoen før den ble tatt ned, og er slettes ikke overbevist om at den er falsk eller fra en gjengs sim, noe jeg pleier å kunne spotte ganske greit. Mener på at den videoen hadde langt høyere kvalitet enn kopiene som er tilgjengelig via Google nå.
 11. For FSX/P3D er det nå vPilot som gjelder, http://vpilot.metacraft.com/
 12. Hi! For the closest to home scenic routes, flights along the west coast is the safest bet. The mountainous regions east of ENZV and ENBR are impressive, but a little further north it's really spectacular. Any area along the coast between ENBR and ENKB is worth exploring, planning trips into long narrow fjords etc. FTX Norway is strongly recommended, get it now while it's on sale! Sent from my SM-G920F using Tapatalk
 13. Kult med batch, men dette er vel det samme som valgene du får når du høyreklikker på prosessen i task manager? Aldri opplevd noen endring i ytelse med det, egentlig.
 14. For GA er Xplane 11 kongen, for airliners og store flyplasser er det Prepar3d (eller FSX som P3D er bygget på) som gjelder. Merk dog at hvis man vil ha litt GA inn i FSX i stedet for å starte med ny sim så må man sjekke ut A2A sine fly, 172, 182, PA28 og Comanchee. De er simpelthen fantastiske.
×
×
 • Create New...