Gå til innhold

Magnus F. Meese

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  3 144
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Magnus F. Meese vant sist dagen den 13. mai 2020

Magnus F. Meese hadde det mest likte innholdet!

Om Magnus F. Meese

 • Bursdag 08. okt. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Magnus F. Meese's Achievements

23

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har du fremdeles fixes lagt inn? Min erfaring er at alle terrengfixes må fjernes fra community-mappa etter at MSFS selv fikset problemet.
 2. Clean install her uten noen addons enda, og etter en kjapp dronecam-sveip i Romsdalen er mitt inntrykk også at dette var en stor forbedring. Fant et mindre vann som hadde fått et eget platå på noen høydemeter over terrenget rundt, men ingen tårn eller hull. Er mer og mer overbevist om at med riktig styring vil MSFS ha null problem med å dominere markedet om få år.
 3. Det spiller ikke så stor rolle, dessverre er det ingen som produserer Force Feedback-sticker lengre, kun stikker som er fjærlastet til å sentrere. Dermed er det heller ikke mulig å få noe som en gang ligner på riktig "feel", så en Logitech 3D Pro gjør helt klart jobben så kan man spare pengene til andre ting. Pedaler kan være en god idé, disse er også fjærlastede og gir heller ikke noe feel, men er en fin ting å venne seg til å bruke om man kan påkoste seg det. Hjemmesim er fint for å trene på å bruke instrumenter, gjøre sjekklister, planlegge og gjennomføre flyvningen med alt det innebærer, trene fraseologi (særlig om man bruker VATSIM eller IVAO), og det meste annet som ikke dreier seg om det å fly flyet. Selve flygingen lærer man i flyet
 4. Hvis du har tålmodighet til å vente noen uker er TrackHat en langt bedre løsning. Jeg har TrackIR4, men bruker kun TrackHat PSeye + TrackHat-clip med batteri (å ikke ha den ledningen eller de små svært knekkbare utstikkerne på Pro Clip er helt magisk). Clipene og capsene deres er også kompatible med TrackIR-sensorer hvis man foretrekker, men hvis man ikke har en sensor allerede er det i mine øyne ingen grunn til å kjøpe TrackIR.
 5. Uansett om SDKen på sikt vil tillate landbare helidekk eller ikke tipper jeg at alle i én pakke vil være det greieste og ikke by på for mye performace-trøbbel. Det gjorde det i alle fall ikke for XP11 og P3D/FSX.
 6. Knallfine shots, fin redigering, og fin flyging! Seilflygeren i meg får litt angst av se en low and slow finale over vann, men dere med motor mener vel at det skal være sånn
 7. Kan undersøke litt. Startet på Værnes, da så alt greit ut. Innen 2-3nm nord av flyplassen var de både på horisonten og rett bak meg på flyplassen.
 8. Fremdeles plenty spikes nord av Værnes, bilder tatt mellom Værnes og Snåsa. Selve Værnes hadde også plenty spikes bare et par mil etter takeoff. Er dette konflikter med Norwegian Bush-striper og Værnes-scenery?
 9. Så lenge de ikke kjører samme stil som Rockstar og Ubisoft, der Steam må brukes for å launche MS Store som så launcher simmen. Det er til å bli gal av.
 10. Sjøfly er med ut av boksen, Icon A5! Ikke akkurat en Beaver, Cub, 180 eller 206, men sikkert morro likevel!
 11. 😁😁😁 En klassiker av en copypasta. Ellers trist å følge med på deg og kollegiatet. Akkurat nå er jeg rimelig happy med å ha gått for flygeleding fremfor flyging, selv om jeg er litt misunnelig hver enste gang jeg sender en av dere avgårde.
 12. Syns det ser helt riktig ut i form av høyde på hus, en av de store frustrasjonene med å bo her borte er at det ikke bygges i høyden, og med den høye befolkningstettheten betyr det at det å komme seg noen plass er en gedigen omkjøring. Det er litt som å ha fjorder og fjell i veien, bare i form av små eneboliger og rekkehus (og milliarder på mil med hekker og gjerder!), samt medfølgende 2-3 biler per husholdning som utgjør rushen. Enig i at det ikke er en så stor revamp som man kunne håpt, men det er et godt steg i riktig retning. Sitter på gjerdet enn så lenge, men om det kun er simlisensen som må punges ut for, og det meste av kjøpte addons kan overføres kostnadsfritt, kan det fort hende jeg slår til.
 13. https://www.youtube.com/user/robainscough/videos Denne YT-brukeren har lastet opp to videoer fra flyving rundt i det som angivelig er v5. Han har riktignok noen beist av noen PCer, men syns London-videoen imponerer.
 14. https://www.vatsim.net/members/member-help
 15. Hvis du har et kamera med høy FPS, som PS2 Eye, kan du alltids prøve FaceTrackNoIR, har ikke erfaring selv, men erindrer å ha lest om folk som syns det funker fint på andre fora og Reddit. Her kreves eget detektivarbeid.
×
×
 • Opprett ny...