Gå til innhold

Eddi Tausvik

Members
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eddi Tausvik's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tipset Magnus - testet det, CRJ dukker opp på rett sted, men med dark cockpit, og lar seg åpenbart ikke vekke til live heller, he he.. Det jeg lurer på er om FS Starter tool hamler opp med å ha alt på stell, i cockpit når du laster opp.
  2. Fra P3D er jeg vant til å kunne lagre underveis i flighten, for så å kunne reloade fra det samme punktet. Kjekt hvis man bare vil trene på approach og landing f.eks. I MSFS er det visst ikke mulig å lagre på samme måte. Jeg flyr for tiden Aerosoft CRJ. Er det noen som har erfaring med programmet FS Starter tool?
  3. Hei Tore. Takk for tips. Den softwaren du viser til, trenger man FSUIPC for å få det til å funke eller? Og du flyr med dette i MSFS?
  4. Verdt et forsøk! Skal få ta i en konverter og rydde opp i kabler, prøve SPAD next. Takk for innspill så langt - du og dere skal få høre hvordan det går 🙂
  5. Ok, det er et voldsomt mylder av kabler og greier på dette utstyret. Jeg må ta en titt på hva som faktisk er på utstyret per i dag. Skal se litt på hvilke adaptere som finnes. Videre ser det ut som Yoke og rudders seriekobles med Throttle Quadrant, og derfra skal gå til pc?? Se vedlagte bilde. Er det en slik adapter jeg må se etter tror du?
  6. Frank, Hva menes med en «god» USB Serial adapter? Er det kvalitet/med strømforsyning, eller hva?
  7. Mobiflight sin WASM modul er notert. Skal sjekke det ut - takk for tips - dere er greie å ha!
  8. Takk for tips og råd Frank - jeg skal sjekke ut litt på dette. Kan hende jeg må spørre litt igjen. Hadde vært artig å fått disse godsakene opp å gå igjen! 😀
  9. Hei og takk for kjapt svar. 😀 Er Spad next et enklere alternativ enn FSUIPC? Både Yoke, Rudders og Throttle Quadrant har forøvrig «gammel» utgang (com?) Finnes det overganger til USB fra det?
  10. Hei! Nå trenger jeg antagelig litt drahjelp, og håper noen her har tilsvarende utstyr, eller er kloke på gode råd for hva jeg skal gjøre. Jeg er så superheldig at jeg har fått låne prima utstyr av en "pensjonert" hardcore-simmer. Yoke, Rudders og Throttle Quadrant fra Precision Flight Controls. I tillegg diverse fra GOFLIGHT (som har opphørt, slik jeg har skjønt det) Er det noen her inne som har erfaring med å "konvertere" slikt utstyr til MSFS? Jeg har til nå ikke benyttet meg av FSUIPC. Det bør jeg sikkert nå...? Har sjekket litt på nett, men er usikker på hva og hvor jeg skal begynne...! Håper noen her kan være "Støttekontakt" i jobben med å få dette flotte utstyret tilbake i flight igjen! Vedlagt er bilder av utstyret.
  11. King Air er det selvfølgelig. Flyr P3D, men der går det vel ikke med MFSF-livery..😄
  12. Hei! Har en Carenado Baron King air 200 fsx/p3d. Hadde vært kjekt med Luftambulansen sitt livery, da jeg har både ENVA, ENAL og ENCN flyplasser (og ENGM selvfølgelig) Har søkt litt, men finner ikke noe. Noen som vet om noe finnes? Evt er det veldig vanskelig å lage livery selv?
  13. Takk for tilbakemeldingene Torbjørn - skal vurdere å kjøpoe det likevel - det er endel trafikk over Bergen på VATSIM... og det er bra saker!🙂
  14. Takk for svar Torbjørn. Er du fornøyd med Sceneryet ellers da? Har du siste versjon? v.1.04? Og hva er sjansen for at det blir en oppdatering i relativt nær framtid?
  15. Hei! Lurer på om noen av dere andre har dette sceneryet, og eventuelt kan bekrefte/avkrefte om den nye terminalen (terminal 3) er oppe og går i aller nyeste update (som jeg tror er v.1.04). Tror ikke jeg blir å kjøpe det hvis den ikke er med.... mvh Eddi Tausvik
×
×
  • Opprett ny...