Jump to content
Sign in to follow this  
Dag Johansen

Til dere med hotmailadresser

Recommended Posts

Denne mailen gikk akkurat ut til dere, og siden jeg vet at mange av dere aldri leser mail som kommer inn der gjentar jeg denne her.

quote:

Hei.

I det siste har det forekommet mye misbruk av forumet på FlightSim.no, og for det meste kommer dette fra personer med hotmail-adresser.

På bakgrunn av dette har jeg desverre kommet til at vi må stenge ute alle brukere som er registrert med slike adresser. Dette vil skje om en ukes tid, og om du ikke vil bli utestengt må du oppdatere profilen i forumet med ny mailadresse:

Gå til
logg deg på og velg videre linken "min profil" i menylinjen øverst på siden. Der kan du endre mailadressen din og unngå å bli utestengt.

[ 08-03-2002: Endret av: Dag Johansen ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har forresten også stengt en rekke kontoer med mailadresser som ikke fungerer i dag, og jeg fortsetter å sjekke disse.

Har du sjekket at mailadressen i profilen din er den riktige?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg prøvde og endre e-mail adressen min, men det kom en feil: Pga etellerannet kan ikke @hotmail.com, og @yahoo.com

og noe annet.. Er det noe liknende du sa i det andre innlegget? [image]images/icons/confused.gif" border="0[/image]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg fatter/skjønner ikke noget som helst:

-Hvad er der Præsist sket siden vores adresser ikke må væres hos Hotmail?

-Hvis nogen vil skrive til os, hvad så?

-Hvordan kan du, Dag, udelukke (respekt for at du er administrator/ejer)alle uskyldige med hotmail i stedet for at finde den rigtige synder?

Undrer mig meget !!! [image]images/icons/rolleyes.gif" border="0[/image] [image]images/icons/shocked.gif" border="0[/image] [image]images/icons/confused.gif" border="0[/image]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jimmy ...

Noen få ødelegger for mange, vet du.

Støtter deg fullt ut Dag. Utvid gjerne medlemskriteriene med flere persondataer også. ( Fødseldato etc...)

[ 08-03-2002: Endret av: Birger Blomvik ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er VEL drøyt å utestenge folk fordi de har en e-postadresse knyttet til et bestemt sted, i dette tilfellet hotmail. Om det hadde rammet meg, hadde jeg måttet sende en hel haug med adresseforandringer. Dette synes jeg var overilet, i alle fall dersom det ikke finnes noen gode argumenter for det som ennå ikke er nevnt.

Hvem blir den neste: Online? Frisurf?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er ikke snakk om bare hotmail, men alle slike "lag deg en adresse på 3 sekunder steder". Årsaken er enkelt og greit at 90% av registreringene i det siste er på hotmail, og når jeg sjekker disse viser det seg at det aldri blir svart på mail til de, eller at det åpenbart er noen som går under falsk flagg.

Disse "ikke isp adressene" har vært stengt for registrering i en uke nå, og av en eller annen merkelig grunn har ingen klaget over det.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvfølgelig kan jeg det Jimmy. Hvis du ikke har annen mailadresse er det bare å sende meg en mail, og da ordner det seg sikkert...

Et annet eksempel - jeg sendte ut ca 400 mailer, og nå er 70 kommet i retur med account inactive eller mailbox unavailable...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette er et bra tiltak. :)

Jeg regner med at de fleste har en "normal" email-adresse tilgjengelig, og det burde være greit å oppgi denne i profilen sin. Hvis man helst ikke foretrekker at andre skal se mailadressen, så har man jo et valg i profilen der det står "Vise din mail-addresse til andre via dine innlegg?". Velger man "nei" på dette, så blir det, såvidt jeg skjønner, kun Dag som har tilgang til å se email-adressen, og da bør jo alle være fornøyd.

Morten.

[ 08-03-2002: Endret av: Morten Hanssen ]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

...det å ha en "hotmail"-adresse må da være likestilt med å ha en hvilken som helst anne e-mail-adresse...dette er ikke helt demokratisk spør du meg.......!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Flott Dag.

Å stenge ute email adresser fra Hotmail og andre "jalla"-email tjenester er supert.

Jan Roar Rød

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke hotmail selv men er ikke enig med Dag her.

Det er mange seriøse brukere som også har hotmail-adresser som tross alt er en av de mest brukte email adressene i verden.

Det er isåfall bedre å la de som har hotmailadresser og som er seriøse å sende deg en mail Dag slik at du vet hvem som fortsatt ønsker å bruke sine hotmail adresser.

Dette bør du kunne godta ellers kan seriøse simmere bli utestengt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hei Dag.

Jeg har hotmail, men jeg har ikke fått noen mail av deg..

Hvis du stenger meg ut av forumet på grunn av den mailservicen som JEG bruker, hvordan mailsystem skal jeg da benytte meg av?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er en ting jeg ikke skjønner her. Dersom man har, eller noen andre i familien har et internettabonnement, så er det vel for de aller fleste mulig å ha flere såkalte familie-epostadr. på det abonementet?? eller tar jeg feil. telenor, tele2, etc. har ivertfall slike muligheter. Da kan jeg ikke skjønne annet enn at det må være en smal sak for de fleste å få en mailadr. som kan spores eller kan brukes her. Jeg skjønner Dag veldig godt. Selv har jeg også en hotmailadr. men den er i forbindelse med MSN-bruken og det er i prinsippet ikke noe galt i å ha en slik adr., men her som ellers er det de få som ødelegger for de mange.

Jeg synes heller vi skal være takknemlig for at Dag orker å bruke tid, penger og krefter på disse sidene og akseptere at han gjør det tiltak han anser som nødv. for at dette skal bli et seriøst og trygt forum for oss simmere som ønsker å ha en hyggelig tone og hobby.

Mener Dag har akseptert ganske så mye av innlegg som har vært postet her det siste halve året og et sted går det en grense.

Så Dag du har min støtte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desverre så finnes det de som av en eller annen merkelig grunn "liker" å ødelegge for andre...

Bar tiltak, og støtter deg fullt ut på den her! [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image] [image]images/icons/cool.gif" border="0[/image]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er meget beundringsverdig at du vil prøve å holde useriøse folk unna flightsim.no. Men det å kutte ut alle med hotmail adresser er jeg ikke så sikker på at hjelper så mye. Det finnes tross alt masse muligheter til å skaffe seg en mailadresse mer eller mindre anonymt som ikke er hotmail eller msn. Jeg har brukt hotmail eller andre adresser selv på endel fora for å unngå spam i innboksen min, men nå er jeg registrert her med min reelle ISP, for jeg vil ikke risikere å miste tilgangen hit:-)

Men jeg ønsker tiltaket lykke til, og jeg synes flightsim.no er en trivelig plas på nettet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg ser at en del av dere påstår at dere ikke har annet enn hotmail-adresse, og jeg kan liksom ikke helt tro på det. De aller fleste av dere har en (eller mulighet til å lage flere) adresser hos ISP'en dere er koblet på nett hos. I tillegg har dere kanskje en mailadresse på skolen eller på jobben som også kan brukes.

Videre er det en del av dere som klager på at jeg bare tar hotmail, men det er ikke riktig. Jeg har stengt en rekke av disse mer eller mindre anonyme mailadressene, men det er hotmailbrukere det som oftest er umulig å få fatt i siden mange skjelden eller aldri leser mail på kontoen sin. Derfor la jeg inn dette emnet slik at de det gjelder skal være klar over det.

De som ikke har noen alternativer til hotmail (eller de andre leverandørene dette gjelder) får bare sende meg en mail, så skal jeg se hva vedkommende har postet i det siste for å beslutte om jeg vil la han beholde adressen her i forumet.

Til slutt - dette er kun gjort for å få ryddet unna en del brukere som for en stor del bruker forumet til å poste en mengde mer eller mindre usaklige innlegg, og også for å rydde unna en del av de som går under falskt navn/mailadresse her.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utmerket tiltak Dag!

Støttes fullt ut!

For dem som ikke skjønner poenget:

Hotmail, Yahoo og andre slike "kjappe" mailtjenester, er greie steder å opprette anonyme mailadresser, d.v.s. gjemme seg bort. Hos alle de firmaene jeg drifter nettverk hos, er mailserveren rett og slett sperret for mottak og sending fra/til slike adresser. Dette på grunn av anonym spam og virusmailer.

På den annen side er Hotmail og Yahoo kjekt å ha, hvis du ønsker å investere dine finanser i Nigeria eller ønsker å kjøpe "University Diplomas"!

Som dag har påpekt: Jeg kan ikke skjønne at dette skal være noe problem. De fleste ISP'er tilbyr opp til flere e-mail adresser per tilgangskonto, noen kaller det "famile-email" e.l.!

Get serious and responsible!

Jan-Thore,

Stavanger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et lite OBS her:

Når dere skifter mailadresse vil dere automatisk få nytt passord, og dette blir sendt til den nye adressen (gjett hvorfor..)

Når dere logger dere på igjen med det nye passordet kan dere gå inn i profilen igjen og endre dette om dere ønsker det.

En del har nå klart kunststykket å skifte mailadresse til en som ikke eksisterer, og følgen av det er at de ikke får logget seg på igjen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TOTALT TÅPELIG.

Her er det snakk om å stemple en hel gruppe mennesker fordi noen har gjort noe som ikke er likt.

Skal vi strekke det videre til at det også blir utestengt folk med ringkontantabonnement, postboksadresse i midtnorge og folk som er lavere en 1,75. ???

Det virker jo også som om disse er sterkt representert i den useriøse gruppen.

Nei, totalt tåpelig. Det er nok å strekke det ganskelangt, men jeg fikk fort assosiasjoner til jødehatet fra naziregimet. Alle som har det eller den egenskapen skal stemples under ett.

Stå på, dette blir bra.

Neste tiltak er nok at kun folk med tilkobling via Telenor sitt internett eller bredbånd kan være brukere, så siler vi etterhvert ut de som kun har modem, og til slutt får ikke de som har joystick lov til å være med heller.

Men husk, nå i første omgang tar vi hotmail'erne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tor Rasmussen:

Takk for at du greide å formulere noe jeg ikke greide helt..hehe

Dette er totalt ute på vidda..og litt lenger..

[ 09-03-2002: Endret av: Snorre Sandengen ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...