Gå til innhold

Jan Gulliksen

Members
 • Innholdsteller

  1 564
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Jan Gulliksen

 • Bursdag 30. nov. 3
 1. Også Torp og Rygge. Flyet skal teste nav- og kommunikasjonsutstyr på de tre plassene i tidsrommet 3.-10. november ifølge russsernes søknad til Luftfartstilsynet.
 2. Dere som sier at Biltema har to Spitfire, har selvsagt rett. (jeg skrev én)
 3. Biltema har én Spitfire. Den var på oppvisning på Jarlsberg sist søndag med en dyktig pilot i cockpiten. Dette er veldig trist.
 4. Hele helgen er for flyfolk - for dagen etter er det full rulle på Jarlsberg - http://www.jfs.no
 5. Da har jeg fått nytt ICAO-kart over Sør-Norge i posten etter kjapp levering av NAK Shop og Posten!
 6. Fantastisk flott og artig å se dette! Du fanger opp mye fra den vinkelen, og det ser ut til at det er bra kvalitet på kameraet. Er det kamera beregnet på "den slags", med spesialfeste osv?
 7. Fantastisk flyging! Her ser det ut til å være stålkontroll hele veien. Imponerende!
 8. Fantastisk, dette så jo utrolig bra ut! Godt jobba, og lykke til videre med utvikling av simmen og flyturer worldwide!
 9. Ja ja, den døde nok kjapt! Det så ut til at det var noen fjær-rester som føyk opp over windshielden rett etter landing (ca. 1'25).
 10. Skandinavias største flammeshow, Biltemas Spitfire + + + Med andre ord: Flyshow på Jarlsberg 15. august! Oppdateres her etter hvert: www.jfs.no
 11. Det er "den dusten der" som har skapt suksessen Ryanair ....
 12. Og uansett hva grunnen var til at flyet traff taubanen, så gjorde piloten en formidabel jobb med å få flyet trygt hjem igjen!
 13. Kanskje det kom fra arrangementet på Kjevik og trente på innflygninger til Rygge? Kontrollsonen til Rygge ligger jo akkurat så vidt innom Horten.
×
×
 • Opprett ny...