Gå til innhold

michael8210

Members
  • Innholdsteller

    518
  • Ble med

  • Siste besøk

Om michael8210

  • Bursdag 31. mai 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

michael8210's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vil opplyse om at Egon har en sånn pizzabuffé...det koster 130 kroner pr. hue, og du eter hvor mye du vil. Øl er ikke med i prisen, gutta...husk det.
  2. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=152911 Alle omkom i flyet, inkl. folk på bakken. Triste saker.
  3. Har sett den. Den var egentlig ganske bra.
  4. Han høres veldig italiensk ut... Veldig newyorker.
  5. Husker jeg kom på skolen og skulle ha engelsk. Visste ikke at det var muntlig fremføring, så jeg dro flyhistorie fra 1903 til nåtiden. På husk... Gikk bra det. Fikk fem pluss og greier. Bare at hele klassen lo når jeg kom til første Verdenskrig og nevnte flytypen Fokker... Ble mobba i et år senere...
  6. Jeg var der idag. Plutselig så ser jeg Fred Solli...tok en liten prat med han. Men da var det over...klokka var over fem, dessverre. Men en veldig koselig kar da... Skulle ønske jeg oppdaget at det var noe ang. FSX der før.
  7. God landing, ja...tunga rett i munnen. For et flott etternavn du har, forresten...
  8. "Straighten your head up." - "My head is up...oh...there you go." Hehe...morsomt det der. Hadde vært interessant å ta en tur.
  9. Er 191 høy...spør alltid om jeg kan ta ned setet...når jeg først tar ned setet, så er det max en centimeter. Og om noen har tatt ned setet foran meg, som gjør at jeg sitter som i en sardinboks, så spør jeg bare en flyvertinne (har faktisk hendt at de har spurt meg om det går bra, og at det ikke er for trangt. ) Kameraten min bare holder igjen setet om noen er på vei til å ta ned setet foran han...bare holder igjen.
  10. Har en kamerat som var i London for litt siden...der sto det kun at PCer skulle taes ut av håndbagasjen under sikkerhetskontrollen. Sto ingenting om fotoutstyr. Tror ikke det blir noen komplikasjoner ved å ha kamerautstyr i håndbagasjen.
  11. Jøssenavn hvor mye denne tråden har blusset opp. Jeg og kameraten min snakket litt om å gå til VG med det, men vi ville ikke gi Norwegian dårlig rykte da...selv om det er ikke sikkert VG hadde giddet å brydd seg mer om det. Men som sagt, jeg merka at kapteinen ble litt snurt når jeg nevnte ditt og datt om flaps og alarmer...men han trakk litt på smilebåndet når jeg måtte gå og sånn da. Med tanke på at jeg var entusiastisk og sånn. Menmen...takk for mange fyldige svar mtp. checklister og sånn. Tenkte kanskje ikke at den alarmen som går av om du ikke har satt flaps ikke kom før på NG-serien, men nå har jeg blitt klokere på det.
×
×
  • Opprett ny...