Gå til innhold

Thomas Lorentzen

Members
 • Innholdsteller

  2 853
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Thomas Lorentzen

 • Bursdag 05. april 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her lander undertegnede med en kollega og en F/O fra DY på "klapp" - dette er Kjetil sin 73H sim på Eidsvoll.
 2. Prepar3D virker interessant nok, blir spennende å se hva fremtiden kan bringe med seg. Eller så kan kanskje du begynne å feie for din egen dør, få bort den alldeles overdrevne bruken av "!" som du alltid har.
 3. Jeg har oppdatert AddonManager nå, tror nok ikke det blir en 14 timers test til, men får prøve en tur senere
 4. Turen var så lang og krevende (14t40min) at når jeg svingte av banen i San Fransisco var det kun gatene som stod igjen, terminalbyggene var borte. Heia Flightbeam! :cry:
 5. Har ikke fullført en flytur på lange tider pga. bytte av hardware og mye jobb, men er såvidt igang med å få kjerra inn i fingra igjen. OSL-MOL, med lavt skydekke over fjellet mot nordvestlandet: .. etter en kjapp turn på *ML bar det tilbake til storbyen, lavt skydekke også her: Nå lades det opp til PMDG 777LR!
 6. Nei, mener hvordan plassene er organisert. Flyene står ikke bare øst/vest der oppe, det er stands som også er basert på turnout, altså som ikke trenger pushback. Når det kommer til hvor mastene står kan jeg sikkert ta bilder av disse i helgen, det er også blastfence der oppe om det er noe du har liggende.
 7. Litt av ett støkke! Om du vil ha korrekt parkeringsconfig på RemoteNorth, let me know.
 8. Haha, memories! Lurer på hvor det har blitt av gjengen, husker Flightsimkanalen på #mIRC i gode gamle dager
 9. Det verken er eller var planen, den blir bare meldt opp med nytt leg AMS-OSL når den må nedom. Mest sannsynlig en medical div.
 10. I mine øyne er det ikke noe sjakktrekk og skulle drive å pushe på cockpit ett brev, det virker mer mistenksomt enn noe annet. Spør gatepersonalet, så tar de det direkte med cockpit.
 11. 3 måneder siden du postet omtrent det samme, hvis du ikke allerede er medlem på "naboforumet.no" så tror jeg du har større sjans for respons der. Flightsim.no er (dessverre) på en nedfallende gyldenvei i mine øyne.
 12. Kjenner det er lenge siden jeg har flydd helikopter, godt å få det i fingra igjen
 13. Takk. De har jo inkludert en del nye features denne gangen, bl.a dynamic shadows. Jeg merket ingen stor loss i FPS, det eneste er med PNW inne og en STAR som star meg over Seattle i dårlig vær, så sjekket jeg måleren nede på 12-15, men forbi PAE og inn mot CYVR lå den på 20-25 all the way down.
×
×
 • Opprett ny...