Jump to content

Olaf Ghanizadeh

Members
 • Content Count

  1,967
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Olaf Ghanizadeh

 • Birthday 09/15/1991
 1. Hei. Selger mitt Logitech G940 da jeg ikke har noen maskin å spille FS på lengre. Selges for 1200 + frakt, ev. henting.
 2. Jeg tror aktiviteten dabbet av etter at det ble moderert med jernhånd her inne en stund, av en som absolutt ikke burde vært moderator, noen flyttet til naboforumet, andre gadd rett og slett ikke mer når miljøet ble så dårlig. jeg tror ikke aktiviteten her og på naboforumet sammenlagt er like stor som den var her tidligere.
 3. Jeg har stikke, throttle og pedaler til salgs. Ikke yoke altså, men stikke.
 4. Skal flytte og har ikke plass til denne lengre. Selges for 1000,- + frakt. Det er altså et HOTAS-sett(stikke og throttle) med force feedback og pedaler. De ble kjøpt i februar 2011.
 5. Jeg har faktisk en du kan få kjøpe. Mangler clipen så den må du ev. kjøpe ved siden av. Mail meg på laffen91(KrøllA)gmail.com om du er interessert)
 6. Mest sannsynlig ikke. Hvis du ligger mellom 8-18 så har du ikke kraftig nok maskinvare til de instillingene du har valgt. FPS-limiter hjelper mot at man skal hoppe mellom 100 på cruise og 40 på approach slik at man kan ha en jevnere flyt.
 7. Når forebygningstiltakene i begge ender er så dårlig så er det vel egentlig ganske høy risko for en slik hendelse. Det burde vært merket tydeligere at bilistene har vikeplikt, i tillegg burde det legges inn en god margin på høyden man skal ha på short final. F.eks Notodden skal man være minimum 25 meter over bilveien når man krysser.
 8. Det finnes Braathens til NGX jo. Det er jo det på bildet... Husker ikke helt hvor jeg fant den, men tror det var på AVSIM. Kan ev. sende deg på mail.
 9. Legger ut et par bilder fra mine siste flyturer!
 10. Det var rart, Geir Anders. Jeg husker det veldig godt og jeg var ikke så gammel da det skjedde.
 11. Hvis det er noen som har lyst på det så selger jeg det for 300,- om du kan hente det her i Sundvollen før søndag...
 12. Mulig jeg driter meg ut nå, men 757 har vel bare ett sett med ailerons, i motsetning til 767 og andre større som har flere. Uansett så pleier også slike "ekstraror" å låse seg ved høy fart.
 13. Ytre balanseror? Regner med du tenker på speedbrakes/spoilers som kan brukes til å hjelpe maskinen å svinge i lavere fart. På "glatte fly" som 757 og 738 er dette et effektivt hjelpemiddel.
×
×
 • Create New...