Gå til innhold

Einar Halvorsen

Members
  • Innholdsteller

    1 559
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Einar Halvorsen

  • Bursdag 10. april 1954

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Einar Halvorsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg og min fru skal på en ukes ferie til Orlando Florida i september. Fra Orlando til Daytona Beach er jo ikke veien lang. ;D, Da er det nærliggende at det kan bli aktuelt med en liten sightseeingtur i en feks C172. Er det noen her på forumet som kjenner noen norske instruktører som jobber der borte som jeg kan kontakte. Eller kanskje det er noen instruktører "over there" som følger med på forumet her. Svar/tibakelemdinger kan gis i denne tråden.
  2. For de av dere som har sans for spektakulær akrobatik med fly så kommer Jurgis Kairys til alle tre airshowene i Norge i sommer. Jeg har sett et par av hans oppvisninger og de er helt fantastisk. Utrolig hva den mannen kan få til i et fly. Her er listen: 2012-06-03 Airshow, Kjeller, Norway (SU-26) 2012-06-09 9-10 June, Aishow, Stavanger, Norway (SU-26) 2012-06-16 16-17 June, Airshow, Bodo, Norway (SU-26+AirBandits?) Hjemmesiden hans finner dere her: Jurgis Kairys
  3. Jeg prøvde å komme meg til stevnet, men like nord for Dagali måtte vi snu pga veldig lavt skydekke og skumle værforhold. trist men slik ble det denne gangen.
  4. Noe annet som Luftfartsskolen gjør er at de konkurrer med flyklubbene om utdanning på PPL-nivå. Mao de "tar" mulige PPL-elever bort fra flyklubbenes skoler og da også grunnlaget for mange av de små klubbene som har PPL-elever som en del av sin grunnstamme. Her kunne Luftfartsskolen konsentrert seg om CPL/ATPL utdannelsen og latt klubbene sørge for PPL-skolingen.
  5. Tviler sterkt på at noen andre kan klare å skrive så usansynlig mye svada på en gang som Kenneth Rønning har klart. Klarer noen det må de få premie.
  6. Brodern fikk besøk fra oven tidlig lørdag morgen. Gjestene kommer
  7. Jeg skal til Rygge en tur lørdag, men hva er egentlig programmet for showet??? Under program på websidene til showet er det listet opp en mengde fly som skal være der. Enten i lufta eller på bakken. Hva så?? Savner en oversikt over når tid de enkelte ting og tang skal skje. Går jo ikke å planlegge noe ut fra det som er oppgitt på sidene til Rygge Airshow. Dessuten hadde det vært flott med et områdekart som viser hva som er hvor. Regner jo med at de har en plan for både hva som skal skje til hvilke tider og hvor både fly, boder utstillere etc skal være. Skulle da være en enkel sak å få dette ned på et stykke papir eller noe.
  8. Fikk fornøyelsen av å sa Jurgis på Dala-Jærna i går. Det var en utrolig opplevelse å se hva den mannen kan få til med et fly. Skulle tro tyngdekraften var opphevet. Det var dagens desiderte høydepunkt.
  9. Her et et: VCA Kontakt Jan Harry Sørensen
  10. Hei Mads, takk for turen du tok innom. Hyggelig å hilse på deg. Det ble en fin dag med både flyturer og vaffelsteking og -spising.
  11. Det er bare å ta seg en tur innom. Alltid hyggelig å treffe nye flyintereserte. Er jo muligheter for de som ønsker å starte en flykariere å få informasjon om hva osm kreves, hva dette koster etc.
  12. Været i sommer har ikke gitt mange muligheter for flyging, så vi fyrer derfor opp vaffelpressa lørdag 1. aug. 2009. Her blir det flyprat og mimring. Er det noen fra forumet som vil besøke oss er det bare hyggelig. Mer info her: Ski Flyplass - vaffeldag
  13. En liten times flytur nord-øst for Oslo. Dala Jerna
×
×
  • Opprett ny...