Gå til innhold

Kjartan berg

Members
  • Innholdsteller

    382
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjartan berg

  • Bursdag 25. aug. 1995

Kjartan berg's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei folkens! Vel etter mange mange måneder uten pc og flight simulator er jeg nå tilbake. FSX er lagt inn på ren datamaskin og går greit på 25 fps. Ikke dårlig når man får det gratis! :grin: God Jul!
  2. Hei! Har nå tatt livet av to servoer på mitt kyosho 4ch minium fly.. Tenkte derfor at det er like greit å oppgradere.. Har sett litt rundt og kommet over dette: http://www.rcbutikken.no/produkter/fjernstyrt-rc-fly/ny-art-tech-2500-glider-na-med-flaps--24ghz--sterk-epo-25m-vinges.aspx Er en del åkerer og noen modellflystriper i nærområdet så plass er ikke et problem Hva tror de litt mer erfarne?
  3. Kom over en artikkel om utbyggingen av OSL på bygg.no og følte for å dele den med dere: http://www.bygg.no/2011/07/dette-er-nye-osl
  4. Den flymaskinen der bringer minner fra når jeg var liten og min far eide en T210N (LN-TFI). Etter min mening verdens fineste maskin!
  5. Hei! Selger nå mitt Canon 7D med tilhørende utstyr. Kameraet har tatt ca. 7500 eksponeringer og har ingen skader eller riper. Følger med et highspeed 8gb CF minnekort. Lowepro kamerasekk, nesten mint. Canon EF 70-200mm f/4L USM mint optisk men festet på solblenderen (ikke objektivet) er skadet, sitter på men ikke like godt fast. Hoya 63mm HQ UV-Filter følger med. Canon Speedlite 430EX II også helt mint. Har alt av bokser, manualer og kvitteringer bortsett på kamera sekken. Tenkte på å få rundt 16000,- for alt men kan diskuteres De to objektivene, macen og den største blitsen er ikke inkludert
  6. Fine bilder ! Hahah, lo godt av den Ivar! :grin:
  7. Nå er jeg vel ikke gamle gutten, ei heller hatt så mange fly turer men har to opplevelser jeg aldri kommer til å glømme: 1 Jeg skal med min mor og bror ifra Oslo til Trondheim med en SAS 737 (600?) maskin og vi får beskjed om at det kommer til å bli en humpete innflygning i Trondheim pga kraftige vindkast fra Nord altså crosswind. Dette var i perioden jeg fortsatt hadde en liten flyskrekk og liten kunnskap om fly.. Men tilbake til hendelsen, vi begynner innflygningen til Værnes i kullsvarte skyer og en satans risting. Ute av vinduet kan vi se ufattelig mange lysglimt fra lyn og jeg kjenner at jeg begynner smått å svette. Vi kommer inn fra Hegra (27) og begynner å se bakken men den virker som den går sidelengs bortover. Jeg funderer over hvordan vi kan fly sidelengs igjennom lufta samtidig som jeg innser at flyet må lande med en fryktelig vinkel. Plutselig dukker hangarene på Værnes opp i en sykt stor fart og jeg tenker at dette blir en sykt hard landing, jeg hadde rett! Vi smeller hard ned i bakken samtidig som vi kastes sidelengs i stolene pga den bråe vinkelen etterfulgt av en syk oppbremsing. Var mange som skvatt i kabinen for å si det mildt. 2 Jeg er nå blitt 12 år og skal ut å fly i LN-KCL, en gammel Cherokee 140. Vi er to i cockpit og tar av ut mot fjorden i nydelig sensommer himmel men dessverre en god del vind. Planen er å fly mot Tautra der jeg skal få oppleve hvordan flyet oppfører seg i stall. Grei plan egentlig og vi putrer i vei i ca. 80mph (?). Akkurat da oppdager vi at transponderen slutter å lyse og at en sikring har røket. Som sagt var jeg paranoid og med en mild flyskrekk så dette var ubehagelig. Roar, som den erfarne piloten han er velger å returnere umiddelbart til Værnes. Ikke akkurat den værste historien i verden men var litt ekkelt for meg som tenkte at nå går alt til h*****e som på Air Crash Investigation.. Blir jo selvfølgelig avsluttet med en god del vind på final og en del "luftlommer" under returen til Værnes. Ellers så er det vel kun de forferdelige barneskrikene og den klassiske matforgiftningen/diaré'n på flygningen ifra Gran Canaria til Værnes, ganske ubehagelig..
  8. Er vel enda en sak som er overdrevet av media. Man skjønner vel at gutten ikke satt der alene, og ble fortalt hva han skulle si..
  9. Uh, ventet lenge på dette, gleder meg som en liten unge
  10. Ser meg enig i Tom ang. skyene på det øverste bildet. Er ikke en ekspert på skyer osv. men det så litt vel tett og toppete ut?
  11. ...er det blå himmel over vestkysten av USA. Fortsatt god helg
  12. Jeg er med! Kan anbefale Graffi på solsiden hvis noen heller foretrekker byens beste burgere!
  13. Pent fly! Veldig likt Sukhoi Superjet ? http://www.bombardier.com/en/aerospace/products/commercial-aircraft/cseries/cs300?docID=0901260d800091e2#
  14. Iq'en på enkelte er til å skryte av.. http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/ranheim/article1545056.ece
×
×
  • Opprett ny...