Jump to content

Martin Schjetne

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Martin Schjetne

 • Birthday 07/15/1988
 1. Historien kort fortalt: Het tidligere Scanair og var eid av SAS. Deretter ble dette Premiair, MyTravel Airways og til slutt skiftet MyTravel Airways navn til Thomas Cook Scandinavia. IATA-koden er DK, ICAO koden er VKG. Callsign er VIKING. Forøvrig samme callsign som Scanair brukte i sin tid God tur!
 2. Herlig! God motivator når man sitter med teorien
 3. Flott film! Er i startgropa med PPL selv, og kjenner det gir mye motivasjon det der!
 4. Noe av grunnen til at de ikke har endret på designet til 737 MAX i forhold til 737NG har med sertifiseringen å gjøre. Når Boeing utviklet NG endret de på såpass mye på flyet at de såvidt fikk sertifisert flyet som en 737. Altså, de slapp å sertifisere et helt nytt fly, og slapp unna med en kortere sertifiseringsprosess. Når de nå gjør ytterligere endringer har de allerede "brukt opp" det meste mellom Classic og NG, og MAX får kun små designmessige endringer som bla nye motorer.
 5. Utrolig godt at ingen ble skadet under denne hendelsen! Brann i tunnel, være seg snøoverbygg eller annen form for tunnel, er noe av det verste som kan skje. Er tydelig at ombordpersonalet har gjort mye riktig da varme og røyk sprer seg utrolig fort i et slikt scenario. Men over til de materielle skadene, så var det vel ikke akkurat tap av 2 stk 73-sett som NSB trengte akkurat nå. Er gode tog som det ikke er så lett å erstatte med en håndvending er jeg redd. Nå trenger vi ihvertfall flere FLIRT sett! *krysser fingrene* Men uansett, ingen ble skadet, og det er det som betyr noe når noe slikt skjer.
 6. Da har jeg faktisk fått det til! Var firewallen min som plutselig ville blokkere, men det har jeg løst. Leste et sted noe om at den kunne lage en blokkering først etter første gangen man tok AirDisplay i bruk. Og så fungerte det plutselig i FS også :crazy: Rart med PC! Jeg bruker da Wilco A320 og FSX. Fungere som bare det
 7. Bare la vær å dra hele "bildet" av FMC'n ut av hovedskjermen din og over til iPad'n. Blir noen mm av FMC'n som fortsatt blir synlig på hoveskjermen altså.
 8. Prøvd å la noen pixsler være igjen på hovedskjermen?
 9. Er det det ikke gjør. Så skjønner svært lite :crazy:
 10. Må undocke vinduet og sørge for at du har noe av fmc'n igjen på den store skjermen. Da skal det fungere. Altså velge "Undock" på FMC'n. Men jeg sliter fortsatt. Hvis jeg klikker et annet sted på skrivebordet på iPaden, så vil FSX pause og touch funksjonen fungerer igjen. Klikker jeg på FSX vinduet så starter fsx, men touch fungerer ikke på iPaden lengre. Har skrudd av valget om at fs skal gå i pause hvis jeg bytter til et annet program i options..
 11. Hei! Får ikke dette til å fungere med FSX altså. Kjører FSX i window mode, undocker mcdu'n og drar denne til iPaden. Men da fungerer ikke touch funksjonen i det hele tatt. Jeg lar noen piksler være igjen på hovedskjermen slik at den oppdaterer seg. Kan bruke musen til å trykke på mcdu'n, men ønsker jo å bruke touch! Har ATI Radeon HD4800 kort og win7 64-bit.
×
×
 • Create New...