Gå til innhold

Knut Arne Nygård

Members
 • Innholdsteller

  966
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Knut Arne Nygård

 • Bursdag 10. feb. 1969

Knut Arne Nygård's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan det vere dette? http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7904172
 2. Har aldri høyrt om HD bilde :confused: Men litt meir info om kva du skal bruke dei til, så blir det lettare å hjelpe.
 3. Med denne USB til gameport konverteren kan du enkelt kople til 2/4 analoge potmeter og 4/8 digitale brytarar. Har sjølv eit slikt til ein Cessna med fire potmeter og fire trykknappar. Brukar dei til throttle, mixture, elevator trim, flaps inn/ut og bremse. Men dette blir som ein vanleg joystick og kan konfigurerast akkurat som ein vil.
 4. Du får legge inn litt fyrverkeri på den datoen og så fjerne masta etter det
 5. Får håpe at det blir slik som Android markedet, og ikkje slik som Apple sitt system.
 6. Såg akkurat farlige jobber på TV2 Zebra. Absolutt potensiale for å vere eit bra program, men for meg vart det ødelagt av dårleg kameraføring og redigering Det er greit at det skal vere dramatisk, men det får vere grenser.
 7. Her styrtet småflyet står det på VG nett Skimtar så vidt ei ambulanse, og noko som liknar på skog. Ikkje noko fly.
 8. Vi har no snart fått med det meste av fly i Norge trur eg 330 skvad. med Sea King 333 skvad. med Orion Luftambulansen med helikopter Widerøe har eg sett fleire gongar SAS tok av frå Bodø Norwegian har eg ikkje sett Diverse millitærhelikopter har svinga forbi
 9. Har sett det på opptak så eg ikkje skal gå glipp av det Berre så irriterande at eg ikkje får programere serieopptak med Canal digital si PVRboks :cry:
 10. Eg fekk ein telefon frå Vigra der dei trua med politi når eg hadde min stream oppe. Dei tolka reglane slik at det ikkje var lov å vidareformidle frå dette "lukka nettverket" som dei kalte det. Men kan du vise til ein plass der det står at det er lov så har eg ingenting imot å få vite det
 11. Hadde det berre vore lov så trur eg fleire hadde gjort det.
 12. Her er nokre bilde frå ein multiplayertur mellom Ørsta Volda lufthamn, Hovden og Oppdal flyplass, Fagerhaug med mellomlanding på Vigra. Ein flott kveldstur oppover Romsdalen med Cessna 172. Kom desverre ikkje på å ta bilde før rett før Oppdal :blush: Fleire bilde på www.voldaørstaflyklubb.no
 13. Ja, det vart desverre slik for 25 fly som skulle kome hit Vart mest skuffa over at folk frå Molde ikkje dukka opp. Vi får håpe at det blir fleire anledningar seinare.
 14. 700 besøkande og god stemning sjølv om værgudane gjorde sitt beste for å ødelegge. Bilde er lagt ut på www.voldaørstaflyklubb.no.
 15. Det er litt kort varsel ja :blush: Vi har valgt å ha det på Gamespy denne gongen, så får vi sjå korleis det går.
×
×
 • Opprett ny...