Jump to content

harry årrestad

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About harry årrestad

 • Birthday 11/07/1970
 1. Ja har visst fått med meg det der ja... Er 55-200mm noe å anbefale?
 2. What the heck de skal jo ha betalt for å gå på do tror jeg jeg så...
 3. Et "bra nok" kamera mer trenger jeg ikke så lenge det er gode bilder.
 4. Nei faktisk ikke... eller joda Men er nikon D40 egnet for gode spotting bilder?
 5. Hei har lyst på et speilrefleks kamera til rundt 1700kr Er nybegynner ...eller ikke fullt nybegynner har vært på spotting noen ganger før... Må helst være et halvt stort alså ikke for lite eller ikke alltfor stort... men er Nikon D40 til å anbefale?
 6. Hvilken frekvens har du den på? er det 118.350?
 7. hjalp ikke det var derfor jeg spurte her. Fikk inn Sola ATIS ikke mer enn den og en hus telefon....
 8. Har nettop fått meg en Uniden UBC92XLT. Men når jeg setter den på scanning søker den igjenom allt men ingen signaler kommer får ikke opp sola flyplass eller politi osv. Noen andre som har denne modellen og kunne ha laget en "tutorial?"
 9. Jeg har lastet opp to filer: Endre CLS MD 81-82 AUTOPILOT SOUND Venter på godkjenningNy! Kategori:Diverse Endre Widerøe Dash8-100 Premier Aircraft Venter på godkjenningNy! Kategori:Widerøe Disse to har stått lenge... Kan dere godkjenne de?
 10. Okey takk for svar Even hvor fikk du tak i din?
 11. Hei har absolutt ikke peiling på fly-radioer virker denne? http://www.teknikmagasinet.no/db.pl?tf=product_link.html&link=&artnr=580195&title=Uniden%20UBC92XLT& Eller har dere noen andre å anbefale helst ikke over 1.400kr
 12. Vis du vil joine som painter eller modell lager kontakt meg på PM Vi vil kunne trenge en som kan drive med design på sida. Kontakt meg gjerne på PM eller her Bare for morsomt! Hvis du vil ha dette ut på nettet last enten opp til flightsim.no / simviation.com/ fs-freeware.net. Men da kan du sende linken til meg så skal jeg legge'n ut på downloads sida på nettsida!
×
×
 • Create New...