Gå til innhold

michael8210

Members
  • Innholdsteller

    518
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av michael8210

  1. Vil opplyse om at Egon har en sånn pizzabuffé...det koster 130 kroner pr. hue, og du eter hvor mye du vil. Øl er ikke med i prisen, gutta...husk det.
  2. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=152911 Alle omkom i flyet, inkl. folk på bakken. Triste saker.
  3. Har sett den. Den var egentlig ganske bra.
  4. Han høres veldig italiensk ut... Veldig newyorker.
  5. Husker jeg kom på skolen og skulle ha engelsk. Visste ikke at det var muntlig fremføring, så jeg dro flyhistorie fra 1903 til nåtiden. På husk... Gikk bra det. Fikk fem pluss og greier. Bare at hele klassen lo når jeg kom til første Verdenskrig og nevnte flytypen Fokker... Ble mobba i et år senere...
  6. Jeg var der idag. Plutselig så ser jeg Fred Solli...tok en liten prat med han. Men da var det over...klokka var over fem, dessverre. Men en veldig koselig kar da... Skulle ønske jeg oppdaget at det var noe ang. FSX der før.
  7. God landing, ja...tunga rett i munnen. For et flott etternavn du har, forresten...
  8. "Straighten your head up." - "My head is up...oh...there you go." Hehe...morsomt det der. Hadde vært interessant å ta en tur.
  9. Er 191 høy...spør alltid om jeg kan ta ned setet...når jeg først tar ned setet, så er det max en centimeter. Og om noen har tatt ned setet foran meg, som gjør at jeg sitter som i en sardinboks, så spør jeg bare en flyvertinne (har faktisk hendt at de har spurt meg om det går bra, og at det ikke er for trangt. ) Kameraten min bare holder igjen setet om noen er på vei til å ta ned setet foran han...bare holder igjen.
  10. Har en kamerat som var i London for litt siden...der sto det kun at PCer skulle taes ut av håndbagasjen under sikkerhetskontrollen. Sto ingenting om fotoutstyr. Tror ikke det blir noen komplikasjoner ved å ha kamerautstyr i håndbagasjen.
  11. Jøssenavn hvor mye denne tråden har blusset opp. Jeg og kameraten min snakket litt om å gå til VG med det, men vi ville ikke gi Norwegian dårlig rykte da...selv om det er ikke sikkert VG hadde giddet å brydd seg mer om det. Men som sagt, jeg merka at kapteinen ble litt snurt når jeg nevnte ditt og datt om flaps og alarmer...men han trakk litt på smilebåndet når jeg måtte gå og sånn da. Med tanke på at jeg var entusiastisk og sånn. Menmen...takk for mange fyldige svar mtp. checklister og sånn. Tenkte kanskje ikke at den alarmen som går av om du ikke har satt flaps ikke kom før på NG-serien, men nå har jeg blitt klokere på det.
  12. Jeg satt rett ved vingen, og jeg hadde sett om flapsen hadde vært felt ned to grader. Selv om det ikke er så utrolig mye, så hadde det vært synlig. Flapsene var helt på linje med aileronsene. Begrepet "alarm" var det eneste jeg kom på når jeg snakka med han...ikke varselsignal...selv om det hadde vært mye bedre å si. Men han var enig med meg at flapsen ikke var ute ved første forsøk...så det var vel noe slikt at de kanskje glemte det. Hvem vet..?
  13. Ja, nå har det seg sånn at jeg har vært på en seksdagers korpstur, som gikk til Ungarn. Nedover fløy vi med Norwegian, DY1554...satt forøvrig å leste Flynytt hele veien for å tiltrekke meg flyvertinnenes oppmerksomhet så de ser at jeg er flyinteressert. Anyways, på veien tilbake, så var flyet litt sent inn til Budapest...så vi ble stua inn i flyet, så de kunne holde slot-tiden. Det rakk vi ikke, og kapteinen sa at vi ikke fikk ta av før om hvertfall en time. Fem minutter senere, så var vi på vei til runway...de taxa fort, og det var ikke noe rusing av motorene på enden av runway. Jeg satt ved vingen, og la merke til at flapsen ikke hadde blitt felt ned til take-off-posisjon. Kameraten min som kan litt om fly også, var enig. Flapsen var ikke nede. Halvveis over rullebanen, så bråstoppa vi, og tok en turnaround. "Mine damer og herrer, vi må snu og foreta en ny take-off, siden det var en feilindikasjon foran her". Det hørte vi av kapteinen. Når vi kom frem til Oslo, så sto kapteinen foran ved cockpitdøra og sa farvel...jeg gikk bevisst slik at jeg kom blant de helt siste. Jeg spurte om han var kapteinen... (Dialog følger:) Meg: "Hva var det som skjedde nede i Budapest under takeoff?" spør jeg på en vennlig, nysgjerrig tone, før jeg fyer til at jeg la merke til at flapsen ikke var felt ned, og at jeg ble litt paff når vi var på vei nedover rullebanen. Kapteinen: "Jo, det var en feilindikasjon som vi opplevde der." Meg: "Skal det ikke komme en alarm når dere bruker take-off power om at flapsen ikke er nede?" Kapteinen: "Ehh, jo, ja...det skal vel det" (Litt irritert tone. Kanskje fordi han ble litt svett i trøya..?) Jeg sa iallfall takk for turen, og ønsket han god sommer...han var veldig hyggelig og ålreit, men jeg tror han ble litt snurt når jeg nevnte det med flapsen. Men, tror dere at dette var en forglemmelse av flightcrew, med tanke på at vi var litt forsinket, og alt gikk litt fort for seg. Og at kapteinen ikke ville innrømme at det var en forglemmelse? Eller, om det virkelig var en feilindikasjon? Skal ikke det være idiotsikkert?
  14. Om du har NetCom som leverandør til mobilen din, så kan du lage deg en @netcom.no-adresse, for så å bytte adressen til en annen når du har registrert deg...var sånn jeg gjorde det.
  15. Dette er vel Captains call...han bestemmer hvem som skal være der inne... Mitt tips er å møte opp tidlig ved gate, så du kan snakke med Kapteinen selv.
  16. Nei, forumet er ikke like seriøst som det var før...har vært med i bortimot fem år nå, så jeg vet hva jeg prater om. Mye av det som blir sagt her, bør bli tatt på PM. Alt for mye offtopic, og dumme utsagn her.
  17. Bare bit tenna sammen og gjør det...jeg har gjort det en gang...var så nervøs at jeg ikke fikk med med squawk-koden, så jeg måtte spørre om gjentagelse fire ganger... Flyr ikke VATSIM lenger...tror jeg skal ta steget opp igjen nå. Men, bare hopp ut i det, uansett hvor nervøs du er, så ordner det seg. ATCene er veldig hyggelige i Norge og har veldig god forståelse for nybegynnere. Det går så bra, så... Lykke til!
  18. Tror stall-warningen i PMDG737 NG er den mest skremmende lyden man kan få inn i hodet når man har fløyet nesten fire timer nedover mot syden...noe jeg gjorde i går. Mobilen falt på gulvet, også hadde jeg fått windsheer som gjorde at jeg fikk stall. Var på en såpass brukbar høyde, så jeg klarte å få henne opp igjen. Var på høy-finale.
  19. Jeg ser iallfall på lengden...hvor motorene er plassert, og hvor tykke eller avlange de er. Også hvor langt det er til halen fra vingene. Ser iallfall forskjell på Boeing og Airbus med denne teknikken. Men sånn kommer bare automatisk ut av min munn... Snakker om å se de undenifra nå...på bakken, så kan man se etter spesielle kjennetegn. Airbus er gjerne litt høyere enn noen Boeingfly.
  20. Dette var uflaks, ja...han trodde vel at han fikk litt mer høyde enn det han egentlig gjorde. Så han bare kunne ta toppen på treet. Menmen...sånn går det. Han lærte sikkert.
×
×
  • Opprett ny...