Jump to content

T. Paulsen

Members
 • Content Count

  2,943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About T. Paulsen

 • Birthday 05/16/1976
 1. Hva slags merke er dette her Ivar. Master? Byggtørka mi høres iallfall ikke ut som en APU, men heller som en litt støyete hårføner.. (Master 29Kw) En stor byggtørker på et normalt stort soverom.. Jaja.. Lykke til... Mangler du et par vegger og bor på sydpolen skjønner jeg deg jo, men...
 2. Står 4 stk. JetCat P-120 på denne. De koster cirka 18000 kroner stk.
 3. Bernt Balchen har nok hatt en finger med i spillet her også. Dette er de 2 første Skymasters som SAS fikk. Når de kom gikk de fortsatt under navnet <>, men begge Skymasterene hadde SAS paint. Dette var på den absolutte slutten av DNL sin tid. LN-IAD - Haakon Viking LN-IAE - Olav Viking Bilde er tatt i Juli 1946 på Gardermoen.
 4. Nope. Har flere ganger postet gamle bilder ifra krigen og Norsk historie her (Ikke nødvendigvis fly), men det var visst ikke noe intr. Skal du poste noe sånt så bruk Scanair.no. Der blir det godt mottatt.
 5. Jeg har sitti i cockpit på LN-KKV ned til DUS, og det var ikke så forferdelig mye støy der egentlig. Værste var vel under takeoff, men på cruise snakket vi rolig sammen og ikke noe problem å høre hva vi sa til hverandre.
 6. Du klarer deg lenge uten IS i bra lys, men når mørket stiger på og en monopod ikke fungerer på det man skal ta bilde av er IS gull verdt.
 7. Glad jeg bor her og ikke i Nord nå iallfall. ENTO 192050Z 00000KT CAVOK M09/M10 Q1034
 8. ENTO 182120Z 00000KT 9999 FEW003 M11/M12 Q1040 Greit høy på Torp også synes jeg.
 9. Jeg brukte bare en Canon 70-200 2.8 IS , men har zoomet godt inn på selve bilde i PS for å få frem litt mere. Jeg prøvde å få et lass til Godsterminalen på Gardermoen, men det var visst ikke noe til eller fra der idag, så endte opp på Cargo Partner. Da flyet passerte (nesten rett over faktisk) sto ALT stille på Jernkroken. Omtrent alle sto ute og kikket opp. Det var så stille der akkurat da at man kunne hørt et kronestykket falle på 100 meters avstand. :grin: Det bor en flyfreak i oss alle tror jeg.
 10. Oida. Det bilde var jo kjempe fint. Meget bra vinkel. Man ser også litt av det som er rundt av aktivitet, og sånn liker jeg.
 11. Her er noe av det jeg fikk til. (Bedriten kvalitet, men får skylde på at jeg sto nede i Oslo.) Men kvaliteten bryr meg ikke så mye akkurat nå siden jeg iallfall har vært så heldig å få tatt bilde av flyet. Jeg sto akkurat her da jeg tok bilde.
 12. Jeg fikk heldigvis bilder av den. Hadde løpende kontakt med Herr Sager på telefonen om hvor den var i løypa mens jeg sto på Jernkroken i Oslo og lastet med speilrefleks og 70-200`n pent rundt halsen. :crazy:
×
×
 • Create New...