Gå til innhold

Kim Ruben Fjeldstad

Members
  • Innholdsteller

    809
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kim Ruben Fjeldstad

  • Bursdag 20. jan. 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kim Ruben Fjeldstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mener da at TRD har mindre rullebane enn BOO, å de har da virkelig hatt nede hele 3 stk på en gang der nede BOO er vel mye mye større og lengre bane en på TRD Så A380 burde ikke være noe problem, selv lille TOS, har hatt nede både A340, B767, C-5 Galaxy og ikke minst AN124 Så Det burde være 0 problem å få ned en A380/B744 på ENBO
  2. Takk for turen! Ble brått en lang natt det der.. Men hyggelig med selskap! Flotte bilder! Ser frem til returen..
  3. Pro4Sim heter det.. Ligger i Den Haag ca 50-60 minutters kjøring Nordover fra Amsterdam
  4. Kan herved Skrive UNDER på at dette var vanvittig morro! Totalt verdt de 150EUR per person som dette kostet for 4 timer.. Skal dere ha Instruktør så koster dette en del ekstra, men vår Instructor er en kjenning derfor ble han med oss på denne morsomme opplevelsen! Kan herved si at det å fly FS på PCn er mer eller mindre KJEDELIG i forhold til dette her! Ikke lett å lande en B737 med kun en motor på kort bane i dårlig vær, det ser mye enklere ut enn det egentlig er! Først fra NÅ skjønner jeg at det er ikke bare bare å være pilot! Dette tror jeg også Agnor kan skrive UNDER på Godt dere likte dette!
  5. Jeg får ikke opp alle listene over frekvensene i Norge nå. Hva må jeg gjøre for å få det opp? Sliter med det nå, vet ikke hva det er og hvorfor jeg ikke får opp lista.. Noen som vet?
  6. Ja leste det er nå, ikke helt våken etter en heller mer fuktig kveld på byen i går.. :crazy: :grin: det er fiksa i allefall nå! Ser veldig bra ut! Takk skal dere ha for denne jobben dere har gjort!
  7. Testa fra ENVA til ENGM Stilig approach fikk BELUGA1L arrival 01R, og left turn direct ABUBA og rett inn på ILS, veldig enkel approach! Morro å teste noe nytt..
  8. Da skal jeg ha training/checkout på ENGM_APP fra klokken 2000 local time til ca 2300 local.. Kom og fly!
  9. Kom med denne maskinen fra CPH! Fantastisk stille av seg og så utrolig klatrevillig! Flyr gjerne med denne på lengre turer..
  10. Flotte bilder! MEN 360 knots i IAS på climb..pluss V/S det er vel å ta litt i..
  11. [video:youtube]2SBL6dgBBak Denne her var bare HERLIG å se på! Ble skikkelig godt humør av denne her! Denne må sees! Trakk godt på smilebåndet av denne her.. :grin: HERLIG sier jeg bare!
  12. Da har World Air Routes sluppet en ny DVD! Denne gang er det SAS Airbus A330-300 som er i fokus! World Air Routes SAS Airbus A330-300
×
×
  • Opprett ny...